Maya hemma


Idag sov jag till halv fyra. Länge kanske ni tänker..men nej jag jobbade till halv sex. Somnade vid sjutiden. Blir så när man jobbar natt. Dagarna blir förstörda. Men men. Idag har jag pratat med Mayii wiiehoo. Skönt att få höra hennes röst! Och på tisdag ska vi ses. Då får jag krama om henne :)..och prata om allt som hänt nov-jan.

Hunnit med en sväng till ica maxi idag också. Jag och mamma handlade lite mat inför veckan. Blev ett pass på friskis och svettis också. Heja heja. Nu ska jag äta middag mumssi. Mm jag är riktigt hungrig. Sen åker jag till Oskar. Vi ska kolla film. Tror det blir I taket lyser stjärnorna. Söndagsmys.

Ha en fin kväll! kRaMiS ♥

Be glad


Nu har jag sovit två timmar, ätit thaimat och stoppat i mig några godisbitar. Ready for work! Två timmar kvar dock. Funderar på att ta bilen till stan. Men jag tycker det är så jobbigt att parkera. Jag kan inte... men övning ger färdighet. Så kanske borde ta bilen ändå! Yesyes.

Lollo, Julia, Oskar med flera ska ut ikväll. Alltid lika tråkigt. Jag kan aldrig följa med. Men vet ni vad! Maya vill börja jobba på Max. Jag har pratat med chefen om det också. Wiie i så fall får jag sällis. Även om man inte kan prata så mycket så skulle det både vara kul och skönt att ha Maya i närheten. Min May <3 som btw kommer hem imorgon!!! Happy day!

Idag har jag haft en heldag med Oskar. Vaknade vid elva. Låg kvar och gosigosade någon timme. Sen tog vi bussen till stan. Hade några ärenden att uträtta. Blev också ett resturangbesök. Mysig dag. Men fyyy så kallt. Jag dör. Vill ha värme! Nu med detsamma tack! Är dessutom trött på tjocka vinterkläder.

Tack för idag. Slut för idag. Hörs imorgon bloggi!:)

Ida 19 år

En av mina favoriter fyller år idag...
Grattis Ida!!! LOVE YOU <3




Två månader


Heey bloggi!
Ska snart börja plugga.. men usch vill inte. But I have to.. Jag har tentaskrivning på lördag. Inget jag ser fram emot. Jobbar dessutom natten till lördag. Illa illa. Jag kommer inte få sova något :/ ..lite orolig över min tankeverksamhet. Men men.. förhoppningsvis går det bra!

Jag börjar bli trött på att jobba natt (och helg). Jag missar alla festligheter. Dumt.. Jag är ju en patyyygirl (eller jag var) som gillar fara och flänga. Lördagen den 6e är jag dock ledig. Då ska jag fira Ellis som bjuder på 20 års fest. Det blir kul. Kommer ha mina nära och kära Anna, Maya och Oskar på plats också. Perfa!

Jag kommer jobba februari och mars ut (tror jag). Två månader.. Bara två månader kvar. Sen ger jag upp. April april, can't wait! Då mina vänner, då är jag tillbaka!

Zebra

Klänning med dragkedjor som köptes igår...

Ghost

Igår bjöd vi in oss själva till Jenny. Måndagsmys. Hennes family bjöd på middag. Efter maten satte vi på Ghost, en gammal film med Patrick Swayze och Demi Moore. Loveee. Det gillar vi! Till filmen skulle vi självklart ha något att smaska på. Det fick bli glass, choklad och fruktsallad. Vi skippade morötter och dip (som vi annars alltid brukar köra på) den här gången.

Förresten! Vet ni vem som körde fram och tillbaka till Jenny.. Jo jag!!! Det här med att köra bil utan pappa är fortfarande nytt. Ihhhh. Jag blir bättre och bättre :) yeyy.


