Helgens planer

Imorgon ska jag hem till Julia och Maarit på Halloween disco. Man måste klä ut sig..så jag och Lollo kommer vara monstertvillingar haha. Det kommer bli kul yeheej. Bara lite synd att jag missar vuxenhäng med Ida hemma hos Conny och Annika. Skulle gärna träffa dig gullunge! Men lek nästa vecka sa vi va? Perfa!

På lördag åker jag och mamsen till huvudstaden. Vi ska kolla i affärer och mysa. Hoppas på en fika med moster och kusin också! Kvällen är oplanerad, men förhoppningsvis är Oskar ledig? I så fall bokar jag dig! <3

Söndagmorgon pratade jag och Pipen om en frukostbuffé mums! Sen måste jag ägna dagen åt plugg. Jag ska börja läsa en bok som heter Integrerad Organisationslära. Låter inte så kul..men man vet ju aldrig?

Puss och Godnatt!

Roligare att borsta tänderna

Snart är det läggdags..och det innebär tandborstning. Kul kul för jag har ny tandborste. Rosa med blommor, gulligt! Från och med nu ska jag bara köpa fina tandborstar. Det gör ju det hela mycket roligare. Jag längtar faktiskt tills jag ska borsta tänderna haha ;) och det ska jag göra nu. Godnatt bloggi, hörs imorgon. KrAm! ♥


Halkbana

Kvart i åtta imorse var jag och Anna på plats i Gillinge. Båda var spända och nervösa. Men som tur var hamnade vi i samma grupp. En liten trygghet i alla fall! Gruppen bestod av åtta personer, skönt att den var så liten! Man hann bekanta sig lite med alla. Men efter en halvtimme skulle man gå ihop två och två och köra bil. Jag och Anna blev såklart ett par.

Jag var förste man eller första kvinna då förstås av oss två att köra. Och det första som hände när jag skulle lämna parkeringen och åka till banan var att jag fick motorstopp haha. Bevis på att jag var nevös? Mhm! Dessutom var det ju en ny bil att köra. Kändes lite annorlunda. Men sen gick det bra. Inga fler motorstopp mihi.

Halkbanan var kul! Eller det var kul att bromsa som en tok. Det blev en hel del skratt! Men det roligaste måste ändå ha varit Annas sladd haha. Anna efter sladden "förlåt, är det okej?" ...jag kunde inte göra annat än att skratta! :D

Efter fyra timmar var jag och Anna helt slut. Men glada över våra diplom. We did it yeey!!


Brunch

Imorse blev det som sagt frukost/brunch hemma hos Maya. Lite hejdåmys innan hon åker till USA. Fyyy va jag kommer sakna henne. Tre månader utan prat med min babbeldrottning är lika med SÄMST! Men lite update vill jag ha. Hoppas på ett brev!

Nu ska jag hoppa i säng. Jag och Anna ska upp tidigt imorgon. Halkbana i Gillinge kvart i åtta på morgonen. Heja oss!


Riskutbildning

Uppdatering! Idag har jag och Anna gått en utbildning, riskettan, på en trafikskola i stan. Fyra timmar lång. Men hör och häpna..det var faktiskt kul! Eller intressant passar nog bättre. Det var inte bara att lyssna. Man var tvungen att vara aktiv i diskussioner..och det gjorde att man var koncentrerad hela tiden. Toppen!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, men jag får inte fastna i boken..för imorgon ska jag upp tidigt. Maya bjuder på frukost i Storvreta. Temat är Gossip Girl. På med diademet och pärlorna, Love it!


Love


Tänkte visa vad jag pysslade med förra veckan. Ett kärleksalbum till Oskar! ♥








6 månader idag



Älskar dig världens bästa <3



Koh Phangan

Äntligen lördag!! Och imorgon söndag :) det innebär att jag får träffa Oskar. Vi har inte setts sen förra söndagen..och då bara en snabbis. Saknar min pojkvän<3 Vi pratar dock varje dag..men det är ju inte samma sak. Imorgon ska vi ut och äta på resturang. Vi har bokat bord på Koh Phangan, en ny thailändsk resturang i Uppsala.

Visst ser det mysigt ut...




