Gott nytt år

Nyårsafton. Taggad? Nope..jag jobbar tonight. Stämplar in 00.00 ..inte kul asså. Hade bytt pass om det gått..men vem vill jobba nyårsafton liksom. Någon måste ju. Någon blev jag. Depp...

Men jag har ju vetat det här i flera veckor och ställt in mig på jobb. Kanske blir kul? Roligare än en vanlig arbetsnatt i alla fall. Plus att jag slipper vakna upp bakis. Bra eftersom jag tänker träna imorgon.

Jag hade i alla fall tänkt göra något av kvällen. Björn bjuder på middag..och jag får träffa mina underbara girls. Anna, Sanna och Ida <3

Hoppas ni får en bra kväll! H A P P Y  N E W  Y E A R !


Bäst klädd 2009

Bläddrat i flera tidningar och sett att Olivia Palermo blivit utsedd till årets bäst klädda. Helt rätt tycker jag! Om ni vill se mer bilder på Olivia och hennes snygga outfits kan ni kolla här.




29e december

Idag har jag och familjen varit i Kista och Täby centrum. Mamma skulle kolla på en klänning från desigual. Hon hittade dock ingen storlek som passade. Jag provade fina pälsmössor. Är på jakt efter en vit. Tänkte kolla på åhlens (har hört att det finns en där).

Bilder från igår.


Johan Falk

TRÄNING!!!! Jag måste få röra på mig! PANIK! Men snart så :) ..jag och mamma ska på ett friskis-pass. Toppen! Nu när julen är slut är det ju dags att sätta igång.

Efter träningen blir det film med Oskar. Vi ska se fjärde filmen om Johan Falk.


Juldagen


Fint inslagna paket

Passa på att shoppa julpapper och julsaker till nästa år. Affärerna rear ut sånt nu. Mamma var på Rusta och köpte hem en hel del...


Jag uppskattar ju fina paket! :) Det gör även Oskar. När jag frågade vad han önskade sig i julklapp sa han fina paket. Hoppas han blev nöjd! Så här blev hans klappar...




Julis hemma


Julkul

Ho ho!! Hoppas ni haft en fin jul! För det har jag :D ..umgåtts med släkten och ätit gott. Ingen tomte dock. Men nästa jul är Bella två..då kanske vi får en riktig julis hihi. Tänkte lägga in bilder imorgon :) ..idag hinner jag inte. Ska hem till Oskar och ha det mys. Sen är det nattpass på max som gäller. Hej så länge! ♥

Tack för alla fina julklappar! Fick smycken, smink, kläder, disney on ice-biljetter, pengar mm.

Julafton

God jul på er alla mina fina! LOVE /M ♥

Godnatt bloggi

Jag brukar ju alltid blogga om julpyssel dagarna innan jul. Men i år har det inte blivit så mycket. Eller visst har det blivit pyssel! Men inga pysselinlägg. Jag har tyvärr inte hunnit knäppa kort. Tänkte dock vara duktig med kameran imorgon. Bilder bilder! :)

Nu är klockan över två. Jag borde hoppa i säng. Jaja jag ska! Men först måste jag få undan alla pysselsaker. Vill ju vakna upp i ett fint rum på julafton.


Tisdagen

Hejj! Igår var en stressig dag. Började dagen med att slå in julklappar..sen möte med pm-gruppen. Efter mötet åkte jag Och Louisen ner på stan. Köpte sista julisarna :) ..sen hem till mormor där Rosel och Amanda befann sig. Vid sjutiden kom mamma..då åkte vi till Ikea. Inhandlades jullgranskulor, julpapper mm. Slutligen hem till Oskar. Men jag kunde inte slappna av..så Oskar fick skjutsa hem mig. Var uppe till två och fixade med saker. Så nu är jag lite tröttis. Men får lägga mig tidigt ikväll!

Nu ska jag försöka hinna slå in julisarna som är kvar. Jag har ungefär två timmar på mig. Sen börjar jobbet. Hoppas jag får sluta tidigare mihi. KrAm!


22 december


Louis Vuitton

Sarah Jessica Parker med en rosa Speedy. Försent att önska sig i julklapp eller?


Avatar



Igår såg jag och Oskar Avatar. SJUKT BRA FILM!!! Jag tycker verkligen att ni borde se den :)..boka biljetter nu nu nu! Och visst tycker jag ni ska köra på 3D. Coolt!