Tacopaj MUMS

Igår kväll sa jag till Oskar "tänk om du skulle överraska mig med en tacopaj imorgon.." (yes jag älskar tacopaj) och vet ni! Det gjorde han! Jag låg kvar och sussade i sängen när han gick upp imorse. Då åkte han och köpte ingredienser och gjorde en tacopaj. Jag blev så glad :D min fina fina pojke Pussss!


Tacopajen blev riktigt god. Du lyckades baby!

Bullar

Happy söndag! Idag har jag och familjen lunchat hemma hos familjen Bergman i Stockholm. Trevligt trevligt. Efter maten blev det fika på Saturnus, ett populärt fik i Stockholm. Jag och mamma delade på en stor kanelbulle. Gottigott.

På vägen hem från Stockholm smsade jag och Oskar fram och tillbaka. Jag ville att Oskar, Erik och Bergis skulle baka och bjuda på bullkalas. Men nejnej. De kollade på hockey. Nu fem timmar senare har jag lyckats övertala killarna. Oskar och Bergis bakar hihi. Vet dock inte om jag orkar en bulle. Jag är mätt! Men annars tar jag gärna en imorgon om jag får! ;)

Vitt

Den blå kassen innehöll en vit pälsjacka. Så fin! Men jag kände att det var ett onödigt köp. Jag har pälsisar så det räcker. Dessutom behöver jag pengarna till annat. Men men tänkte visa ett annat köp. Jackan med nitar blev min för någon vecka sen. Blir fin att ha över klänningar i sommar.

Fredagkväll

God middag, let's dance och girltalk. Tack för en trevlig kväll mina pinglor!

Ordning och reda


Jag har fått väldigt många kort senaste dagarna. Körkort (mihi), NK kort, nytt friskis och svettis kort och lånekort (universitetsbibliotek). Inte bra det här... Jag och kort går inte ihop. Men! Jag ska börja om på nytt. Istället för att ha korten liggandes i olika väskor har jag satt in alla i en plånbok. Bra Matilda! Visade mamma. Tror hon blev stolt! Snart ska jag visa Oskar. Det ser så fint ut. Ordning och reda.

När jag ändå var igång med att fixa började jag kolla igenom papper. Papper överallt! Från banken, från jobbet, från vägverket, från universitetet, från csn osv. Jag hade tex. fem papper med olika koder. Det är nämligen så att jag är ganska slarvig och glömsk. Jag tappar ofta bort mina bankkort. I och med att jag gör det får jag nya koder hela tiden. Alla koder bara snurrar i mitt huvud. Därför jag glömmer bort. Och på så vis spärras kortet. Aja.. Nu har jag i alla fall koll på alla viktiga papper. Pappret med min nuvarande kod (som jag fick för några dagar sen) har jag lagt på ett säkert ställe. Bara jag inte glömmer gömstället...

Idag kom jag på att mitt kårleg är borta. Det var så längesen jag hade användning av kortet. Ligger förhoppningsvis i någon väska. Annars måste jag fixa ett nytt. Jag ska ju ändå betala kåravgiften nu.

Snart kommer Oskar. Vet inte hur kvällen/natten ser ut. Han pratade om någon hockeymatch som visas på tv inatt. Bergis är också med. Men blir väl antagligen Sex and the city för mig. Hej så länge!

På jakt efter böcker

Idag har verkligen virrat runt. Först var jag på Carolina Rediviva, universitetsbiblioteket. Jag tror att jag aldrig har varit där? Böckerna jag var ute efter gick inte att få dock.

Efter Carolina Rediviva sprang jag runt och letade efter Karin Boye-biblioteket. Med hjälp av mamma på telefonen hittade jag rätt. Men mina böcker fanns såklart inte. Alla var utlånade. På måndag öppnar dock ett nytt bibliotek vid botaniska trädgården. Hoppas min kurslitteratur finns där! Annars blir jag tvungen att köpa. Men jag känner inte för att lägga ut 700 kr på engelskaböcker.