Crazy

När jag såg dom ruggigt höga platåstövlarna från dinsko blev jag galen(när det gäller skor blir jag ofta det). Jag ringde runt till fem dinskobutiker innan jag fick napp. Imorgon åker pappa och köper dom till mig wiwie. I gengäld ska jag städa här hemma, bra deal. Bilden nedan är snodd från myshoebox.se


Prinsessbakelse


H&M har fyllt på med nytt. Klänningen ovan är favoriten! Men det blir inget köp, jag har så många klänningar. Jag behöver inga fler. Jag är mätt!

Shoebox

Idag har jag rensat garderoben men jag vet inte vad jag ska göra med allt? Det är inte enda problemet...vad ska jag göra med alla skor och väskor? Inte konstigt att jag aldrig håller fint i mitt rum..det finns ju inge stället att förvara sakerna på? För att lösa problemet googlade jag på skoförvaring..och efter lite letande hittade jag världens sötaste skolådor...


Men fy så dyra! 169 kr? Det har inte jag råd med..i alla fall inet i nuläget. Men jag kanske kan önska mig av m och p i julklapp mihi.

Shoes


Jag har hittat ett par skor som liknar Olivia Palermos, snygga!
698 kr från have2have.se


Olivia Palermo

Tummen ner för The Hills och tummen upp för The City. Heja Olivia Palermo! Hon är dock inte min favorit i serien..men hennes klädstil är ju såååååå snygg!!









Då var det måndag igen

Min helg har varit kanon om man bortser från teorikursen som var riktigt jobbig. Hockey, häng med Ida, gos med Oskar, mys med danstjejerna och trevlig söndagkväll hemma hos Lindis och Winberg. Mm gårdagen var bra. Jag, Maya, Robin, Lindis och Winberg spelade alias. Vet dock inte vem som vann? Vi gav upp när Ensam mamma söker började. Sen när Oskar kom började vi kolla på Tzatziki. Men han var tvungen att åka hem och plugga efter halva filmen, tråk.

Vid halv ettiden promenerade jag och Robin, my neighbor, hem. Och vet ni vad jag fick reda på..Robins mamma är ridlärare! Hur bra som helst! Jag och Maya vill ju börja rida. Men det får bli någon gång till våren iih.


Pipen



Igår fyllde Pipen 19 år, hoppas du hade en bra födelsedag vännen! Vi får fira dig nästa gång du kommer hem yeheej!! Puss på dig♥

Myskväll


Jag kan ju börja med att säga att på bilden ser ni världens härligaste gäng! Och Madde förstås(kamerakvinnan)! Tack för igår tjejer. Jag trivs verkligen med er. Varför gör vi inte det här oftare? Vi får köra en mysig julmiddag i december! Lots of love /M



Helg


♥ Jag är så himla trött efter dagens teorikurs. Vet inte hur jag kommer orka imorgon? Vill inte!

Förresten! Igår var jag och Ida på hockey yeyyeyee. Lite mysigt sådär på en fredag? Ja faktiskt! Först satt jag brevid Harry och Lönn. Babbel babbel. Sen flyttade jag och Ida till Petter, Wredh och deras kompisar(kommer tyvärr inte ihåg var dom heter). Babbel babbel. Mm det var svårt att koncentrera sig på matchen..men jag försökte i alla fall! Det är väl det som räknas? Och jag lär ju bli bättre på att gilla hockey med tanke på att jag kommer hänga i hallen ganska ofta nu. Jag ska försöka vara på plats och heja på Oskar så mycket jag kan!

♥ Snart ska jag hem till Reibringan. Dansmys står på schemat wihoo.

Nu ska jag börja med potatisgratängen som ska med till Anna. Ser fram emot maten mums! Skriver imorgon och lägger upp bilder. Herrå bloggen.

Liten Tilds framför älskade webbcam

Idag när jag skulle använda ett gammalt usb-minne upptäckte jag en mapp med bilder på mig. Bilder som jag inte visste fanns? Trodde dom försvann när min gamla dator gick sönder. Men nej nej. Hundratals bilder på mig finns kvar. Bara posarbilder framför min gamla webbcam haha. Mm jag fick mig ett gott skratt. Och jag blev förvånad över vilken fet snebena jag hade på vissa kort? Hur lyckades jag med det? Mitt hår trivs ju bäst i mittbena? hmm...

