Helgen

I lördags var det ju tänkt att jag och brori skulle ha garden party hemma hos mormor (vi har ju ingen uteplats) ..men på grund av det tråkiga vädret var vi tvungna att flytta in hos mormor. Men det blev bra ändå! Fick många fina presenter av släkten yeaay :D
Blommor (jag och pappa hade plockat) och ballonger..det bästa!


Efter en liten förfest med Oskar och Ekfeldt fick jag och Louisen skjuts av Philip till Saluhallen. Där mötte vi upp Oskar med flera. Julle var också på plats. Bästaste Julia!

Igår firade vi Maya 20 år :D Hon fick en
rosa klocka och en biobiljett till Satc 2 av mig och tjejerna. Rosa bag och cupcakes på det också! :)

Toppen

För sju timmar sen satt jag i bilen (måste flika in med att jag är så glad över mitt körkort yeaah) på väg hem från Max. Dunkade musik och var happy :D nu är jag ledig i fyra veckor wohoo!! Sen jobbar jag två veckor innan Spanien. Och där har jag sagt tack och hej. Inge mer Max efter den 15 juli om allt går som planerat...

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra! Men bara på låtsas! :o Min riktiga dag är ju 11 juni... men då är jag i Grekland. Familj och släkt firar mig idag istället. Så egentligen har jag inte tid att sitta här. Måste börja med ballongerna! <3



Nytt!

Måste inskaffa...
Jeansshorts
♥ Vita shorts från h&m
♥ Top från h&m
♥ Magväska
♥ Bikini
♥ Böcker
♥ Tidning
♥ Hårspray
♥ Hårsnoddar och hårnålar
♥ Sminkspegel
♥ Ryggsäck som rymmer 60 liter

Yeah ett par jeansshorts till Grekland!:D Förutom shortsen blev det en tunnare blus... tänkte att jag kan ha den både vid strand och fest, måste ju tänka smart med packningen ;)


Today

Godmorgon Torsdag! Nu ska jag ut och gå i en timme. Sen ner på stan och träff med Sofia. Måste hinna kolla shorts och bikini också! :) Här har ni pärlan... :D 

Onsdag

Idag har jag posat så ni ska få en dagens outfit. Jaaråå här har ni snyggingen...




Kalimera

Lunch med pojkvän :)



Anna bjöd på middag. Tack bästis!



Jenny och en trött Sanna dök upp...


Grekland Grekland Grekland

Filmtajm

Det blev inge grill hemma hos Ida i Vänge. Oskar är sjuk :( ..så istället för utgång blir det ompyssling. Jag vet att han har dåligt samvete och känner sig dum.. men så ska det inte vara. Han ställer alltid upp och tar hand om mig när jag mår dåligt. Nu är det min tur att pyssla om honom, och det gör jag så gärna!:) Vad som än händer är han alltid nummer ett.

Vi ska se The Proposal eller All about Steve. Och när jag ändå är inne på film så tänker jag tipsa om filmen Law abiding citizen...


Saknad

Tänker ofta på Manuela, igår tänkte jag extra mycket på henne...Vi har inte sett henne på
9 månader. Vi saknar dig. Framförallt så har jag, Ida och Lollo försökt.
Men förhoppningsvis ses vi snart! ♥

BILDBOOOMB
































Tisdag

Vill ha sol!

Hey people! Jag deppar fortfarande över vädret... SOL HALLÅÅ?? Kvällens grillplaner hos Ida Ågren har blivit inställda pga det tråkiga vädret. Nu vet jag inte vad som händer? Vad gör vi? Man vill ju ändå hitta på något kul nu när man varit inställd på den här dagen. Men skiva ikväll? Inte så taggad nej :P men men det är ju några timmar kvar..jag har alltså tid på mig att vakna till liv. Jag kanske ska börja med att äta något. En god lunch! Det kanske får mig på bättre humör? Solskenshumör utan sol liksom yeayy! PuSsSsss ♥

Costa del sol

Inge kul väder, fyy.. Det fina vädret skulle ju hålla i sig (i min värld ja)! Men jag får väl gotta mig i att jag ska till S P A N I E N ! Pappa ringde och meddelade mig det igår yeyeay! Jag och familjen blir borta i tio dagar. Plus att jag åker till Grekland 6/6 - 21/6 (bara två veckor kvar iiih). HEJA SOL OCH BAD!

Bilder från igår...


