Advent Calender with milk chocolate

Idag har jag haft en riktig slappdag. Blev inget plugg. Jag har bokat om provet så jag slipper stressa. Nu har jag en vecka till på mig, good! Istället för att plugga har jag städat mitt rum. Det börjar bli riktigt fint! :) Har även haft körlektion. Jag var himla duktig om jag får säga det själv mihi.

Imorgon är det dags för lucköppning. I år fick jag en Hello Kitty adventskalender av mammi. Den passar så bra i mitt rum. Riktigt nöjd!



Nu måste jag skynda mig. Jag och Oskar ska på bio. Vi ska se Luftslottet som sprängdes. Trevlig kväll! /M

Väskor

Här är mina nya väskor (från Lindex) som fyndades av mamma...

50kr/väska, ett bra julklappstips!

Natti natti

Snart ska jag sova sova sova. Äntligen lite vila. Jag har jobbat fem dagar i sträck. Men nu ledighet! Uppgiften är också inlämnad, skönt. Nästa jobbdag (eller snarare natt) är på torsdag. Sen jobbar jag fredag och troligtvis lördag. Lördagkväll är i alla fall fri. Då ska jag festa!!

Vill passa på och tacka alla finisar som var hemma hos Oskar igår!
Vi kollade på disneyfilmer, drack läsk ur prinsessmuggar (med rosa sugrör) och åt godis från Nalle Puh tallrikar. Supermys! :)

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon väntar plugg. Godnatt bloggi! ♥

Titta vilken fin bild jag hittade! Rosa julklappar. Iiihh Snart är julen här!

Friday night

Nu har jag kommit hem från jobbet. Redo för plugg eller? N E J ! Jag skulle vilja lägga mig i soffan och kolla på tv. Men det går ju inte. Läste ut boken imorse..så nu ska jag börja med uppgiften. Så här ser första frågan ut.."Fundera över och redögör därefter för vilken typ av styrning som sannolikt fanns i ABB innan T 50-projektet sjösattes." Låter inte kul...

Förutom plugg imorse hann jag träffa Oskar på mcdonalds. Jag köpte en efterlängtad milkshake. När jag jobbar på Max och gör i ordning milkshake blir jag alltid så himla sugen. Jobbet idag gick bra. Gillar när Arvid och Max jobbar. De är så roligt att lyssna på deras prat haha. Fick höra från Max att jag pratar gulligt och gör gulliga ljud. Han tror att min röst är mitt hemliga vapen..det är så alla killar flockas kring mig (hans teori). Men jag förstår honom..brukar nynna på låtar och prata med mig själv haha.

Förresten! Min mobil funkar igen. YEEESS!

Nangijala.

Hur kan det vara så hemskt att en del måste dö, undrade Skorpan.
Vet du Skorpan, jag tror inte att det är så hemskt, sa Jonatan. Jag tror att du får det härligt.
Härligt, sa Skorpan. Är det härligt att ligga nere i jorden och vara död!
Äsch, sa Jonatan. Det är liksom bara skalet av dig som ligger där. Du själv flyger iväg nån helt annanstans, till Nangijala.


Vi kommer sakna dig älskade Caroline.

Pluggkväll

S T R E S S ! Jobbade igår och idag..jobbar imorgon, lördag och på söndag. När ska jag hinna plugga? Jag har en inlämningsuppgift som ska in på söndag. Plus att teoriprovet(bil) närmar sig. Mycket att göra. Hur ska det här gå...

Och på lördagkväll har jag en filmkväll inbokad. (Borde egentligen plugga..men lite kul måste man få ha!) Jag och Oskar har bjudit över några vänner till hans källare. Tema DISNEY! :) Det blir fun.

Nu ska jag kolla på Mammas pojkar. Sen fortsätta plugga innan jag får sova. Min kropp skriker efter sängen.


Platååååå

Woooow kolla skorna (från versus). B L I N G !

Nytt schema...