Jag måste också säga att jag blev lite sugen på mörkt hår. Min riktiga färg. Men jag vet inte. Gillar ändå det guldiga :) och jag vill inte experimentera så mycket färger som jag gjorde förut. Mitt hår gick ju under. Nu börjar det äntligen bli bra, så nej!





Bronx skinnplatåboots

Tänk om jag hade 1 395 kr...


Onsdag

Det finns så mycket fint jag vill köpa. Jag blir tokig! Två tröjor jag sett ut står först på listan. Men det ser inte ljust ut..jag måste betala mina skor som jag lämnade in till skomakaren idag. Jag är en sån här person som inte klarar av slitna klackar. Jag blir sjukt irriterad när klackar sluttar om ni förstår vad jag menar med det? aja :) Så här såg jag ut när jag var ut idag...


På min önskelista

Förut använde jag aldrig klockor..men sen ett halvår tillbaka är jag galen i klockor? Just nu har jag två favoriter som jag använder. En guldig från mamma och en lila från Oskar, jättefina båda två! Men jag vill ha fler!!!!!

Här är fyra klockor jag suktar efter. Tänkte skriva upp någon av dom på min önskelista (japp jag har redan en önskelista till julen). Jag är nog mest sugen på den svarta! Eller jag vet inte alla är ju så fina...


Update

Nu chattar jag med min pm-grupp i pingpongprogrammet..samtidigt som jag bloggar. Arbetet går bra..även om jag varit lite vilsen ibland. Jag har ju aldrig skrivit ett pm. Men tur att dom andra i gruppen har koll.

Igår skrev jag min första tenta. Kändes konstigt att sitta hemma och skriva ett prov. Man har ju sån frihet. Men uppgifterna var ju upplagda som så att man fick leta information på internet. Man skulle typ analysera Iphone..göra SWOT-analys osv. Hoppas det gick bra för mig!

Igår anmälde jag mig till kurser till våren också. Jag tänkte gå fortsättningskursen(till den jag läser nu) Ekonomi, redovisning och analys och en kurs som heter Design för det goda livet. Ser verkligen fram emot designkursen, det blir nog kul!

Nu är det krig i pm-gruppen. Kan inte blogga mer. Måste ge mig in i fighten. Byebye!


Söndagsbio

Neeeeej!!! The timetraveler's wife går inte i Uppsala? Om jag ska se den måste jag till Stockholm, Göteborg eller Lund. Sämst! Men så får det bli..för jag ska se den! Istället såg vi Flickan som lekte med elden. Inte lika hemsk som ettan..men fortfarande läskig. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Jag har plugg att göra. Fick nyss reda på att jag ska skriva en text som ska vara klar typ nu. Men ingen panik. Det ordnar sig! Bye bloggi


Lördags

Petter nummer 2 var snäll och fotade gårdagens outfit...

Nu ska jag på träning, sen bio med Oskar. Hörs ikväll eller imorgon!

Fotboll, killar, öl och bilar!

Igår träffade jag underbaraste Ida. Vi åt sallad på Cupido och uppdaterade varandra om allt som hänt. Och eftersom Oskar och hans kompisar skulle ha en "tjejfri"kväll planerade jag och Ida annat inför kvällen också. Men sen fick jag ju höra att deras kväll inte blev så tjejfri. Blää för Oskar och hans kompisar. Nej egentligen var det ju inte Oskars fel..utan hans bajskompisar. Jag som hade tänkt ut värsta sverigeoutfiten. Jag skulle verkligen gå in för att det var fotboll...till och med dricka äcklig öl. Allt för att känna mig som en i gänget...

Men men men! Jag och Ida ringde Petter. Vår Petter Lundgren! Vi var hjärtligt välkomna hem till honom. Några ville ha oss! Så det blev fotboll, killar och öl trots allt.


Fredags

I fredags var det som sagt 18 års kalas i Storvreta. Tacopaj, tårta och idol, bra kvälll! Och perfekt blev den när jag fick träffa Oskar!!♥

Jag hann faktiskt ta några bilder på kläderna jag hade i fredags, bra Matilda!