Efter biblioteksbesöken började jag att leta efter ingång L (på engelska institutionen). Vilsen igen... Men jag hittade till slut rätt. Heja mig! Lektionen gick bra. Kändes som att vara tillbaka på engelskan på Celsius. Saknade Jenny förstås! ;)

Hello



Jag älskar mackor.
Mackor mackor mackor. Häromdagen åt jag inget annat än mackor. Pappa har till och med börjat kolla mig. Så jag inte hoppar över middagen för mackor. Men jag gillar det så mycket ju! Mummms.

Friskis och Svettis kort inskaffat! Jag har hunnit med två träningspass. Skönt att få röra på sig. Vet dock inte hur det blir med dansen den här terminen. Jobbar olika tider... har ju även sykursen och engelskakursen. Svårt att klämma in en danskurs...

Igår blev det Hockey. Heja Oskar! Fick med mig Jenny som sällskap. Vi mös med en filt och tryckte i oss choklad. Ganska mysigt ändå :D visst jennybenn?!

Idag ringde Anna och berättade om ekonomiprogrammet. "Alla är så jobbiga. Jag saknar mina gamla vänner!!" ..ingen succé verkade det som. Men jag hejar på dig gumman. You can do it!

Jag vill se Paradise Hotel. Jobbigt att vänta på nya avsnitten. Vill se NU! Himla bra att Catja åkte ut förresten. Jag har velat ha ut henne länge.

Snart kommer Maya hem iiih. Om tio dagar eller något? Jag saknar min pingla!

Säger hej för idag. Tänkte göra i ordning varm choklad med grädde och kolla One Tree Hill innan jag hoppar i säng. GoDnAtt och KrAm på er! ♥


Odd Molly på min önskelista


Rosa klänning från Odd Molly. Ser så himla gosig ut! :)


Happy day

Heey måndag! Ny vecka. Min nyttighetsvecka ;) ..nej men jag ska i alla fall börja med träningen. Min mage har blivit på tok för degig. Den här veckan börjar också engelskakursen som jag ska gå den här terminen. Och om några veckor börjar sykursen i Stockholm. Yes! Jag ska ska gå en sömnadskurs på Tillskärarakademin. I och med det håller jag på att spara ihop pengar till en egen symaskin. Jag ska bli en synisse?

Nyttighetsveckan har börjat. Slut på godsaker! eller...

Mysimys

Idag har jag varit på Snabba Cash. Bra film.. Joel Kinnaman som gjorde fimen! Jag har nog blivit ännu mer småkär hihi. Resten av dagen har spenderats hemma hos mormor med släkten. Mysis. Igår hade jag också mystime. Jag och Ellis var hem till Anna och mumsade i oss gott.

Mina fina vänner. Lycka att vara med er!♥

Update

JAG KAN KÖRA BIL! Jag är så glaaaaaad. Men lite läskigt dock. Ingen pappa brevid som säger hur jag ska köra. Ska faktiskt ut och köra en sväng med bilen idag I think. Skjutsa mami, mormor, moster och kusin. Rosel (moster) och Amanda (kusin) är nämligen på besök igen. De har nästan flyttat till Uppsala. Igår kom Jossan (kusin) hem från Linköping också. Kul att träffa släkten och tjattra.

Jobbade natten till idag. Det gick bra bra. Börjar dock redan bli trött på Max. Men jag behöver ju pengarna! Lönen kom igår. Men jag hittade några fel. Samma sak med förra lönen. Jag blir suris.

Jag har precis bokad två biljetter till Snabba Cash. Jag och Amanda ska kolla imorgon. Kolla på Joel Kinnaman hihi. Blev lite småkär i honom när jag såg Johan Falk filmerna.

Joel Kinnaman som Frank Wagner.

Pulka

Igår var det tänkt att jag, Jenny, Anna och Sanna skulle ha en mysig dag i pulkabacken.. Men så blev det inte riktigt. Det började bra. Jag, Jenny och Anna promenerade och promenerade. Vi skulle hitta Sanna som stod i en pulkabacke någonstans... Efter en stunds letande hittade vi rätt. En lång lång pulkabacke. Hur jobbigt som helst att gå upp. Vi såg dock det positiva.. bra träning!