Jag har världens huvudvärk. Dumma vaccin. Huvudvärkstabletterna hjälper ju inte heller. Jag borde väl egentligen sussa nu. Men jag är så nyfiken på gossip girl. Must see! (men fick precis reda på att det är uppehåll den här veckan. Craaaaap!)

Idag fick jag nytt schema på Max. Gillas inte! FYYYYY!!!! Jobbar helger och nätter. Så det kommer bli lugna gatan för mig framöver. Vart tog partyprinsessan vägen? Haha hon försvann väl för ett halv år sen. Nu är Max-Tilda tillbaka. Som förr i tiden. Jag jobbade ju på Max jan-sep 2008(precis innan min partyperiod började). Saknar Maya dock. Det var ju hon och jag på Max liksom hihi. Men nu lever hon loppan i LA. Gooooo Mayii!!!

Jag skulle ju visa mina väskor..men tyvärr så får jag inte på min mobil. Jag behöver PUK-kod. Vet inte hur jag lyckades snurra bort pin-koden haha. Typiskt mig. Jag måste sluta vara så klantig. Men det kommer väl med tiden eller? I alla fall så går det inte att nå mig nu.

Mina Idisar. You make everything better!


Vaccinerad

Nu är jag vaccinerad. Jag struntade i mina svullna lymfkörtlar. Bra eller dålig idé? Men i alla fall så kan jag meddela att det börjar bli bättre. Knutarna minskar. Good!! Nu ska jag bara försöka övertala alla mina nära och kära att gå och vaccinera sig. Oskar är helt omöjlig...

Jag trodde jag skulle bli jättesjuk av vaccinet. Men än så länge mår jag bra. Bara lite ont i armen och huvudvärk. Tillräckligt pigg för att jobba hoppas jag! :) Det blir jobb från klockan två till åtta. Sen ska jag hem och plugga innan läggdags. Kanske hinner med ett blogginlägg också. Tänkte visa mina två nya väskor som fyndades av mamma.

Byebye! ♥

Måndag

Igår fick jag träffa Oskar. Det var skönt att ligga i hans famn och prata. Och det var skönt att inte behöva sova ensam. Natten till söndag var nämligen riktigt jobbig. Jag kunde inte somna. Tänkte på Caroline. Dessutom var jag orolig över knutarna jag har bakom mina öron. Blää för svullna lymfkörtlar. Svullna lymfkörtlar innebär att man har något virus..kroppen jobbar för fullt. Men så länge jag inte får feber är det lugnt. Skulle ringa vårdcentralen om några dagar igen. Jag undrar dock om det är någon idé att jag vaccinerar mig? Jag har tid imorgon..men funderar på att avboka. Om jag nu har ett virus så kanske kroppen inte orkar med vaccin? Jag vill ju inte bli dubbelsjuk...

Nu ska jag övningsköra med pappa. Kram på er!



Caroline

Det blev varken städ eller plugg för mig igår. Vid fyratiden fick jag reda på att min kusin Caroline gått bort. Jag, mamma, mormor, Rosel (moster) och Amanda (kusin) åkte då ut till Storvreta där familjen Öqvist bor. När vi kom fram var krisgruppen med Kent, Inger (Carolines föräldrar) och Jocke (Carolines bror). Josefine (Carolines syster) är (eller var) på semester i Thailand. Nu tar hon första flyg hem. Usch usch va tråkigt det här är. Vi vet fortfarande inte hur Caroline dog? Om det berodde på epilepsi (som hon haft sen hon var sju år)? Hon vaknade som vanligt sju på morgonen..matade Bella (hennes dotter) osv. Vid elvatiden somnade Caroline i sängen. Hon brukar ofta ta en tupplur vid den tiden. Men när Inger kollade till henne runt ett fick hon inget svar.

Caroline blev bara 29 år. Tänker på Izabella också. Hennes dotter på 1 år som kommer få leva utan mamma.

Vila i frid Caroline, min kusin <3

Lördagen den 21 november försvann Caroline ifrån oss. Jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer få träffa dig...


Liten Caroline.


Caroline fyller 27 år.




Gammal gammal bild. Jag sover tryggt hos Caroline.


Josefine, jag och Caroline.


