31/3

Idag är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag hurra hurra hurra! Grattis mamma!

Glad Onsdag! Känner att den här dagen kommer bli hur bra som helst. Jag och Oskar ska baka. Vår present till mamma. Vi ska göra cupcakes, hallongrottor, coccosbollar mm. Allt mumsigt ska serveras på lördag då mamma har kalas. Fun fun! Sen ikväll serveras god middag här hemma. Födelsedagsmiddag för mami. Efter middagen blir det chill time innan jobbet inatt. Heja heja.

Härlig bild!


Pendla?


Jag hade ju tänkt börja plugga på riktigt till hösten. Känner mig redo efter ett års vila. Som det ser ut nu blir det textilhögskolan i Borås. Jag tror att programmen där skulle passa mig. Måste bara bestämma mig för vilket.. men blir nog bra hur som helst. Det här skulle ju i så fall innebära att jag lämnar Uppsala. Lite sorgligt sådär.. Jag kommer sakna mina nära och kära. Jobbigt... Men men! Förhoppningsvis börjar Oskar en utbildning i Göteborg. Det vill jag verkligen. Vi har pratat om att köpa en lägenhet i centrala Göteborg. Jag skulle i så fall få pendla mellan Göteborg och Borås. Vi har kollat upp vad det skulle kosta osv. Frågan är om jag kommer orka? Men jag tror det! Finns ju så många fördelar med att att bo i Göteborg. Skulle nog bli toppen! Men det är ju lång tid kvar. Allt kan hända... :)

Precis som i Mamma Mia

Nu har i bestämt oss! Med ost och kex satt vi i Jennys kök och planerade. Det blir Naxos, Ios, Santorini, Milos, Folegandros och Athen (en dag i huvudstaden innan vi åker hem). Jag önskade Milos, Anna önskade Naxos och Sanna önskade Ios. Ida och Jenny var öppna för allt (nästan i alla fall!) :) kommer bli så kul tjejer!


6e juni reser jag och mina ladies till Grekland


Helgen är slut. Inte mig emot eftersom jag jobbat i helgen. Nu är jag ledig tills på onsdag. Ikväll ska jag hem till Jenny och mysa. Och vet ni vem mer som kommer till Jenny.. jo IDA! Pipen är hemma, happy day! Vi ska prata om Grekland. Planera lite sådär. Jag längtar verkligen! Två månader kvar iiih. Kommer dock sakna Oskar<3. Utan honom i två veckor.. hur ska det gå? Han utan mig i två veckor.. ännu värre! ;) Men så att han inte blir sysslolös hade jag tänk göra en "att göra"lista till honom tex. cykla till fjällnora, måla en tavla, ät en glass...osv. Han måste genomföra allt mihi.

Vitt fint

Den blommiga klänningen från H&M blev min yes yes! Kommer bli så fin i sommar. Likie! Men nu är det slut på shopping. Men om jag kunde så skulle jag shoppa loss på Odd Molly. Gillar verkligen kläderna! Fin fin kappa...

H&M HOME

Blev så ledsen när jag var in på H&Ms hemsida och såg att kudden med rosorna är slut... Inte för att jag hade tänkt köpa den.. men ändå! Nu finns inte möjligheten. Sämst! Den rosa kudden med tyll är iofs också fin. Älskar rosa älskar tyll! Kan ju inte bli mer jag? Men fortfarande synd att jag inte behöver en kudde. Har väl redan tolv(?) i min säng.

Blommigt

Idag släpptes The Garden Collection på H&M runt om i Sverige. Jag och mamma var på plats klockan nio imorse. Köade i en timme, galet?! Egentligen var det inte min idé utan mammas. Mamma har förälskat sig i kollektionen. Men eftersom jag inte hade så mycket annat för mig så hängde jag på. När dörrarna öppnades rusade alla in. Krig! Det gick så snabbt.. efter en minut var allt slut. I alla fall storlek 34/36. Fick tag i några godbitar. Men mamma var inte nöjd.. så jag ställde upp och tog bussen till gränby. Det var nästan lika slut där. Hittade dock den vita klänningen i storlek 34 till mig. Jippie! Tack Mamma :) ..och tack pappa (fick den färgglada tunikan av honom)!