Helgens planer

Snart ska jag hem till familjen Öqvist i Storvreta. Jocke, min kusin, fyller 18 år! Stort Grattis! Jag förväntar mig god tårta mumsii. Efter firandet vill jag gärna träffa Oskar! Tyvärr så missar jag en utekväll med Louise och Julia, hade gärna följt med. Men den här helgen blir det lugnt på den fronten. Jag laddar inför nästa fredag då danstjejerna ska shaka ass. Och på tal om det..vi måste bestämma lite mer exakt vad vi ska äta osv? aja love!

På lördag ska jag fika/luncha med IDA ÅGREN. Jag längtar! Vi måste ses oftare! Jag vill ju liksom hänga med i ditt liv. Skärpning från och med nu. Efter fikat måste jag skynda hem så jag hinner plugga(tenta på angång) innan Sverige spelar. Fotbollsmatchen ska jag tydligen se med Oskar och hans kompisar. Ensam tjej med ett gäng killar som kollar fotboll känns lite skrämmande? hmm hoppas jag inte blir ensam..girlpower wohoo!

Söndag! Jag kommer plugga så mycket jag hinner innan träningen(som börjar halv fyra). Men jag behöver iofs vara på dansen vid tretiden. Jag måste gå igenom det jag har missat. Hoppas Sanna kan hjälpa mig? På kvällen ska jag och Oskar gå på bio, söndagsmys. Vi tänkte se Flickan som lekte med elden eller Tidsresenärens fru.

Min helg kommer bli hur bra som helst!

Ida, Louise och jag. Såklart fick jag den fula flytvästen.


L & J

Efter plugget idag träffade jag Louiiee. Vi gick till gränby c och hamnade på Burger King. Det är bara att inse..jag kommer aldrig kunna sluta med sån mat. Inte du heller Louise! Efter maten köpte vi med oss godis och promenerade hem till Julia. Inte Julias hem på Johannesbäcksgatan utan hennes nya place. Julia, Marit och Robin har flyttat in i en fyra som ligger vid brantingstorg. Julia var så himla gullig. Men en slarvig knut i håret och mysiströja satt hon på golvet och försökte bygga ihop en byrå. Duktig tjej! Jag skulle aldrig klara det. Eller jo..men jag skulle inte ha tålamodet att försöka. Men någon gång i framtiden kommer jag säkert behöva göra det.

Det var kul att träffa Julia! Vi ses ju inte så ofta. Och det var mys med en "Lollo, Julia och Matilda"kväll. Vad har hänt med dom? Nu tycker jag att vi börjar om på nytt och tar tag i det. Häng lite oftare tack!

Louise och Julia, Finisar


Plugg

Jag är trött på att läsa. Vill inte! Men jag försöker tänka på när jag blir klar med boken. Då har jag läst 600 sidor marknadsföring..bara text. I början var det kul..och det är väl fortfarande kul. Bara det att det är så mycket. Jag måste verkligen koncentrera mig när jag läser..för det är så många nya ord att förstå. Det är som att boken är på ett annat språk? Snurrigt. Men det här är ju saker jag vill lära mig. Där ett steg på vägen till att nå mitt drömyrke. Jag vill jag kan jag ska!


Jag måste börja läsa körkortsboken också. Eller börja och börja..jag har ju läst ganska mycket. Men jag måste börja läsa och plugga intensivt. För 17e och 18e oktober har jag terorikurs..och då vill jag ha lite koll. Veckan efter har jag två körlektioner(en dubbel) inbokade. Och måndagen den 26 oktober tänkte jag gå riskutbildning steg 1(måste bara boka). Onsdagen den 28e åker jag och Anna till Gillinge och kör halkbana. Sen tänkte jag boka in en eller två lektioner till..och efter det blir det uppkörning!!! Jag räknar alltså med att köra upp i slutet av november iiiih.


The Time Traveler's Wife

Jag vill gå på bio! Och jag vill se Tidsresenärens fru...

Mitt nya liv...

HOCKEY? Oskars serie har börjat. Han är faktiskt i Gimo och spelar match just nu. Borde jag vara där och kolla? hmm nej jag börjar mitt hockeyliv nästa vecka då han har hemmamatch i varma hallen. Jag ska lära mig att tycka om hockey. Jag ska intala mig själv att det är kul. Jag vill tycka det är kul! För tänk så mycket roligare jag kommer ha när jag sitter och kollar nhl med Oskar och Bergström. Jag slipper vara ett frågetecken. Jag slipper undra vad boxplay, powerplay mm. betyder. För om man är insatt i något så lär det ju bli kul?