Jag och Caroline. På andra bilden står Rosel med Caroline.


Jag, Caroline och Amanda.


Mormors barnbarn är samlade hos henne. Längst bak till vänster sitter Josefine, sen Caroline...och så kommer mormor. Hos mormor sitter Amanda. Framför Josefine sitter Sebastian. Sen kommer jag. Bakom mig tror jag Kristoffer gömmer sig. Till höger sitter Jocke och Linus.


Caroline och Inger hemma hos mormor.


Carolines dotter Izabella döps. Man skymtar Caroline till vänster.


Caroline och Bella på min student.



Jossan, jag, Moster Rosel, Caroline och Inger.


Bild från Bellas 1- års dag. Då visste jag inte att det var sista gången jag fick träffa Caroline.

Rise and shine

Godmorgon. Nu har jag vaknat efter nio timmars sömn. Alldeles perfekt. Arbetspasset på jobbet gick bra. Bättre än vad jag hade trott. Jag var ju så himla nervös. Min första fredagnatt med fulla med människor liksom. Men som sagt gick det bra yeah. Idag vet jag inte vad som händer. Jag måste ju städa och plugga..men sen vet jag inte. Pratade med Ida som var taggad på utgång tonight. Kanske skulle vara kul ändå. Känner mig dock lite krasslig. Jag har fått konstiga knutar bakom öronen. Lymfkörtlarna har svullnat. Det betyder att man är sjuk. Så egentligen borde jag hålla mig hemma.

Dags att börja städa. Hörs later bloggi. KrAm KrAm!

Förresten! Väskan som jag beställde kom igår. Så himla snygg! Nu vill jag ut och använa den mihi.

Happy Weekend

Idag vaknade jag hos Oskar. Vi sov länge länge..men klockan tolv tyckte jag att vi hade sovit klart. Drog honom ur sängen. Men istället fastnade vi i soffan, bra där. Vid två hade jag körlektion. Det börjar närma sig uppkörning nu ju iiih. Jag tänker inte säga exakt när..men det rör sig om en månad från nu.

Inatt ska jag jobba. SUCK. Men det är ju i alla fall ob-tillägg. och jag behöver ju pengar. Money money money. Är i alla fall ledig resten av helgen. Men jag måste tyvärr plugga. Hade väl tänkt träna också. Annars ser jag fram emot söndagkväll. Då ska jag och Oskar se New Moon. Vi längtar!! :)

Trevlig helg! /M

Älskar ballonger! Och ni vet väl vad Puh säger "Man kan aldrig vara nere med en ballong"

Grattis mamma

Igår var jag som sagt på slottet. Alla som har jobbat inom landstinget i 25 år får ju guldklocka eller presentkort. Mamma började jobba på sjukhuset när hon var 19 år..och sen dess har hon blivit kvar. Nu jobbar hon på en avdelning som kallas arbets och miljömedicin. Pappa kunde inte följa med mamma på jubileumsmiddagen..så istället fick jag rycka in. Tillställningen började halv fem. Halv åtta serverades maten. Jag dog. 150 personer ropades upp en och en på scen för att ta emot blommor. Fy så segt. Dessutom skulle alla hålla tal. Jag höll på att somna. Men! Maten var värd väntan. Så himla gott mums.

Mamma och Jessica (Idas mamma). Och mams igen :)

Mamma tar emot blommor på scen.


Mingel på slottet

Igår blev det trerättersmiddag på slottet. För att känna mig som en i mängden (bland alla 40-plusare) tog jag min gråa kavaj. Sofistikerat (det var tanken i alla fall).


Alexander Wang lookie

Den här väskan (velat ha länge) är på väg hem till mig. Tack mams!

Nattpasset

Godmorgon! Nu har jag precis vaknat, hade behövt några sovtimmar till..men jag ska träna. Nattpasset igår gick bra! :) Förutom alla fulla människor då. Vissa var verkligen läskigt fulla. Men det var iofs roligt också. Skrattade mycket åt folk mihi. Kommer dock bli värre på fredag då jag jobbar natt. Fyy va läskigt! Jag är redan nervös. Cissi, min chef, sa att man måste stänga av den gulliga attityden då. Eftersom fulla människor är så dryga måste man vara bestämd. I can do it!