Efter några åk fick Anna ont i magen. Kom så plötsligt. Hon kunde inte röra sig. Låg på marken hopkurad och sa att vi skulle ringa ambulans. Jag, Sanna och Jenny försökte förklara för ambulansen vart vi var. Inte det lättaste. Vi var mitt ute i ingenstans. Vi hade ingen aning. Jag pratade med "sjukhuset" samtidigt som jag pratade med Sanna som pratade i telefon med Jenny som var borta och letade efter en väg. Sen tog vi Anna på pulkan och drog henne till vägen. Hon kunde inte gå. Till slut kom ambulansen och Anna fick åka till sjukhuset. Jag följde med i ambulansen medan Jenny åkte bil. Stackars lilla Anna gumsan. ♥

Några bilder som togs innan Anna fick ont i magen.




Shopping

Idag blev det en snabbis på stan. Var in på H&M och fyndade Hello Kitty saker. Passar mig bra! Som ni ser på bilden nedan fick jag med mig en väldigt stor kasse också. Imorgon eller på fredag får ni se vad som finns i.. ;)

Nu ska jag hem till min pojke och övernatta. GoDnAtTkRaMaR! ♥




Bays

Här har vi min nya älskling som jag kommer hålla hårt i. En investering! Väskan kommer hänga med i många många år.  M U L L B E R R Y  B A Y S W A T E R <3



Tisdag

Körkortet fixat. Så himla skönt!! Trodde aldrig det skulle gå.. Men det gjorde det :D Imorgon lämnar pappa bilen hemma. Då är den min. Första åket själv.. HJÄLP! Nej men det ska nog gå bra. Jag är ju godkänd. Jag kan!

Idag läste jag ut En shopaholic i väntans tider. Sista boken om Becky Brandon (Bloomwood). Kommer sakna att läsa om henne. Men vem vet..det kanske kommer en till bok? kan ju alltid hoppas! :)

KÖRKORT YES

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT :D :D :D HURRA VAD JAG ÄR BRA!!!!!

Bloggiblogg

Vet ni! Jag är inne på mitt fjärde bloggår. Började blogga december 2006. Och visst har jag varit ganska aktiv? Har väl haft några uppehåll.. men inte längre än en månad. Den här bloggen har dock bara funnits sen mars 2009. Innan bloggade jag på tildiie.blogg.se ..när jag var in på den för några dagar sen såg jag att folk fortfarande läser. Kul! :) brukar själv kolla mina gamla inlägg. Man kan få sig ett riktigt gott skratt haha. Det är väl också största anledning till att jag bloggar. Som en dagbok. I like it!

Ett annat plus med bloggen är att Oskar "hittade" mig. Han började läsa min blogg och fastnade. När vi träffades på studentskivorna 2008 kom han fram till mig och började prata om min blogg. Första gången vi pratade faktiskt. Jag tyckte han var läskig. Kunde allt om mig. Borde ta den historien någon gång också. Hur jag och Oskar började ses.

I alla fall.. Heja bloggen!

Sherlock Holmes


Bra helg



JAG ÄGER EN MULBERRY BAYSWATER!!!!!
Den är verkligen min. Klämmer på den hela tiden. Love love love. (bild på väskan kommer!)

Nu kommer en update från helgen...

Fredag: I fredags var jag som sagt på hockey. Min pojke var duktig. Han är exemplarisk! Stod så i UNT...
"Stor poängräddare i Uppsala Hockey var för dagen den exemplariske Oskar Nielsen som gjorde 3-3 när klockan stod på 59.22."

Lördag: Happy day! Åkte till Stockholm och köpte mig en bayswater. Hittade även en kavaj/jacka med nitar. Den ska jag köpa idag mihi.