Klänningen nedan blev inte min. Fick inte tag i den. Men förhoppningsvis blir den min imorgon? Jag och Oskar ska på roadtrip.

Sara Jessica Parkers festfina garderob


Lycklig med dig


Vill skaffa hund

Idag var jag och Oskar hem till Ida i Vänge. Drack saft och busade med vovven Bella. Vilken sötsak.. I'M IN LOVE! När jag och Oskar skaffar hund (i framtiden) vill jag ha en liten (hon blir inte så mycket större) "Bella"hund...

Partyyyy

Bilder från i lördags då vi firade Anna 20 år!

Anna med guldhatt (från mig och Jenny!)



Jag och Maya


Jag och Ellis




Benny


Emil och Sanna


Maya med semlor



Min fina fina fina pojkvän 


Agnes, Anna och Sofia


Jag ska ha ett stort tallriksskåp...

Blir så glad av att se bilderna nedan. Älskar dukningarna. Hur fint! Så där ska jag också duka upp i mitt hem när jag får ett. Bjuda över vänner på middag, brunch, fika osv. ååååhh mys!

Porslinet kommer från Mateus (♥). När jag fyller 20 år (i juni) tänker jag önska mig av släkten. Jag har redan börjat samla på havsblåa tallrikar. Nästa färg ut är rosa. Jag vill verkligen duka upp i rosa (bästa färgen).


Så här ser mina tallrikar ut. Tror jag har sju..? Fler ska det bli!
 





Jag börjar kanske bli bra på det här..!


Min kjol är klar! Heja mig! Igår när jag åkte hem från kursen i Stockholm kände jag mig väldigt nöjd. Min kjol blev så fin så. Inte så fin att jag kommer använda den (ful modell) BIG NO! Men ändå fin sådär! :) Kjolen är dessutom för stor. Alla var tvugna att sy kjolen i samma storlek. Så det var ju inte tänkt att man skulle använda den. Bara träningssy. Nästa gång ska vi börja sy en topp, kul! Hoppas jag hinner lära mig sy klockkjol och olika typer av fickor också. Vill få ut så mycket jag kan av kursen.

Någon gång i veckan tänkte jag svänga in på Ohlssons tyger och köpa mall/mönster till en kjol. Ska börja sy hemma. Spännande hihi. Tänkte låna mormors symaskin. Så smånigom hoppas jag kunna köpa en egen. Just nu sparar jag pengar till London (13/4-16/4) och Grekland (6/6-20/6) ...inte så lätt att bara fiska fram 7000 kr till en symaskin. Men förhoppningsvis köper jag en i maj eller juni! (Önsketänkande..? Snälla snälla vill ha en!)


Min helg

Äntligen är helgen slut. Eller äntligen och äntligen..den har varit kanon! Lite stressig dock. Började i fredgas. Jag och Jenny stressade hela dagen för Annas skull ;) ..vi ville att hon skulle få en toppenkväll! Anna, birthday girl, hade dukat upp jättefint och bjöd på god mat. Så bra så! Vid elvatiden åkte gänget ner på stan. Bj som gällde. Men en kort stund efter vi gått in och hängt av oss så blev Emil (Annas pojkvän) utslängd. Anna blev ledsen ledsen. För att göra henne glad gick jag, Maya, Jenny, Oskar och Björn med Anna ut till Emil, Niklas och Putte. Vi lämnade bj halv tolv. Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Men så länge man har varandra! :) Det var dessutom Annas dag. Allt för henne!<3 Vi köpte med oss gott hem till Oskar. Blev hemmafest hos honom. Aldrig fel mihi.

 


Hemma hos Oskar.