Nu ska jag som sagt träna. Efter träningen hoppas jag på en fika med två favoriter. Sen måste jag skynda mig hem och börja fixa mig. Ikväll ska jag till slottet! Mamma ska få guldklocka. Så det blir middag och grejer.

KrAm!

Latisdagar

Hey bloggi! Här kommer en update. Igår hade jag en jätte skön dag. Sov länge, tittade på gossip girl, hade körlektion, tittade på oth, hade dansträning..och hamnade på mcdonalds med Oskar, Bergstöm och Adam. Efter mcdonalds åkte jag med Oskar hem.

Imorse försvann Oskar till jobbet, men jag låg kvar i varma sängen mihi. Älskar när han åker och jobbar och jag vet att jag själv inte behöver kliva upp..att man får stanna kvar och sussa i sängen miiih. Nej men jag älskar förstås att vakna tillsammans med honom också!<3

När jag vaknade fick jag sysselsätta mig själv. Jag försökte få på tvn..men det gick ju sådär. Att jag aldrig ska lära mig hur kontrollerna fungerar? Jag lyckades få på en kanal..typ tv-shop. Kul. Nej men det gick inte att byta, sämst! Istället för att kolla på tv plockade jag fram Oskars bärbara dator och läste bloggar. Mumsade på pepparkakor samtidigt. Fin frukost.

Vid tolvtiden var Oskar tillbaka. Då gjorde vi lunch. Varma mackor, love it! Men vi ville göra mackorna på olika sätt. Jag ville sätta in i ugnen..medan Oskar ville använda ett sånt där mackjärn. Vi gjorde på våra egna sätt och fick båda som vi ville. Great.

Hela dagen har tillbringats hemma hos Oskar. Kom hem för en timme sen. Nu ska jag äta köttbullar med spaghetti (som Lady och Lufsen) och sen sova. Jag jobbar nämligen natt. Börjar klockan tolv.

Men innan jag säger hejdå vill jag gratta Bergis som fyller 20 år. Grattis! :)


Hörs imorgon. Kram på er! ♥



New Moon

Jag och Oskar har ju inte kunnat boka biljetter till New Moon. Har inte vetat hur jag jobbar. Men nu har jag fått mitt schema, good! Så nu har vi precis bokat, blir på söndag yeey. Längtar!!!!


Miu Miu dröm


Vanessa Hudgens med väskan.

Min helg

Hey bloggen! Det var några dagar sen nu. Jag har varit busy. I fredags blev det en impulsiv utgång med Sannisen. Vi var på något som kallas korridoren(i saluhallen). Dans dans dans!! Musiken var dock inte så bra..men äsch. Vid tvåtiden mötte jag Oskar och åkte hem till honom. Hemma hos Oskar hittade jag Bergström och Adam i soffan. De hade spelat tv-spel, himla fifa..att dom aldrig tröttnar? Kan inte Oskar köpa ett roligt spel? typ som Mario. Älskade super mario när jag var liten! :)

Lördagen började med jobb. Det var familjehelg på Max..och jag skulle hålla i ansiktsmålningen. Förra veckan frågade Johanna, min chef, om jag var kreativ..jag bara jo det är jag väl. Då sa Johanna "Va bra, då kan du hålla i ansiktsmålningen i helgen!" Barnen kunde välja mellan flera olika målningar..tiger, nyckelpiga, fjäril, katt, spindelmannen mm. Alla killar valde såklart spindelmannen..det jobbigaste. Men annars var det ganska kul. Jag älskar ju barn, så himla söta!

Efter jobbet cyklade jag hem till Oskar för att lämna hans cykel. När Oskar öppnade dörren stod jag där helt blöt av regnet och med två röda hjärtan på kinderna. Kastade mig i hans armar och tokdäckade i soffan. Jag var verkligen trött! :P När jag väl vaknade skyndade jag hem för att fixa mig. Jag skulle ju träffa Anna och Jenny på stan. Blev lite sen..men jag fick i alla fall träffa mina fina en stund. Vi satt på Terassen och pratade, mysis.