På kvällen blev det utgång (otippat ja). Först joinade jag Oskar och hans kompisar hemma hos Winberg. När Sanna dök upp tog vi taxi till stan. Blev Saluhallen. Wii wie. Kul kväll som avslutades med mat på max.

Igår var jag hemma hos Oskar hela dagen. Bara sov och sov. Men vid sextiden hämtade mamma och pappa upp oss. Blev restaurang och bio. Super! Vi såg Sherlock Holmes. Bra film! Rekommenderas verkligen! :)

Fredag

Hockey eller Let's dance? Hockey... jag har ju redan sagt till Oskar att jag ska kolla på hans match. Annars hade jag nog stannat hemma. Undrar vilka kändisar som kommer vara med i Let's dance den här säsongen. Vet bara att Elin Kling och Rabih (jippie!!!) ska vara med...

Vet ni! Snart slutar min kurs. Så skönt! Har blivit så mycket tjaf i pm-gruppen. Men bara några veckor kvar nu. Håll ut Matilda!

Imorgon ser det ut att bli en tripp till Stockholm (om jag orkar). Förhoppningsvis kommer jag hem med en M U L B E R R Y hihi.

Nu ska jag klä mig gosigt som Elle Macpherson och bege mig till ishallen. Trevlig helg på er! ♥


Karameller

Orkade själv inte skriva någon nyårsresumé. Oskar tog tag i det istället...

Tildas nyårskarameller 2009! Av Oskar Nielsen

Tildas år 2009 börjades på ett nyårsparty hemma hos mig, eller de första sekunderna började på kullen utanför mig där hon sprang runt och delade ut nyårspussar. Men sen fortsatte festen inomhus och Tilda somnade tillslut i soffan framför Bert och den sista oskulden.

Nästa stora händelse dröjer till 14 februari när Ida Ågren bjöd in till Love Party i avlägsna Lurbo. Tilda var utklädd till Cupid (tror jag) hon hade i alla fall en pilbåge…  Själv kom jag inte dit förens när 90 % av folket på festen åkt hem så jag kan inte säga så mycket om festen men jag vet att Tilda och Bergis hade deep talk på övervåningen. Vad som sades? Ingen aning!

Morgonen efter Love partyt åkte Tilda till fjällen, typ Vemdalen eller nått. När hon kom hem från fjällen var det förfest/fest/efterfest hos Robin Jonsson. Tilda, Manuela och Lollo kom väl typ till slutet på festen och efterfesten. Hur som helst så gick jag med Tilda när hon skulle hem, i typ en halvmeter snö… och när jag lämnat av henne och var på väg hem i min ensamhet så skickade hon sms och frågade om det inte var på tiden att jag bjöd ut henne nu…? Och ja, jo det var nog verkligen på tiden nu!

Under en tid här träffades jag och Tilda en hel del men det hände inga större saker så vi hoppar fram till mitten av April då hon åkte till London med skolan och shoppade! Eller det var väl inte tanken med resan men tror nog ändå att skoshopping var det som det lades ner mest tid på i alla fall! ;)


Under Londonveckan passade jag även på att fylla år så när Tilda kom hem igen bjöd jag till kalas. Tilda kom till festen och var väl redan från början en aning fullis men hon var fin i alla fall! :) Det här var på den tiden Tilda fortfarande tyckte det var lite pinsamt att pussas bland folk så på morgonen när vi vaknade frågade hon om vi hade pussats mycket kvällen innan…hon kom inte ihåg eftersom hon blivit lite för fullis. Jag svarade att det inte var så mycket, men när jag väl fick tillbaka min kamera(som Lollo råkat sno!:o) visade det sig att vi pussats en hel del!

Nu har vi kommit fram till skivtiden och den allra första skivan vi var på var Jennys tror jag!

Efter den skivan var det dags för Tildas egna skiva. Jag var med redan från middagen och det var väldigt trevligt. Blev en hel del sånger om Lollo dock, vet inte varför hon gick ju inte ens i den klassen!? Här kan Tilda slänga in lite bilder så får ni själva ser hur det såg ut istället för att jag ska berätta allt…

Efter alla skivorna var det dags för Studenten! Trots att det var sviiiin kallt och pissväder tror jag nog att det var en väldigt bra dag! Ännu en bildkavalkad kanske?