Fredag


Heeeej! Nu har jag vaknat efter fem timmars orolig sömn...känner mig inte ett dugg utvilad. Men förhoppningsvis får jag tid att sussa i solstolen senare idag. Nu ska jag gå över till mormor. Hon bjuder på laxpaj, mitt önskemål! :) Så kommer Oskar, Inger och Bella också. Bella börjar bli så stor nu..och jag gillart! Hon förstår mer och mer. Ser fram emot när hon börjar prata :D nu kan hon bara enstaka ord..men snart så!

Ikväll ska jag träffa två tjejer vid namn Anna och Sanna. Ni kanske har hört talas om dom! ;D Vet inte vad vi hittar på..planerna ser för tillfälligt lite oklara ut. Men det blir en lugn kväll eftersom jag jobbar natt. Direkt efter mitt nattpass åker jag till Vaksala torg. Jag och Oskar ska sälja kläder. Wiie money money!

Yes det var allt nu. Hoppas ni får en fin dag i solen! ♥

Brödrost

Idag har jag och Oskar varit på Mediamarkt och Cervera. Kollat in vad vi behöver till hösten. Om planerna går som vi vill kommer vi att flytta ihop. Inte bara flytta ihop...vi kommer flytta till Göteborg!! Galet :D tänk att den dagen skulle komma..lilla Ting flyttar hemifrån mihi. I alla fall så hittade jag en brödrost som jag tänker önska mig i födelsedagspresent. En brödrost i rostfritt stål från OBH Nordica...

Liten och söt, blir bra det! Vad kan man mer önska sig? Vad behöver man? Oskar har ju redan strykjärn, mixer, vattenkokare, kastrull, stekpanna, tallrikar, bestick, glas med mera..så det känns ju onödigt att önska sig sånt. Hmm måste tänka ut något bra..!

Nu ska jag ta bilen till jobbet. Hörs bloggisar! kRaMaR ♥

Rosa cykel

Oskar gillar inte att min cykel är försvunnen (inte jag heller men det vet ni ju redan!) eftersom han får skjutsa mig överallt. Inte bara med bil (jag har körkort yeey, dock ingen bil) ...cykel nu också :o Man skulle kunna säga att Oskar är min privata chaufför, and I don't mind ;) eller jo det är ju det jag gör... Så jag behöver en cykel! Gärna en rosa, en fin cykelkorg på det också!

Underbart

Sol sol sol!
Jag vill ha så här varje dag, det får inte ta slut... :o Idag har jag promenerat. Jag och Jenny har ju utmanat varandra. Två långpromenader i veckan, plus springning! Vi vill ju komma i form till Grekland, hyfsad form i alla fall! Så gott det går om man är en godisälskare som jag mihi. Jag och tjejerna är verkligen taggade inför Grekland. Vilka är det då som åker..? Jo det är jag, Anna, Jenny, Pipen och Sanna. Anna stannar dock bara i en vecka, men vi andra kör på två! :) Jag är säker på att vi kommer vara med om ett hejdundrans äventyr. Men jag är lite orolig för en sak.. HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN OSKAR??? 14 dagar liksom? Jenny får rycka in och ta hand om mig, visst gör du det?! Kommer sakna mamma och pappa också... vet inte om jag varit från dom så länge? Äsch det här ska gå bra, heja mig!

Nu ska jag och Oskar göra lunch. Sen kolla på 90210. Såg Gossip girl och Oth igår.. och jag säger bara SPÄNNANDE! Att man måste vänta så lång tid innan nästa säsong (september?)... Håll ut Matilda!

Mönstrat

Den här klänningen såg jag när jag surfade runt på olika bloggar. Turituren att den fanns kvar på stan. Såååå så fin!! Riktigt glad att jag har den... :D



Jag var först osäker på byxorna. Men nu är jag bombsäker! Så himla sköna att ha på sig. Jag använder dock snoddar nedtill, blir snyggast så! 


Nytt

Här kommer bilder på det sista från London! :) Halsband, väska och diadem...