I söndags jobbade jag. Det gick bra bra. Efter jobbet pluggade jag hela eftermiddagen. Hade en inlämningsuppgift som skulle in. Blev klar och skickade in den vid niotiden. Sen träffade jag Oskar och sussade med honom. Och där tog min helg slut.

Idag är en pusta ut dag. Jag har iofs tränat. Men det är ju bara skönt! Eller förutom att jag har ont i ryggen. Hoppas det blir bättre snart.



Aj min rygg

Imorse vaknade jag av värk i ryggen. Jag kunde inte röra på mig utan att det gjorde ont. Why? Vad har hänt? Jag vet att det har något med min nervskada som sitter i ryggen att göra. Men jag har inte gjort något speciellt..så jag borde inte ha ont bara sådär? Haft ont i flera timmar nu..och börjar faktiskt bli orolig. Jag saknar min sjukgymnast! Vill bli masserad så det känns bättre. Men jag har gjort vad jag har kunnat..legat på en varm vetekudde hela dagen. Samtidigt har jag förskt vara effektiv och pluggat. Snart har jag läst ut Organisation från grunden, skönt!

Eftersom jag inte kan röra mig särskilt bra blir det en hemmakväll i soffan. Skulle vilja ha Oskars sällskap..men han har match i Spånga. Han har match varje fredag. I don't like it..men så är det. Jag får mysa med m&p istället.

Imorgon ska jag jobba. Hoppas min rygg blir bra bara. Efter jobbet hade jag tänkt träna..men det kanske är lika bra och ge upp den tanken. Ryggen kommer inte orka. På kvällen blir det träff med girlsen I think.

Söndagen börjar med jobb. Sen dansträning, längtar! Efter dansen måste jag skriva en inlämningsuppgift jag inte är så pigg på. Men måste man så måste man.

Vet ni vad! Nu ska jag börja fixa mig. I'm going out. Skulle ju stanna hemma? Men nej. Jag och Sanna är taggade. Det blir Korridoren på Saluhallen yeye. Kram på er!


Jimmy Choo for H&M

Boktips

Igårkväll läste jag ut Hypnotisören. Usch va läskig den var där mot slutet. Egentligen borde jag lagt ifrån mig den..eftersom jag var så rädd. Bättre att läsa mitt på ljusa dagen. Men sen är det ju så att jag inte kan somna utan ett lyckligt slut. Så jag fortsatte läsa.

Boken börjar med ett mord på en man vid en idrottsplats. Sedan återfinns hans fru och dotter ihjälhuggna i familjens radhus. Sonen(som också hittas i huset) är svårt skadas och förs till sjukhus. Kriminalkommesarie Joona Linna förstår då att det finns en till familjemedlem, en syster, som måste hittas innan mördaren får tag i en henne. För att skynda på förhöringsprocessen med sonen som svävar in och ut medvetslöshet kontaktar Joona Linna en läkare vid namn Erik Maria Bark. Joona övertalar Erik att hypnotisera pojken för att få en bild av vad som hände i radhuset. I och med det börjar en kedja av händelser ta sin början. Bland annat kidnappas Benjamin, Eriks son. Och det är väl det boken egentligen handlar om..att hitta Benjamin.

Så här står det på bokens baksida...
"Hypnotisören av Lars Kepler är den första kriminalromanen i en planerad serie. Aldrig tidigare har en svensksålts till utlandet med en sådan framgång redan innan den publicerats i Sverige."

Vi kan!

Idag kom jag att tänka på ett samtal jag och Maya hade när vi promenerade till dansen. Det måste ha varit ett år sen? I alla fall så pratade vi om våra framtidsdrömmar. Det har vi iofs pratat om flera gånger. Jag, Maya och Anna måste vara en trio riktiga drömmare. Vi vet vad vi hålla på med. Frågan är hur vi ska nå dit? Men hur det än går så känns det skönt att veta att vi tror på varandra. Att ni tror på mig gör att jag tror på mig. Jag kommer vara bäst på det jag vill göra, det tror jag verkligen. Och detsamma gäller er tjejer. Er vilja och driftighet kommer ta er vart ni vill!