Fjärde advent

Min helg har varit jobbig. Begravning, jobb och för lite sömn. Blev orolig när jag började näsblod imorse. Det händer aldrig. Inte som Oskar..när vi började träffas blödde han näsblod hela tiden. Men nu har han blivit duktig..händer typ aldrig.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Jag och Oskar ska på bio. Men! Ville bara säga att julgranen är uppe :D ..julskinkan är också klar mums!

Trevlig kväll! Mer blogg imorgon lovar jag :) KrAm!

Till Izabella


"Det vackraste jag vet"..så gick sången på din mammas begravning. Den handlade om dig Izabella. Du var Carolines ögonsten.


Caroline och Bella i somras på min studentmottagning.

Jag kan inte minnas första gången jag träffade Caroline. Hon har alltid funnits i mitt liv. Hon var min beskyddare. Jag kommer ihåg hur hon tog hand om mig. Hämtade mig på dagis mm. Jag älskade att umgås med henne. Vi brukade rita, pyssla med pärlor och leka med Molle (Carolines marsvin). Jag minns också en gång jag sov över hos henne. Vi var båda så trötta att vi somnade med tvn på. På tvn gick Vi på Saltkråkan (Caroline hade en förkärlek till Astrid Lindgrens berättelser).

Caroline har inspirerat mig på många sätt. Jag tror tex. att min pyssliga sida kommer från henne. Vem annars ifrån? När jag var mindre gillade jag att se henne pyssla och ville bli lika bra. Caroline gillade också att fånga vardagen på bild. När jag hälsade på henne brukade hon ta fram sina fotoalbum. Det uppskattades mycket..eftersom jag själv har samma intresse. Jag gillar också att pyssla med fotoalbum.

När jag blev äldre förstod jag mer och mer om Carolines sjukdom epilepsi. Hon har inte haft ett lätt liv. Jag börjar nästan gråta bara jag tänker på hur mycket hon har utstått. Fina Caroline, en riktig kämpe!

Något sånt tänkte jag skriva i minnesboken till Izabella :)
..och när hon blir några år äldre tänker jag leka med henne, hitta på roliga saker..och vara så bra som Caroline var mot mig. Pyssla med Bella och berätta om och om igen hur duktig hennes mamma var på det.

Jag kommer sakna dig kusin


Stövlar med spännen

Stövlar från ellos.se och have2have.se
Om stövlarna bara hade haft lite högre klack. Då skulle dom vara pefekta!


Oskar

Senaste tre dagarna har jag umgåtts med Oskar älsky. Mystime med honom. Vi har ätit gott och kollat på Sunes Jul. Blev även hockey igår..och OSKAR VANN!!! Fortsätt så tack :) ..vill ju ha en glad Oskar yäääh! ♥


Drömmen om Edward

Förresten! Natten till idag drömde jag världens konstigaste dröm. När jag berättade för Oskar kom vi fram till att jag kollar för mycket på tv mihi...

Först befann jag mig på Paradise Hotel. Haley (från One Tree Hill) lurade mig så jag blev utskickad. Sen blev jag kidnappad av några tidigare deltagare. De ville att jag skulle hjälpa till och attackera Ph med en armé hundar (från disneyfilmen Up). Men det ville inte jag..så jag förvandlades till en svan (Svanprinsessan) och rymde. Sen träffade jag en tecknad groda (Svanprinsessan). Grodan hjälpte mig till Ph-ön. Jag skulle varna deltagarna. Men innan skulle jag hitta Edward (från Twilight) i skogen. Han skulle hjälpa mig hihi.

...sen ringde Oskar och väckte mig. Fick aldrig något bra slut på drömmen. Men jag och Edward räddade säkert hela Paradise Hotel haha.


14e december

Gokväll bloggi! Idag har jag haft en heldag med U N D E R B A R A boyfriend. Blev upplockad vid elvatiden imorse. Sen bar det av mot Ikea. Oskar skulle köpa lite grejer till hemmet..familjen håller på och renoverar. Vi blev nog båda lite sugna på att flytta hemifrån. Kanske nästa år? Jag vill ju plugga i Borås hihi. Oskar hamnar i Jönköping I hope! Bara 6 mil mellan Borås och Jönköping. Det kan jag leva med.


Så här får mitt rum gärna se ut.

Efter Ikea åkte vi till stan. Lunch på Barrista och julklappshandling. Kan tyvärr inte avslöja julisarna. Vet ju inte vilka som kikar in här? ...men efter jul kanske jag kan visa bilder ;)

Nu ska jag fixa mig..sen träff med b-friend igen. Vi tänkte fortsätta se Trolltider. Bye bye!