Dagen efter, lördag, skulle jag med niotåget till Stockholm. Sykurs hela lååååånga dagen. Fy så seg jag var. Blev ju bara fyra timmars sömn natten till lördag. Men men jag tog mig genom dagen (heja mig!). Vid femtiden hämtade Oskar upp mig på stationen. Jag önskade pizza. Ville ha riktig fetismat. Så blev det yeyeeay. När vi ändå var ute och åkte passade vi på att hyra film. Blev Bröllopsfotografen (som var bättre än vad jag trodde!) :)

Idag har jag jobbat. Helt okej med tanke på det usla vädret. Det var ju så fint igår! Vad hände..? Har också hunnit med en sväng till gränby centrum. Finns så mycket fint!!! Förälskade mig i en vit kavaj. Men jag sa till mig själv (eller tänkte) nej nej Matilda. Jag sparar ju pengar till London. Duktig tjej!

Nu ska jag göra lite nytta innan jag träffar min älsky. Hej så länge!


Trevlig fredag


Fredag fredag fredag! Snart blir det middag och festligheter hemma hos Anna, birthday girl. Kommer bli fun. Wihoo! kRaMar ♥

Hemma hos Oskar

Imorse när Oskar skulle sjutsa hem mig kom jag på.. nycklarna..! Typiskt mig. Alltid så glömsk. Så när Oskar var på jobbet fick jag sysselsätta mig själv hemma hos honom. Pluggade till högskoleprovet med hjälp av den superbraiga boken "Allt du behöver veta inför högskoleprovet". Yeah! Efter det blev det två avsnitt Top Model (med ostbågar mums). Säsong 14 har ju dragit igång wihoo. Sen började jag städa hemma hos familjen Nielsen. Oskar skulle ju få besök av grabbarna. Just nu har dom killmiddag och planerar "vår"festen... hihi. Men i alla fall.. efter städningen fick jag tråkigt igen. Började då fota Oskars rum, mitt andra hem! :) Här får ni en visning...    



Blompinnen (hjärtat) har Oskar fått av mig.


Jag har tagit över ett av Oskars nattduksbord. Älskar tidningar(♥)!


På hyllan står ett studentkort från mig, våra bokstäver, ett kort från mig och Maya och en present(tavlan) till Oskar från Bergis, Erika och Markus (baywatchtema).


Matilda och Oskar <3 (lite dammigt på hyllan I know. Hade inte hunnit dit i städningen. Men nu är det dock rent och fint där!)


Tre fina tavlor som Oskar har målat. Tavlan på andra bilden har Oskars brori målat. Tror den ska upp på väggen..? Oskar är bara lite lat... ;)


Bilder på Oskar.


Bio!

Längtar efter biofilmerna som kommer i maj och juni...

7 maj - Dear John
7 maj - The Last song
28 maj - SEX AND THE CITY 2
30 juni - Eclipse

Tisdag

Vilken fin dag! Strålande sol. Happy day! :)

Jag och Oskar tog en sväng med bilen till Ikea. Blev köttbullar med mos, yummie! Tycker 16 kr för åtta köttbullar är sjukt bra. Dessutom får man dricka hur mycket läsk man vill/orkar för 8 kr. Toppen! Kommer nog besöka Ikea mycket oftare nu. Mitt och Oskars nya place. Heja Ikea!

Vår lunch kombinerade vi med plugg. Båda ska ju skriva högskoleprovet den 10 april. Så jag har nog ökat mitt ordförråd idag! med tex filantrop! Det ni! Inte många som vet vad det betyder.. eller?

Efter lunchen plockade vi upp mormor. Shopping på Willys. Lurade på Oskar kinderägg och hubbabubba mihi. Kommer jag mumsa på ikväll!

Nu ska jag ut i det fina vädret och springa. Min shuffle har ny musik yey! Sen ikväll blir det hockey. Får sällis av Idisen. Great!

Lunch på Ikea.

Bild från igår. Jenny och Sofia.

Bild från igår. Jag och Jenny på Cupido.

Bild från i lördags. Jag, mamma, Oskar och lilla Bella lunchade på italiensk resturang.