Vitt fint


Emma Watson, 4 maj
Metropolitan Museum Of Art's 2010 Costume Institute Ball


Jessica Alba, 27 april
After Party For "The Killer Inside Me" At The 2010 Tribeca Film Festival


Scarlett Johansson, 27 april
"Iron Man 2" World Premiere


Olivia Palermo, 7 maj
The Operation Smile Annual Gala

Måndag



Sängdags

Innan jag säger godnatt måste jag berätta vad som händer imorgon! Förhoppningsvis blir jag med symaskin :D så glaaaad!!! Plus att Oskar följer med! Dubbelglädje liksom ;D Vi ska ta med oss matsäck och sitta i kungsträdgården också. Perfect day! Idag, söndag, har också varit en bra dag. Jag, Oskar och Jenny tittade på Cheer SM. Sanna tävlade med Phantoms. Blev en tredje plats yeay! Efter prisutdelningen åkte jag, Jenny och Anna hem till Sanna. Umgicks och planerade Grekland. Vi saknade dock vår kära vän Pipen <3

Sanna idag

Jenny och Anna

Korv med bröd

Oskar för två dagar sen...

Lördags

Jag, Jenny och Sanna hade mysig hemmakväll


Blommigt

Häromdagen rotade jag i mormors garderob. Hittade en blommig klänning som jag tänker låna ett tag framöver. Tack bästa mormor!

The Nanny

Hello! Mycket som har hänt sen sist jag bloggade... Jag har bland annat varit barnvakt åt Bella. Hur mysigt som helst. Pippi Långstrump gick på tvn hela dagen... "Här kommer Pippi Långstrump" om och om igen. Hjärntvättad mhmm!! Men tråkigt nog var Bella lite sjuk... blev ännu mer puttinuttande från mig och Oskar (min assistent). När vi skulle åka hem ville inte Bella släppa mig. Måste betyda att jag ä en väldigt bra barnvakt?!;) Kent (Bellas morfar) fick inte ta henne från mig. Men till slut var jag tvungen fösa bort krambjörnen. Bella i tårar. Ungefär samma sak som när jag praoade på dagis.. Olle 1,5 år gallskrek om han inte fick sitta hos mig. Ingen av dagisfröknarna fick röra honom..lite jobbigt sådär..men mest mysigt! :)

Bildfest 11/5

Tack vänner för en härlig förfest! :D



Onsdag

Åhh fint väder! Jag, Oskar och Ida åkte ner på stan och köpte sallad hem till Oskar... så satt vi i solen och njöt :) Nu är jag och Oskar på väg till Bälinge, ska hämta något åt Lotta (Oskars mamma), sen ska vi kanske hämta Oskars ipad. Torsken (någon Simon?) kommer hem från USA idag. Oskar är som ett litet barn på julafton. Ungefär som när jag köpte min Mulberry ;)

Bilder från gårdagen kommer ikväll! Så länge får ni nöja er med en bild på Ida från idag...

Mysigheter

Idag har jag haft en riktig skön dag. Sovit ut efter några dagars jobb. Gårdagen (kvällen dårå) var iofs också skön. Prinsesskväll! Oskar köpte och gjorde nachos med köttfärs, tacosås och riven ost. Mums jag älskar allt som har med tacos att göra! Till nachosen hade vi gräddfil och gucca, två måsten! Sen åt vi godis och kollade på Americas Next Top Model. Innan vi hoppade i säng fick jag massage. Åhh tack älskis (♥)!

Imorgon, tisdag, blir kul! Ser fam emot kvällen!:) Vid sjutiden kommer några friends över till Oskar. Ida, Lollo, Emma(som har kommit hem från Australien yeey!), Jullan (som jag inte träffat på länge, saknar!!)..så kommer Lindroth med flickvän, Julia Mentzer, Malle och Stina... hmm vilka mer? Alla är välkomna! Jag och oskar har köpt massa gott..ost, kex, italiensk skinka, tapenade, chips, dipp med mera. Efter förpärlan åker vi ner på stan. Skiva på bj! Fun fun!

Balloons

Häromdagen blåste jag upp ballonger och tänkte.. JAG ÄLSKAR BALLONGER!
Så fint så fint. Hurra för ballonger!


Snyggt



Just daaaance

Godmorgon mina vänner! Jag sitter framför Oskars dator med en god frukost. Fin morgon! Helt död i halsen dock.. men det var det värt!! Säger bara LADY GAGA! Wooow asså.. hur bra som helst. Verkligen glad att jag var på plats och såg showen. Inget man vill missa. Hennes förband var dock sämst. Inget som föll mig i smaken. Men åter till Lady Gaga! Om jag måste välja tre favoritlåtar ur showen så var det just dance, telephone och bad romance (mina lady gaga favoriter). Säger det igen HUR BRA SOM HELST!