Glad Lucia


Pepparkakor och julmusik, juligt! Lotta, Oskars mamma, sa att det märktes att det var en tjej i huset. Oskar, Kalle, David och Björn se upp! Girlpower wohoo! Nästa år satsar vi på ett hemmagjort pepparkaksslott. Eller hur Oski?;)




Idag har jag myst med Oskar. Lång sovmorgon. Sen blev det buffé på Dragon Palace. Sen lussefika med familjen. Jag är proppmätt. Men mmmm så gott det var!

Hoppas ni haft en bra Lucia.
KrAm KrAm! ♥

Och här kommer en julhälsning från grabbarna...


12e december

Igår var det full rulle på jobbet. Fick jobba över. Mådde illa och kände mig svimfärdig. Tror dock att illamåendet berodde på allt gott jag proppade i mig under Idolfinalen hemma hos Anna mihi. Tur att pappa överraskade mig med skjuts mitt i natten. Annars hade jag fått promenera hem.

Nu ska jag ta cykeln hem till Oskar. Vi ska göra pepparkakor mums. Måste ladda inför Lucia imorgon ju :) ..och förhoppningsvis gör mamma lussekatter ikväll.

Trevlig lördagkväll! L O V E / M

Grekland i sommar

Igår var Jenny på besök hemma hos mig. Vi kollade flyg till Grekland. Jag, Jenny, Maya, Ida, Sanna och Anna är ju taggade på att öluffa i sommar. Sååå kul!!!! Men det är bara jag och Jenny som är helt klara i nuläget..så vi tänkte i alla fall boka (ju tidigare man bokar desto billigare?). De andra tjejerna får boka i efterhand.

Vi hittade ett flygbolag med bra pris..så på måndag ska vi ringa och boka. Yeah yeah. Tre veckor hade vi tänkt bli borta. Sol, bad och äventyr. Great!



Love love love


Har ni sett vilka snyggisskor! Vill klicka hem nu på en gång. Men får bli efter jul i så fall.

10e december

Idag har jag hängt hemma hos mormor. Fikat, lekt med Bella, läst Se & Hör mm. Älskar att mormor prenumererar på Se & Hör. Funderar själv på att börja prenumerera på Bildextra eller något. Skvaller skvaller mihi.

Carolines begravning börjar närma sig. Hemskt. Man förstår fortfarande inte...

Hoppas bara att Kent och Inger (Carolines föräldrar) får vårdnaden om Bella (Carolines dotter). Det har gått och fram och tillbaka..men nu ser det ljust ut. Vi vill inte förlora lilltjejen.



Nu ska jag ladda inför jobbet. Börjar 00.00. KrAM KrAM!

Vilken?

Jag och pappa ska kolla på ny mobil i helgen. Vet dock inte om jag är redo att lämna min gamla fina? Mamma ska ta över den. Kravet på nya mobilen är i alla fall att den ska ha en bra kamera..och det har både Aino och Satio...

8,1 megapixel



12,1 megapixel (nackdelen är att den har touch skärm)

Julstrumpan uppe

Jag är så himla nöjd med karamellstruten! :) ..och nu är min fina julstrumpa uppe också. Kanske lite tidigt..men jag tycker som sagt den är så fin. Ge mig jul!


Godnatt bloggi

Idag skrev jag teoriprovet, och jag klarade det :D yeeeah! Uppkörning kvar nu då...
Har namnsdag idag (onsdag) också.
Grattis alla som heter Anna (mitt mellannamn)! Nu ska jag hoppa i säng efter en bra onsdag. GoDnAtTkRaM fRåN M!


Julstämning

Nu är jag hemma igen..berättar vad jag har gjort i ett senare inlägg. Nu tänkte jag tipsa om JULMARKNAD på skansen. Var ju där i lördags. Så himla mysigt. Varför har vi ingen julmarknad i Uppsala? Mer jul liksom :D ...vi köpte saffranskrans, tunnbröd, sill, karamellstrutar, mistel mm. Fanns ju hur mycket juligt som helst. Provsmakade julostar, hemmagjorda pepparkakor, salami och allt möjligt mums. Heja julen!