Måndag

Heeej heej hej! Nyss hemkommen från kursen i Stockholm. Så skönt så. Bara få ligga i Oskars famn och vila ut. Har haft en dag med fart och fläkt. Började imorse då jag, Jenny och Sofia letade hemlisar till Anna (som vi ska fira på fredag), sen lunch på Cupido (gottigott), hann hem innan tåget till Stockholm, pluggade till högskoleprovet, godisletande i Stockholm (tog lång tid innan jag hittade en affär med geisha i lösvikt), tunnelbana till Odenplan (hade köpt en Ramlösa som inte gick att öppna, sämst! Fy för Hemköp.. fjärde personen lyckades skruva upp korken. Jag blev överlycklig..:P ), sykurs i några timmar, sen springa till tunnelbanan, springa till tåget.. sen hemma! Yeah!

Nu ska jag och boyfriend kolla på Svenska Hollywoodfruar. Love love love Maria Montazami. Så mycket bättre än Päivi och Lena. Visst?! Höris imorgon bloggi. KrAm och GoDnAtt!


Happy birthday Annanas

15 mars.. Annas birthday! Grattis sweetheart!
Igår missade jag Nattis firande hemma hos Ellis. Tråkigt. Men men vad gör man inte för Annapanna (♥♥♥). Jag, Jenny och Sofia gjorde tårta. Hade uppesittarkväll och väntade på att Anna skulle komma hem. Vi tänkte ju överraska henne på tolvslaget. Men det blev halv ett. Anna var ju så sen ;)  ..hon skulle hämta Emil mitt i natten osv. Aja.. Blev bra till sist i alla fall. Överraskad blev hon! Yeey! :D


Lördags

Igår missade jag melodifestivalen för Julias skull. 20 års party hemma hos henne. Stora tjejen!:D Imorgon fyller även Anna 20 år. Yeah yeah. Nästa dam på tur är Sanna I think..? I juni är det min tur mihi. I alla fall så hade jag en toppenkväll. Lite slitsamt på jobbet idag dock. Men det är smällar man får ta om man vill shoppa i London hiih.

Några bilder...







12/3

Jag är så trött. Trött på att städa mitt rum. Jag har hållit på i flera timmar..men fortfarande en röra? Tänkte följa med Oskar till Eva och Jani på födelesedagskalas. Men det blir inget. Jag måste få undan den här röran. Mitt rum har förfallit sen en tid tillbaka. Jag bor ju i Oskars källare. Det är mys :) ..inget jag vill ändra på.

Inatt börjar jag jobba kvart i ett. Men det är okej. Jag tänker London. Vill ju kunna shoppa loss på Oxford Street mihi. Hoppas jag hittar fina klackisar! Förra året fick sju par följa med mig hem från London. Skofrossa åhh!!!


Mina tre favoriter

På lördag är det melodifestivalen. F I N A L ! Jag brukar alltid ha en favorit..men i år vet jag inte..? Eric Saades låt Manboy tycker jag är helt okej. Bra sådär. Tre plus? Scenografin höjer bidraget till fyra plus. Och Saades utstrålning gör att låten får en femma! Nya Måns Zelmerlöw?;)

Timoteijs låt Kom är nog den melodifestivallåt jag lyssnat mest på. Kan typ inte sluta nynna på den heller. Så bara därför får låten fem plus av mig! Kom, kom, kom...


Anna Bergendahls låt This is my life har också spelats många gånger. Men jag tycker inte att det är en vinnarlåt. Eller känns inte som en låt jag vill skicka till Eurovision...


Men vem vet.. jag kanske får en ny favorit på lördag? (Julia, jag hoppas tvn kommer vara på lite sådär i bakgrunden!)


Julia birthday girl

I måndags blev Julia 20 år! Yeah Yeah!! På lördag ska hon firas. Fun! Vi tjuvstartade dock i söndags. Julie bjöd på fika. Världens godaste kladdkaka mumsi.