Sen har vi ju det där med kläder. Hur ska man klä sig i en ishall?Jag var faktsiskt och kollade på en hockeymatch någon gång i våras. Det var i början när jag och Oskar träffades. Dagen innan matchen frågade jag om det var okej med klackskor i ishallen. Oskar skrattade bara. Men tänk om jag skulle ha det och alla skulle tänka "Klackar på en hockeymatch?". För jag kommer ihåg för några år sen. Jag var på en fotbollsmatch i diöshallen och hade rosa läppglans och glittriga hårspännen i håret..så där allmänt piffig som jag brukar vara. Men då kändes det som att alla i publiken kollade på mig undrade om jag skulle på fest. Jobbigt läge. Så därför frågade jag Oskar om klackskorna. Jag kommer ihåg att han sa att jag fick ta vad jag ville..så jag tog skor med klackar och en kappa. Det var himla kallt. Men jag tycker inte om att klä mig sådär tråkigt med låga varma skor och en vanlig jacka. Men jag måste kanske finna mig i det om jag inte ska frysa ihjäl i ishallen?

Men vet ni vad som faktsiskt är kul i en hockeymatch? De där små pauserna då musik spelas, love it! Det är typ uppryckningen så man inte somnar. Eller att ha Maya brevid sig. Då kan man prata emellanåt haha. Jag nämner Maya eftersom vi var på en hockeymatch för två år sen..och det enda hon minns är att jag pratade non-stop under hela matchen. Hon tyckte det var pinsamt eftersom alla runt om kastade sura blickar. Men nu i efterhand måste du erkänna att det var ganska kul? ;)

Tänk vilken bra flickvän jag skulle vara om jag uppnår detta mål. Alltså att börja gilla hockey. Man ska ju ge och ta i ett förhållande! Och det innebär att jag skulle kunna få med mig Oskar på en massa roliga saker jag gillar. Vi kan se musikaler, kolla balett på operan, gå på bio(då menar jag filmer som Coco Chanel och Fame) mm. Jag kanske till och med lyckas övetala honom att börja gå salsakurs! (..det sista var ett önsketänkande jag vet)


Väskor

Jag måste komma på en lösning för det här funkar inte. Sju väskor ligger huller om buller på golvet i mitt rum..och kanske tre ute i hallen. Det beror på att jag inte vet var jag ska lägga väskorna. Korgen som är till för väskor är liksom överfull. Jag kanske borde rensa? men nej..jag vill ha mina väskor. Alla är fina!


Här är nyaste väskan. Köptes förra veckan, 50 kr på Myrorna.



Jag har ju en liknande(men större) väska som är gammal gammal...


Hejdå Emma

Imorgon åker min gamla klassis Emma till Australien, som hon har väntat. Du och Elin kommer få såååå kul!!:D Kom ihåg att blogga och lägga upp bilder!

Min sista syn av Emma...

Vi kommer sakna dig här hemma!


Toppen helg




I fredags blev tvkväll hemma hos Reibringan. Som ni ser på bilden åt vi mycket gott mumsi. Vid elvatiden kom Oskar och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och kollade på Project Runway. Jag är glad att jag lyckades övertala honom att börja kolla..nu är han fast! ;) 
  
På lördagmorgon övningskörde jag med pappa. Jag börjar bli riktigt bra yeah. Ska ringa till körskolan imorgon och boka in två lektioner. Och om på två veckor kanske det blir halkbana, ska checka med Anna eftersom vi tänkte göra det samtidigt.

Efter körningen blev det lunch och fika med mamma, mormor, Rosel och Amanda. Älskar när släkten är på besök. Mormor, Amanda och Rosel på bilderna.



På kvällen blev det släktträff(?) hemma hos mormor. Eller Rosel och Amanda var ju redan hos mormor. Men sen skulle jag och Jossan(min kusin) ses hos mormor eftersom hon skulle sminka mig. Jag fick med mig mamma..och Jossan hade med sig Peter(hennes pojkvän), Caroline(kusin) och Izabella(Carolines bebii). Trots det oväntade besöket tror jag mormor trivdes bra. Blev ju storkalas wiihoo..eller snarare mattestuga. Alla fick rycka in och hjälpa Amanda med hennes läxor. Åttans matte..svårare än vad man tror!