9e december

Under morgonen har jag pluggat, fy va tråk. Men nu ska jag i alla fall ut och röra på mig. Hörs senare. Trevlig Onsdag! / Ting


Maya lever loppan i LA

Maya är borta. Hon har varit borta länge. Det känns så konstigt att inte få höra hennes röst. Jag vill babbla!!!! Saknar min babbeldrottning hihi. För det finns nog ingen som pratar så mycket (om inte jag då) ..perfect match! :D

Tänker på dig. Puss och Kram! ♥

It-bag

Jag har gått och tjatat om en Mulberry BAYSWATER i fler månader nu. Den skulle passa så perfekt på mig hihi ;) ..men usch va den kostar. La undan 2000 kr idag. Bara 6000 kr kvar då... Mycket pengar för en väska. Vet att många kommer vara emot köpet..har redan tagit snacket med mamma, Oskar, Jenny med flera. Och i början var Oskar helt emot det. Han brukar säga att jag ska investera i mig själv. Nu tycker han dock jag är värd väskan..med tanke på mina hemska jobbtider. Jag jobbar nätter, helger, jul och nyår. Sämst.

MEN! Ingen panik. Lägger undan pengar när jag får extra över. Har ju andra saker som går före väskan..resor tex. :) Bays bays bays, någon gång blir du min...


8e december

Vaknade med my lovvie imorse. Snoozade flera gånger innan vi tog oss upp. Eller upp och upp. Det blev frukost i sängen. Vi åt tomtegröt och kollade på Trolltider, mysis. Men vid elva hade jag körlektion. Min sista HJÄLP! Är jag verkligen redo för uppkörning?? fyyy. Aja får se hur det blir...

Annars har jag bara pluggat idag. Blev nyss klar med en hemtenta..efter fyra timmar :P man hade fem timmar på sig. Hoppas jag gjorde det bra! :)

Nu ska jag kolla på Gossip Girl innan jag fortsätter med plugg. Får se om jag hinner med ett inlägg innan jag hoppar i säng. Håll utkik! Ciaooo


Snäll-Tilda tillbaka!

Blev inget inlägg igår. Jag sov hos Oskar hela dagen. Min bästa Oskar!!! Han var verkligen så snäll som stod ut med fullis-tilda i lördags. Det blev för mycket för lilla mig.

Lördagkvällen började hemma hos Hanna, birthday girl, som bjöd på middag. B Ä S T ! Vid elvatiden skjutsade mamma in mig och Louiie till stan. Saluhallen som gällde. Det är väl typ där mitt minne börjar krångla. Kommer i alla fall ihåg att vi började med en shot. Sen lämnade vi våra grejer i vipen. Sen träffade jag Oskar som fick hålla koll på mig och alla mina saker. När jag blir full brukar jag alltid tappa bort saker. Jag tappade faktiskt bort mina skor..men dom är hos Hanna. Tur det! Sen trodde jag att jag att jackan var borta...
Jag: Min jacka är borta!!
Oskar: Du håller ju i den.
Jag: Aha..


Och bankomatkortet...
Jag: Mitt kort är borta!!
Oskar: Nej, kortet ligger i väskan.

Och mobilkortet...
Jag: Mobilkortet är borta..
Oskar: Nej, kortet sitter i mobilen.


Sen gick vi förbi Burger King där jag brukar ställa min cykel...
Jag: Min cykel är borta..någon har tagit min cykel!!!!!
Oskar: Men du fick ju skjuts av din mamma..
Jag: Aa juste!


Hahah fyy jag hade noll koll. Tur att Oskar var med mig..annars hade allt försvunnit..:P Kvällen slutade i alla fall med att vi tog taxi hem till Oskar. Jag kunde inte gå. Hemma hos Oskar somnade jag i trappan. Och när jag fick en macka som Oskar, fining, gjort till mig sa jag att det var för lite smör och kastade mackan på honom. Fyy vilken dummis jag var. Sen däckade jag i sängen.

Det första Oskar sa när vi vaknade var "åhh nu är snäll-tilda tillbaka!!"

Jag var omöjlig..och det fick Oskar stå ut med. Hade sån himla ångest igår när jag vaknade. Stackars Oskar! Min fina fina pojke. Pussade och kramade honom hela dagen. ♥


Hanna 19 år

















Trevlig helg!

Idag har jag haft en mysig men stressig dag. Solat, tränat, pluggat, lunchat med Lollo och letat kläder. Köpte en tröja och ett par örhängen. Hittade en fin kavaj också..men känner att jag inte har tillräckligt med pengar. Måste först och främst fixa alla julklappar.

Morgondagen som var lite oklar har nu planerats. Jag åker med m och p till Stockholm. Missar Jennifer och tjejerna när dom spelar tennis. Tråk. Men det får bli en annan gång! :) Håller tummarna för er. Good luck!