Bilderna lånade jag från Paulinas blogg



Frukt är godis

Vill du ha kladdkaka? ..frågade Oskar nyss. Nej det vill jag inte! Jag ska äta frukt. Apelsin och vindruvor. Då frågade han om jag börjat mitt nya liv idag.. Aa!! Eller nej egentligen inte... blev ju choklad (geisha) efter lunchen idag. Men imorgon kanske jag börjar! Heja!

Nu säger jag godnatt. Måste sova. Imorgon är det jobb som gäller.
kRaMar! /M

Spring highlights



Stella McCartney




Dior


Proenza Schouler


Matthew Williamson




Etro


Valentino



Versace



Diane von Furstenberg

Bake a cake

Blev hämtad på stationen för en halvtimme sen. Nu är jag home. Hemma hos Oskar i hans källare. Jag bor ju också där! Tänkte egentligen lägga mig ganska tidigt ..men NEJ! VI GÖR KLADDKAKA! Kladdkaka framför Gossip Girl. Perfect night! Kanske hinner se Svenska Hollywoodfruar på tv3play också.. hoppas!

gOdNaTt blOgGi! ♥

T-shirt for me?

Where are my keys, I lost my phone... Håller med mamma! "Lady Gaga"t-shirten skulle passa mig :P ..hon mailade den till mig häromdagen. Kan hon ha tänkt på torsdag förra veckan? Då glömde jag mobil och nycklar hemma. Visste inte hur jag skulle komma hem från jobbet. Men det ordnade sig!

Edward Scissorhands

Söndagsmys i soffan. Jag och Oskar har precis kollat på Edward Scissorhands...
(En ung Johnny Depp!)

Mulberry Ruby

Sötaste väskan någonsin. Kärlek. Yes det sa bara KLICK! Visst skulle den passa mig bra..! ♥

Två veckors öluff i Grekland

Jag, Anna, Sanna och Pipen har bokat resa till Grekland. Nu hoppas vi bara att Jenny och Maya också hänger på. Kommer bli så kul! Vi blir borta 6/6 till 20/6. Två veckor. I'm so excided!
Bilder från kalimera.se




Trött lördag

Bakislördag. Sov till tolv. Blev väckt av Oskar som kom hem från träningen. Låg sen kvar i sängen och snoozade medan han gjorde lunch. Nachos <3 sen kollade vi tre avsnitt Sex and the city. Skön dag!

Nu är jag hemma. Fortfarande trött... Kanske borde hoppa i säng? Om jag ska orka jobba natt. Ser inte fram emot det. Men men. Jag ska tänka L O N D O N !

Gårdagen blev lyckad! Heldag med Lollo. Lunch, affärer och solning. Sen var det tänkt att jag skulle ta det lugnt. Myskväll. Men eftersom jag för en gångs skull var ledig på en helg så tänkte jag om. Party! Blev en lyckad kväll. Vet dock inte om Lollo kan säga samma sak... blev lite för mycket för henne. Tur att Oskar var på plats. Tillsammans fick vi hem henne. Lussan då... Idag mår hon i alla fall bra! :)

Lady Gaga

Fredagen den 7e maj uppträder Lady Gaga i globen. Mamma köpte biljetter imorse (tack mami!). Yeey va kul!!! Can't wait!


Klassens

Känner som Ellis. Saknar klassen! Nu tar vi tag i det här och fixar en klassträff! :)

Jane Willaralvo
Jane, tuff som du är väldigt få det har vi lärt oss.
Trots att du är liten till längden lyckas du sätta dig i
respekt hos de flesta!
Du blir klassens Lilla My!