 


11 juni fyllde Tilda 19 år!:) Av mig skulle hon få ett rosa album att sätta in foton i så vi åkte till Stockholm för att försöka hitta ett. Efter typ 10 mils gång gav vi upp för det fanns banne mig inget album. Vi gick till och med typ 40 minuter till en scrapbook butik men så var den stängd just den dagen! Det hela slutade dock lyckligt efter att vi beställt en på internet när vi kom hem igen! :)


Här lämnade jag Tilda och åkte till Japan några veckor men hon åkte till Gotland för att festa och ha kul! Kanske lite bilder från Gotland vore på sin plats.



När jag väl kom hem från Japan var Tilda i Skåne och hälsade på släkten och det var helt olidligt att vänta på att hon skulle komma hem någon gång! Och när hon väl kom hem så gick vi på Harry Potter och halvblodsprinsen ( sjukt seg för övrigt!) Det här var dumt för då fick jag vänta ännu längre med att få pussa på henne… dumt dumt!

Någonstans här var vi på en Rock festival grej i stadsträdgården, eller festival vet jag inte om det var med det var en scen i alla fall och olika band som uppträdde. Jag är inte så mycket för musik men det var kul att göra något nytt och att vara med Tilda och hennes kompisar:)


Nu har vi kommit så långt att min hockey började och så även skolan. Tilda började också skolan hon läser en kurs som heter marknad och organisation på distans. Det gjorde ju att hon också fick kårleg och kunde börja gå ut på nation och festa. Festande har det dock inte blivit så mycket av för hon har börjat jobba på Max och jobbar nästan bara nätter på helgerna och därför kan hon aldrig gå ut längre… mer än det här kan jag inte minnas att det hände så jätte mycket saker. Eller jo Tilda har börjat övningsköra och har gjort halkbanan teoriprovet och kört massa körlektioner, nu är det bara uppkörningen kvar innan hon kan skjutsa mig istället för tvärt om! Sen tittade vi på massa gamla Disney klassiker! Och gick på bio och sånt! Mycket mys! Det gillar vi!:)

25 oktober
var vi på Koh Panag tror jag restaurangen hette för då hade vi varit tillsammans i 6 månader! Det var mysigt, häftig restaurang med mycket färger och roliga ljud! Pusss på dig baby!<3

I november fyllde min kära mor år och både jag och Tilda blev bjudna till fest på slottet. Tilda var fin och tvingade mig att dansa lite och eftersom det ändå var fest så fick jag bjuda till lite. Tilda var hur som helst väldigt fin och gjorde allt vad hon kunde för att inte bli för full då hon tyckte att det bjöds på väldigt mycket dricka! Jag fick också reda på att hon inte är någon stort fan av rödvin. Hon gjorde väldigt roliga miner efter hon druckit! :P

Ett tag efter festen så ordnade jag och Tilda en Disneykväll, eller Tilda ordnade väl mest och jag stod för en plats att vara! Det var mysigt vi hade ett berg med godis, Disneymuggar och tallrikar, serpentiner och ja massa Tilda piff! Sen kollade vi på både Bambi och Skönheten och Odjuret!

När julen började nalkas så bakade jag och Tidla pepparkakor och jag som i stort sätt aldrig bakar fick göra fina peppisar med glasyr och allt! :) eller mina var inte så fina men det var kul i alla fall! Julmys!

Nu har ett helt år gått, ett underbart år med min favorit!:) och hennes år avslutades med att hon i Maxkläder och maxmugg fylld med Pommac stod på stora torget och skålade in 2010!

Nu ser vi framåt! Tack för mig.


6/1

Onsdagens outfit hamnar i "dagens outfit". Ormskinnsmönstade tights. Yeah.