Onsdagkväll

Tack mamma, pappa och Ida som gjort min dag super. Nu ska jag se nya avsnitt av mina favoritserier innan jag hoppar i säng. KrAm! ♥

Gossip Girl


One Tree Hill

Project Runway

90210

Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket roligt. Jag har jobbat. Himla trött på alla omständiga människor som ska ändra på hamburgarna..extra ost, extra dressing, ingen lök, ingen tomat, ingen sallad. Lika jobbigt med personer som beställer konstiga menyer och ska ändra pommes till bönor, fruktsallad osv. Mina favvokunder är dom som tex. beställer ett vanligt maxmål eller originalmål. Bäst! Så himla mycket enklare. Men aja nog om det. Trodde jag skulle dansa idag, men det visade sig att dansen var inställd. Istället ska jag övningsköra med papi. Sen blir det nog hockey. Oskar har match..och nu måste ni vinna!! Efter matchen åker jag med Oskar hem, gos.

Nu måste jag röra på mig. KrAm!
Förresten! Imorgon ska jag träffa den här tjejen...

Svart väska med nitar



Fin väska som hamnar på min önskelista. Men jag är nog mer förtjust i den wanginspirerade(se tidigare inlägg).

The way you make me feel...


Festlig lördag

Grattis Izabella 1 år!
I lördags var jag på kalas i Storvreta. Bella, min kusins dotter, fyllde ett år. Hon är dock ganska liten för sin ålder eftersom hon föddes ett par månader för tidigt. Det bjöds på tårta mm. Gott var det! Speciellt Ingers krämbullar mums.


Min kusin Caroline med Izabella



Moster Rosel och Bella


Mamma, Bella och Amanda



Mormor skär upp Bellas tårta



Grattis Lotta 50 år!
Från barnkalas till vuxenkalas. Mitt första riktiga vuxenkalas till och med. Jag minglade med Oskars mormor och framor. Vi pratade dans..att det är synd att inte Oskar vill börja dansa salsa. Men jag fick i alla fall med honom ut på dansgolvet. Alla dansade två och två, pardans alltså. Kändes himla vuxet. Kände mig vuxen som drack rött vin också! Även om alla i bordet skrattade åt mina miner efter klunkarna. Blev gladare när baren öppnade, byebye rött vin. Jag höll mig dock på en bra nivå. Lagom mycket dricka. Jag hade Sanna i tankarna. Sanna drack för mycket på Martins(hennes pojkvän)mammas fest..och det slutade med att hon satt på toan och spydde. Men jag tänkte också att jag förstod. Inte konstigt att hon blev fullis..hur många drick ramsor som helst ju! :P Men hoppas Oskar tycker att jag skötte mig bra!


Glad Lotta :D



Oskars pappa Björn



50 års fest på slottet

Blå sidenskjorta och kjol med nitar hade jag på mig i lördags.


Snart helg

Som sagt var jag in på Max igår. Imorse klockan åtta var jag på plats. Jag fick jobba sju timmar med en halvtimmes rast. Min hjärna var tokdöd. Men det hindrade inte mig från att träna på f&s yeeah. Nu är jag dock riktigt trött.

Snart är det helg!! Efterlängtad helg :)

Fredag: Tänkte vara på stan vid tiotiden. Måste hitta present till Lotta (Oskars mamma). Vid tolvtiden blir det träning. Sen hem och plugga. Efter plugget tänkte jag och mamma åka till gränby c och köpa lite saker. Och klockan åtta börjar Idol yeey. Men det kanske blir häng med Lollo och Ida istället. Vi får se!

Lördag: Klockan två ska jag på 1 års kalas i Storvreta. Bella, min kusins dotter, fyller år. Men jag är rädd för att jag kommer känna mig stressad. Klockan sex ska jag nämligen befinna på slottet. Oskars mamma fyller 50 år, partyyy!