Alexander Andersson
Som eftersläntrare till klassen så höll du en låg profil,
men du klev plötsligt fram i ljuset när det vankades
Tallinresa och tack vare dig så missade vi ingenting av vad
staden hade att erbjuda!
Ps. Tack för varningen om nedre däck. Ds.
Du blir klassens alkoholiserade reseguide

Nicholas Wallin-Nastaj
Vissa i vår klass har ibland svårt att veta vart de har dig, ena
sekunden snäll som ett lamm och andra sekunden får man höra
hur dum i huvudet man är. Men vi vet dock allesammans att du
innerst inne menar väl.
Men på grund av detta blir du klassens schizo

Robin Ohlsson
”Snus, förlåtelse och givmild” du vet att vad livet går ut på Robin!
Du är klassens tre budord

Malin Sundman
Malin är en av dem i klassens som inte var med från start i ettan
utan kom in först lite senare, detta klarade hon dock av med bravur och
nu är inte den sista som man lägger märket till och hör i klassrummet direkt!
Malin du är klassens give me attention

Maya Skagegård
Likheterna finns där trots att de är väldigt svåra att se med blotta ögat,
att hjälpa andra vet vi är något som betyder mycket för dig så fortsätt
att kämpa för det som du tror på Maya!
Du är såklart klassens Nelson Mandela

Edward Ståhlberg
Du är en äkta njutare av livets vatten Edward,
det har vi alla förstått genom åren!
Du blir klassens hur skulle det vara med en öl?

Emma Wiström
Många av oss önskar att vi levde i någon av TV-såpornas
värld och Emma måste vara den av oss som tagit sig närmast,
det är: killar, fest, konflikter, alkohol och såklart den melankoliska
musiken. Du saknar ingenting!
Du blir klassens Peyton Sawyer

Martin Holm
Visst kanske du har ändrat inställning den senaste månaden,
men nästan tre års upprepning sätter sina spår i hjärnorna hos
dina klasskamrater. Det finns ingen som kan såga och kritisera
saker som du Martin, du tar det till en helt ny nivå!
Därför blir du klassens såg

Karin Jones
Att behålla en danspartner är inget problem för Karin och det visade
hon väl på Tallinresan . Se upp nu alla grabbar för ikväll kör hon hårt!
Karin du blir klassens murder on the dancefloor

Anna Reibring
Mycket kom fram under tallinresan, och detta hade vi inte trott om dig!
Anna du blir klassens i skolan

Georgios Nakos
Ligger håret rätt, hur sitter kläderna? Otaliga timmar spenderas
framför spegeln, dags att skaffa sig en ny kärlek? Cecilia Lind
sägs vara ledig..
Men än så länge blir du klassens Narkissos

Kristoffer Lee Roth
Ostron, Champagne, dyra bilar, fina kläder. Hur skulle det gå
utan pappa? Kristoffer klipp dig och skaffa dig ett jobb!
Du blir klassens pappa betalar

Anton Wallmark

Betyg är ingenting som man ärver Anton, hur går det i naturen?
Anton blir Klassens MVG i natur?

Nathalie Larsson
Vi har alla i klassen lärt oss vad som går i första hand för dig
och efter tre på raken dissade klassträffar så är det för oss ett
under att du i alla fall tog dig hit till skivan! Kul att du är här Nuttis!
Du blir klassens kan inte, har fotboll

Matilda Lindblom
Det är ett faktum att Matilda har svårt att hålla fingrarna borta
från matriell lycka, här kostar det definitivt att ligga på topp! Blev
det sju par skor efter ett fåtal dagar i London?
Matilda blir klassens missbrukare

Karolina Nilsson
Det går minsann inte en enda dag utan att Karro lyser upp vårt
klassrum, vi säger bara keep on shining!
Karro du blir klassens solstråle

Eller Carlsson
Alla kanske inte riktigt hade trott det till en början, men vår Ellen
vet hur man festar, eller?
Du blir klassens det gick lite över styr

Sofia Mattsson
Hon tänker först och handlar sen. Vad skulle dina vänner göra utan dig?
Det är du som har kollen! Därför blir du klassens morsa

Theodoros Haralampidis
Även fast man läser om det mycket i skolan och du gärna vill tro det,
så uppfann faktiskt inte grekerna ALLT Theo!
Du blir Klassens Aristoteles

Rasmus Wessblad

Med en pappa som polis så kan han sin sak, speciellt insatt verkar
han vara i det sexuella området och ständiga förmaningar och hot
om anmälningar delas ut dagligen i klassen.
Rasmus blir klassens sexpolis