Efter Stockholm åker jag hem till Hanna som bjuder på kalas. Hon fyller 19 år. Partyy! Vid elvatiden drar vi in mot stan. Träff med Jenny, Manuela och Oskar. Puffisar <3

Nu ska jag börja fixa mig..byta kläder och sminka mig lite. Jobbar 00.45-05.15 ...kommer bli en tuff natt. Men så är det. KrAm KrAm!

VS 2009

Igår kollade jag på Victorias Secret Fashion Show 2009. Gillade showen mycket. Men den blir tyvärr sämre och sämre. 2005 var höjdpunkten..Tyra Banks, Gisele Bundchen, Adriana Lima, Karolina Kurkova, Heidi Klum mf. Heidi Klum var iofs med i år också.

I år har det tillkommit ett gäng nya modeller..bla Candice Swanepoel, Chanel Iman och Rosie Huntington-Whiteley. Gamlingarna Mirranda Kerr, Alessandra Ambrosio och Doutzen Kroes är dock kvar. Och heja Caroline Winberg!!

I år var Abbey Lee Kershaw bäst!

Alessandra Ambrosio och Miranda Kerr.

Nya modellerna Chanel Iman och Rosie Huntington-Whiteley.


Up!

Eftermiddagen har spenderats med Oskar. Vi kollade på disneyfilmen Up. Himla fin :) Jag var nära på att börja gråta flera gånger..men jag höll mig bra miih. Efter filmen åkte Oskis på träning..och jag började kolla på Mammas pojkar. Sista avsnittet nästa vecka, spännande! Nu ska jag mumsa i mig morötter med dip framför Paradise Hotel (jag får kolla på tv6 play). Sen ska jag sussa någon timme innan jobbet. Kommer aldrig orka upp..men heja mig!


Plugga plugga

Hej bloggi! Idag väntar P L U G G. Så himla tråkigt men man måste. Skulle hellre vilja springa på stan och kolla julklappar, sånt är mys. Skönt att jag typ är klar med julklappslistan också. Har dock funderat fram och tillbaka på Oskars present..riktigt svårt. Men nu har jag kanske kommit på något mihi. Synd att jag inte kan skriva vad det är. Oskar gulle checkar ju bloggen då och då.

Inatt jobbar jag..känner mig inte speciellt taggad. Har en känsla av att jag kommer få sluta tidigare..och då känns det liksom ovärt att jobba tre timmar överhuvudtaget. Men hoppas det blir full rulle.

Helg snart weeei. Ska dock jobba fredag natt. Men fredagar är okej. Kul med alla fulla människor haha. På lördag ser planerna lite oklara ut. Pappa pratade om att åka till Stockholm..men jag hoppas det blir nästa helg istället. För på lördag vill jag se Jennifer och dom andra spela tennis. Tydligen någon viktig match. Så hoppas jag kan vara på plats och heja! :) Lördagkväll ska jag festa galet. Min sista festdag det här året. Jag jobbar nämligen varje helg..plus jul och nyår. Pratat lite med Fanny (saknat henne)..och det blir antagligen förfest hemma hos henne. Super!

Men plugg var det. Kram på er!


Vill hellre springa på stan och shoppa hiih.

Snyggis väska


1:a december

Imorse när jag och Oskar promenerade mot stan snöade det. Äntligen SNÖ!! Ge mig mer! Jag vill åka pulka, bygga snölykta, göra ängel mm. Och jag vill vakna på morgonen, titta ut genom fönstret och se snö. Vinterland!:)

Idag har min pojkvän namnsdag. När han hade hockeymatch var jag förbi hem till honom och lämnade en liten present. En tomte som han kan hänga upp i sitt rum. Så han kommer i julstämning. Grattis på namnsdagen Oskar <3

Lunch med vänner

Idag har jag träffat Pipen!!! Woohooo :D älskar när hon kommer hem från Sollefteå. Och vet ni! Hon har skaffat sig en boy. Han heter Johannes och kommer från Umeå. Jag vill träffa honom! Man blir ju så nyfiken hihi. Kul att få träffa Anna och Jenny idag också. Mina fina pinglor. Även Ellis kom förbi Cupido en snabbis. Jag har saknat Pellisen. Hoppas det blir utgång med henne på lördag!

Måndagkväll

Igår blev det som sagt måndagsbio. Luftslottet som sprängdes var jättebra! Väldigt lång dock. Jag och Oskar var inte hemma förrän halv ett. Men innan vi sussade kollade vi på Trolltider. Minns ni? Så himla mysig julkalender! :)


RSS 2.0