Söndag: Lång sovmorgon..och det lär behövas efter lördagens festligheter. Men jag måste hinna med plugg också. Funderar på att hoppa över dansen så jag hinner. Men jag vill ju dansa hmm...

Mycket kul i helgen, like it!

Want you!!!


Borde jag klicka hem väskan? När jag frågade Oskar om råd sa han att jag redan har så många väskor. Jag tolkar det som ett nej. Men men men..den är ju så cool!

Om den finns kvar på tisdag är det meant to be. Då blir den min!

Onsdag

Jag är helt slut. Dagens aktiviteter har tagit på mina krafter. Imorse var jag på rekryteringsgrej för Arlanda som började klockan nio. Lyssnade på information mm. Sen var jag förbi Max och sa att jag var intresserad av jobb. Några timmar senare ringde Max-Johanna, min gamla chef som jag inte sett på ett år, och sa att hon ville att jag skulle jobba hos henne. Max, I'm back! Efter samtalet med Johanna stressade jag till Friskis och Svettis. Jag och Anna körde styrkepass och gym. Sen blev det solning. Jag gillar att vara brun! Men mamma, pappa och Oskar tjatar hela tiden om cancer. Jag börjar få ångest...

Vid tretiden var jag hemma hos Oskar. Jag skulle hämta ett par skor och cykla upp till gränby centrum..men istället däckade jag i hans soffa. Slutkörd! Nu är jag dock hemma och fått i mig mat, kebab. Nu fattas bara godis...mamma kom hem!

Längtar efter sängen. Men först tänkte jag kolla på Bonde söker och nya avsnittet av 90210. Sen blir det sleeptime åhh :) KrAm KrAm! ♥



Älskar att röra på mig

Imorgon ska jag och Anna börja träna på Friskis och Svettis. Träning varje onsdag, torsdag och lördag har vi sagt. Heja oss! På måndagar tänkte jag boka in träningstid med mami, perfekt. Tisdagar och söndagar har jag ju dans..så då blir det inget f&s. Jag kanske får med mig Loui på lite träning också? hihi. På tal om träning så måste jag säga att dansen var kul idag :D ..saknade Maya dock. Hoppas du mår bra söting!


I believe

Puss från mig!



Pink Lady

I lördags var jag i Stockholm med mamma, moster och kusin. Vi kikade i affärer och åt god mat på Taco Bar, himla bra! Men dagen skulle blivit bättre om jag inte hade mått så dåligt. Jag hade huvudvärk, kände mig illamående och kallsvettades..inge bra om man ska shoppa! Jag orkade inte prova något..ville bara sitta ner. Men fick i alla fall med mig två jackor hem. Inte illa! Första jackan från odd molly är favoriten. Jag känner mig som en prinsessa med volangerna.



Frukostbuffé

Jag har blivit en riktig frukostmänniska. Älskar frukost/brunch. Anna med I guess? Eftersom hon är med varje brunch. Idag fick vi dock sällis av Jenny och Sanna. Jenny som precis har tagit körkort hämtade upp mig hos Oskar halv elva imorse. Sen virrade vi runt och försökte hitta en bra parkering nära gh. Svårt att veta var man få åka..vi har ju inte direkt stenkoll på gatorna. Men efter ett lite letande hittade vi en bra plats. Jenny klarade parkeringen också. Good girl! Tack för idag tjejer


Maya till USA

Jag trodde Maya skulle åka natten till imorgon..men det var natten till idag. Jag hann aldrig säga hejdå på riktigt. Tänkte ju åka förbi och krama henne idag. Men det går ju inte... :(

Hejdå Maya! Hör av dig på något sätt så jag vet att du och Theresia kommit fram säkert. Och hälsa Mario Lopez, Shane Sparks och alla andra kändisar från mig hihi. Jag älskar dig Mayii. Är otroligt glad att jag har dig som vän! Love / Tingelingan

Vår födelsedagssång från Anna och Emil























RSS 2.0