Viktor Bäck
Efter tre år tillsammans finns det fortfarande personer i klassen som
inte fört en konversation med dig, och att svara på frågor i klassrummet
är inte din grej trots att du viskar det rätta svaret. Att hjälpa andra är bra
Viktor men vi tycker att det är dags att höja rösten,
Du blir klassens raise your voice

Pontus Sandman
Vi vet inte om det som du är känd för är något särskilt positivt, men
de ord och de blickar som du skänker oss tjejer i klassen varje dag glömmer
vi inte i första taget!
Du är klassens fuck me I’m famous

Elias Westerlund
Alla har vi frågat men vi är inte säkra på att vi litar på ditt svar,
Bollen, håret kan inte blekas sådär mycket under en veckas solsemester
och det är inte första gången det händer..
Du blir klassens wanna be blond

Gustaf Persson
Vi har svårt att sätta ord på det som vi vill säga om dig, alla
vet vi hur du är och det går inte en dag utan att man skrattar åt dig
och observera då; skrattar åt och inte med dig.
Gurra blir klassens narr

Jakob Åkerlund
”hej jag heter Jakob och är översocial” så inleddes en av de första
konversationerna i ettan och inte ljög du heller.
Du blir klassens hackspett och allt vi hör när du pratar är det här..(så som hackspetten i Kalla Anka låter)

Jeansshorts

Jag ska ju egentligen inte köpa något. Måste spara pengar till London nu ju. Men jeansshortsen från h&m kostade ju bara 99 kr. Ett bra köp!

Vinterland

Det var kul med bandy igår. Jag, Lollo och Ida. Mina fina tjejer. Oskar och Erik är i och för sig också lite fina sådär! :D


Oskars underläpp börjar bli mycket bättre. Yes!! Nu kan vi pussas lite försiktigt mihi.


Tilds på bandy. Från förra veckans match då det var minus femton grader. Kallt! Syns på min röda näsa.

Idag blev det pulkaåkning i Sunnersta. Yeeey! Vi fick till och med ELD! Vi lyckades woho!



Jenny och Maya




Tror Maya längtar tillbaka till LA? ;) Snögubbe!






2/3

Happy tisdag! Jag och Oskar.. Mm vi är ett par riktiga "sovisar". Så skönt ju! Kanske också beror på att vi är uppe så sent? Jag är en riktig nattmänniska. Skulle dock vilja vara en pigg morgonmänniska. Igår satt jag uppe och pysslade till ett. Sen blev det några avsnitt Sex and the city.

Nu ska vi äta. Hungrig JA! Sen kolla Bachelor. Final! Står mellan Tenley och Vienna. Jag hejar på Tenley! Sen ikväll ska vi på bandy. Blir pregame på flustret innan också. Pyttipanna och öl (cola för mig dock). Kul att vi blir ett gäng. Jag, Oskar, Ida, Erik, Winberg (?) ..och så pappa och Johnny! :D

Om jag inte bloggar ikväll så hörs vi imorgon på eftermiddagen. På dagen ska jag ut på äventyr med mina fina vänner. Ha en bra dag! KrAm! /M

Bokade biljetter igår. På torsdag blir det Alice in wonderland. Älskar bio! <3

London

Idag har jag och Oskar bokat en resa till London. Y E A H ! Vi åker tisdagen den 13e april och blir borta i tre dagar. Kommer hem sent på fredag. Great! Den här lilla resan gör vi för att fira vår ett årsdag (som äger rum den 25e april). Åhh mysigt det ska bli! <3
Jag och engelskagruppen i London. April 2009.

Rosa Molly

Efter min sykurs i lördags passade jag på att kolla Odd Molly på Åhlens. Mycket fint! Dumt att det ska vara så dyrt... fastnade för en klänning som kostade runt fyra tusen. Inget jag har råd med. Men inspireras kan man! :) Kanske kan sy molly "lookisar" så småningom? Kanske blir syproffs efter kursen!

RSS 2.0