Nu ska jag jobba. Ikväll blir det mystime med girlsen. Hej så länge. Glad lördag!

Kusin Amanda


Jag gillar inte sushi, för mig blev det kyckling...



Önskar jag hade fler bilder, men min mobilkamera klarade tyvärr inte av det. Amanda fotade dock mycket!

Globen imorgon

"Shit vad du bloggar" fick jag höra från Oskar. Nu ni hihi.. nej men inlägg är väl alltid kul hoppas jag! :) Tänkte uppdatera er lite om min dag. Inget speciellt som hänt..men ändå! Eller jo! Jag hittade mitt bankomatkort. Bra Matilda! Mitt försvunna körkort dök även upp häromdagen. Så nu känns allt bra. Skulle dock kännas bättre om någon (tjuven) lämnade tillbaka min cykel. Saknar dig cykeln! Jag trivs nämligen inte med Oskars black beauty. Jag har för korta ben... går liksom inte att trampa mig fram helt problemfritt. Så min cykel får gärna hitta hem igen!

Imorgon händer en kul sak. LADY GAGA!!!!!! Missar dock Emmas födelsedagsmiddag. Men vi tar igen det på tisdag! :D

De var väl allt för idag.
kRaMar!!♥


I see you

Häromdagen köpte Oskar Avatar. Jag blev både glad och lycklig. Åhh så jag gillar den! Riktigt bra film. Tummarna upp! Ser fram emot tvåan jätte mycket. Vad jag har hört så ska den utspela sig mycket under vatten. Låter lite spännande eller hur?! Men men det jag undrar nu är om Jenny, Maya och Sanna vill se Avatar på lördag? Jag vill bara se den om och om igen mihi.

Rosa favorit

Kom nyss hem från MAX med en lyxshake. Den hade nämligen premiär idag. Jag rekommenderar verkligen! Om man älskar milkshake, som jag gör, så är lyxshaken heaven! Like like like! Mjölk, glass, jordgubbar och grädde i en härlig rosa blandning. Hur mumsigt som helst! Hur fint som helst! Jag kommer leva på lyxshake från och med nu.

Update

Heey you! Nu bär det av till work. Hinner inte skriva så mycket mer... Men! Ni kan ju kika in på den här bloggen... http://erikjansson.blogg.se/ där Oskar blir intervjuad. Heja Oskar! ♥

Tisdag



Hejj darlings! Jag försöker ringa Oskar... Vill prata med honom! Inte för att jag har något speciellt att säga.. men bara för att jag inte kan nå honom vill jag liksom prata med honom. Han brukar alltid svara. Nu vet jag iofs att han är på utbildning. Han kan inte svara. Jobbigt... Jag saknar min kärleksmums. Men jag fick ett sms "Ringer dig när jag får chansen!" wihoo heja!

Nu ska jag till mormor. Hon behöver min hjälp. Superwoman on her way!

LoVe loVe ♥

Nytt från London

Shoppingen från London kommer lite då och då som ni kanske märker. Jag har dock lite saker kvar att visa ;) ..blir kanske ett inlägg imorgon.

Randig magtröja skulle man kunna säga. Gillar det där ojämna nedtill.. lite coolt sådär! :)


Randig kavaj från h&m divided. Blev helt kär oh jaaa!


Jag brukar inte gilla tighta saker, men den här klänningen kunde jag inte motstå...♥


Magtröja.. men jag tänker nog ha toppen till en midjehögkjol. Så ingen mage här nej.



Randigt randigt. Dock lite skrynklig ser jag nu.. :P


Tittade på den här jackan på Topshop i Stockholm. Men i London blev den min mihi.



Jag var på jakt efter en långklänning. Turis att jag hittade en så fin. Perfekt!


Måsta ha

Ska jag köpa en symaskin? Jag vill ju.. men så hima dyrt fyy! Min dröm är en Janome Memory Craft 5200, men den kostar cirkus 10 000 kr. Jag får nog ge upp den drömmen tyvärr. Om jag ska köpa blir det en Janome Decor Computer. För en sån måste jag kasta ut 6000-7000 kr. Ganska mycket pengar... men om jag köper en väska för 8000 kr utan att må illa måste jag väl kunna köpa en symaskin utan må dåligt över pengarna? Mm precis! En symaskin är ju en investering (Oskar säger att det är bra att investera i sig själv). Tänk va mycket jag kommer lära mig att sy med en egen symaskin!

Rock city



RSS 2.0