När sminkningen var klar skyndade jag till willys och mötte Anna. Hon hade med sig recept på drinkar, whiskydrinkar. Anna har nämligen överskott på whisky hemma hos sig, så vi tänkte vara ekonomiska(inte köpa någon dricka) och köra på w. Hemma hos Fanny blandade vi drinkarna..som inte blev så goda. Men bättre än bara whisky i alla fall.

Hos Fanny var det fullt hus...






De två sista bilderna..inte okej jag vet. Men kul hade vi!

Tack till alla som gjort min helg♥


Asså åååhhhh...


Anna hela helgen

Igår blev det som sagt mys hemma hos Anna. Maya kom också, mina favorittjejer. Vi pratade non-stop som vanligt. När vi promenerade till stan konstaterade vi det. Hur kan man ha så mycket att prata om? Men jaa..tydligen kan man det. Love you!

När vi kom fram till Stockholms fick vi en chock, sjukt mycket folk. Men som tur var hade Sanna kommit ganska långt fram i kön, så jag och Anna fuskade och hoppade in där hon stod mihi. Men det gick ändå förvånadsvärt fort att komma in. Och det första vi gjorde var att orientera oss runt i byggnaden. Många intryck. Det var ju helt nytt för oss. Jag hade inte tänkt mig att det skulle vara så stort som det var. Blev tvungen att ta tag i Anna och Sanna så jag inte skulle tappa bort dom. För man kunde lätt gå vilse! Men vi ska nog vänja oss och hitta, utgång varje torsdag?;) nej men man måste ju ändå utnyttja det..eftersom vi betalat så mycket för det där himla kårleget.

Nu har jag läst klart om HAGS mekaniska. Men är jag redo för pm-arbetet?Hjälp det här är läskigt! Men imorgon måste jag ta tag i det. Ikväll ska jag ju hem till Anna. Jag vet inte vilka som dyker upp, men Jenny är säker. Tänkte ringa henne snart och kolla läget.

Imorgonkväll ska jag och Anna hem till Fanny som håller 18 års fest för Sara wiie. Jag ser fram emot det, blev så lyckat förra gången..och det beror nog på att Fanny är en så bra värdinna, heja Fanny! Och vet ni Jossan, min kusin, är i Uppsala..så hon ska sminka mig imorgon yeey.

På söndag händer det också roligheter. Jag, Anna och Maya ska äta frukostbuffé. Bara vi orkar upp efter lördagen, men elva ska nog inte vara något problem.


Tack för igår Anna och Sanna!


Planer

Heey bloggi!! Jag är happy :D för ikväll ska jag träffa Anna..och hon gör mig glad! Vi ska äta gott och kolla på Idol. Sen blir det stocken. Jag fixade ju kårleg igår..lite sent I know. Men "bättre sent än aldrig" har ju alltid varit mitt ordspråk. Nu insåg jag precis att det inte är så bra, varför kallade jag det mitt ordspråk? Nu får ju ni för er att jag alltid är sen...vilket jag iofs brukar vara. Men det är ingenting jag vill skryta om i bloggen. Tyst på mig! Tillbaka till torsdagsmyset med Anna, något jag hellre pratar om! Tyvärr så kunde inte Hanna och Linnea hänga med, tråkigt. Vi får gå ut någon annan gång tillsammans, för jag vill hänga med er! Anna lyckades i alla fall övertala Sanna, så vi blir inte helt ensamma. Ses ikväll babes!

Eftersom jag varit på latsidan idag måste jag plugga plugga plugga imorgon istället. Nu är det mycket. Jag försöker hänga med Olle, Henrietta och Jesssica, mina gruppkamrater som är såna här "nu tar vi tag i det" personer. Men det är tur att jag har gruppen, eller i alla fall Olle och Henrietta. De vet hur man skriver ett pm och guidar mig och Jessica.

Imorgonkväll blir det girls night in hemma hos Anna. Idol, film, godis, prat, dans mm. Wiiiieee. Sen hoppas jag att Oskar hämtar mig ;) så jag kan sussa hemma hos honom. Vi har inte setts på länge nu..SAKNAR DIG!!♥

Full fart



RSS 2.0