Girls night out

I onsdags samlades girlsen hemma hos Madde. Vi tjockade i oss pizza, chips och sånt där onyttigt. Blev också en hel del gossip. Prat prat prat. Jag babblade på hur mycket som helst haha. Wiie love it. Vid elvatiden tog vi taxi till stan och fortsatte festen på bj. Jag dansade som en tok. Happy! Kul att få gå ut :D annars jobbar jag ju helger.

Halv fyra ramlade jag in hos Oskar. Sussade sen så gott brevid min älsklingskille.




















Nytt

Älskar tunikor! Vilken tur jag hade som hittade två på rea. Riktigt nöjd. Ett par ormskinns tights fick också följa med hem idag. Inge mer shopping för mig nu om jag ska köpa bayswater.

Nu ska jag sova. Hörs kanske imorgon bloggi. Godnatt! :)



Julafton hemma hos familjen Öqvist

Rosel, Amanda och mormor.

 

Jag och Bella.



Josefine på andra bilden.

 


Julafton 2009, frukost hos mormor...

Här kommer ett julaftonsinlägg. Bättre sent än aldrig brukar jag ju alltid säga. Hinner dock inte skriva så mycket. Ni får kolla bilder istället! L O V E / M

Nyvakna?

Bella ville inte ha mat? Istället matar hon mig.

Amanda med julis.

Bella och mormor. <3


4e januari

Idag har jag lunchat med tjejerna. Soffan var med yey! Längesen sist. Pipen var också på plats. Hon är hemma i Uppsala :D men snart åker hon igen tråk... Jag ska inte glömma att nämna Jenny, Anna och Sanna. Alltid lika happy när jag träffar mina partymyror!

På onsdag får jag träffa girlsen igen. Då ska vi äta middag hemma hos...? I nuläget är det lite oklart. Förhoppningsvis hemma hos Madde Shakeeii.

Nu får det var nog med plugg. Jag drar till min älskling (som btw gästbloggar om några dagar). Looove ♥


In love

Psst! Jag är väldigt nära på att bli ägare till en bayswater nu. Yesyes.

Love milkshake

Jag är nästan proffs på att göra hamburgare. Just so you know! Nej men jag har faktiskt lärt mig hur man gör burgarna på max. Idag har jag gjort mig en friscoliknande burgare på hemmaplan. Pappa hade köpt hem friscobröd och dressing. Jag är dock inget fan av bacon i hamburgare. Original är favoriten. Men det finns ju många man inte har provat. Delifresh kyckling har jag hört ska vara god! Plus att den är nyttig (?) ..men nyttigast måste väl ändå vara salladsmålen. Jag och Oskar provade på chrispy chicken igår. Sallad, grillad kyckling, bulgur, riven ost, krutonger och dressing (ceasar). Yes den var god! Men skulle också vilja prova fajitasallad. Sallad, fajita, smält ost, chilisås, gräddfil och nachos. Visst låter de gott!

Men vet ni vad jag blir mest sugen på? Det bästa på max! ..MILKSHAKE! Sen två månader tillbaka är jag beroende av milkshake. M U M S !



Disney

Igår var jag och Oskar till Stockholm och kollade Disney On Ice. Julis från baby. Fick också en kavaj och ett halsband i julklapp. Vi såg Musse Pigg, Peter Pan, Tingeling mf hiihi :D


Gullunge

Nu har jag fått bilderna av Amanda. Många bilder på Bella. Men vem vill inte fota gullungen...



Hej 2010


Idag startar ett nytt år! Nya möjligheter!;) Yes. Jag tror att det kommer bli ett toppenår! Jag har min lista med saker som ska göras. Längtar tills jag får börja bocka av. Hoppas på det bästa!

kRaMaR! ♥
Matilda

High heels

I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot.
Marilyn Monroe



500 days of summer


Den här filmen "500 days of summer" såg jag och Oskar för ett tag sen. Tror att Maya pratade om den? Bra var den i alla fall! :)

RSS 2.0