Sista inlägget

Mitt sista inlägg i tingalingan efter 18 månader. Innan hade jag tildiie.blogg.se (28 månader). Hoppas ni hänger med till min nya blogg charmingme.blogg.se Tack och hej!♥

Hello Göteborg

Imorse tog jag mitt pick och pack och reste till Göteborg. Nu är jag verkligen här!!! Lägenheten är dunder sååå glad :D gillar området också! Lovar att visa bilder sen men det blir nog på min nya blogg. Yes ni hörde rätt.. Jag kör en nystart med bloggandet här i Göteborg. Nytt steg i mitt liv liksom. Återkommer med bloggadressen soon! Nu ska jag och Oskar sussa. Hörs vänner!♥

Jag och O på promenad nära vårt boende.


Duktiga Anna

Fick ett sms från Annapanna... kommer sakna dig med!!!! Eftersom båda går i skola kommer det kanske bli svårt att få ihop träffar? Vi får försöka!:) Anna går en heltidsutbildning på tillskärarakademin i Stockholm. Hon är sjuuuukt duktig på att sy. Snart ska hon ha en modevisning på nation här i Uppsala. Heja Anna! Jag vill så gärna se! Ska försöka hitta en billig biljett hem. Det är ju trots allt mitt armband som har influerat hela kollektionen eller hur var det?;) 

Hittade en gammal bild på Anna. Hösten 2009?

Sovrummet

Åhh jag ser fram emot att inreda och göra fint i lägenheten. Oskar (som befinner sig i lägenheten) har skickat bilder. Kul att se!:D Hade dock glömt bort att sovrummet är ljusblått. Hmm.. jag hade ju tänkt mig något helt annat. Men men. Istället för ett beige/guldigt överkast är jag ute efter ett silvergrått. Men sen då? Måste tänka ut något bra! (:  

Ljusblåa sovrum...

Måndag

Hej solstrålar! Idag är det min sista dag i Uppsala.. lite sorgligt ändå?! Imorgon tar jag niotåget från Stockholm till Göteborg. Känner jag mig redo? Nej inte just nu.. Måste packa det sista! Ska försöka hinna hälsa på mina fina mormor(♥) också. Juste jag har bokat in en fikaträff med Pipen och Manuela :D wiie ska bli kul att se tjejerna en sista gång innan jag åker.

Det har blivit dåligt med bilder i bloggen.. beror på att jag har en ny liten älskling (dator). Men jag vill ändå inte slänga in alla gamla bilder. Jag måste nog köpa en hårddisk. För jag vill ju fortfarande ha med bilderna (som ligger på gamla datorn) till Göteborg.

LoVe!


Update

Jag är så glad!! Hade en fin dag igår. Först fikatime med Lollo och Julia, sen träff med Emma! Hittade ett par snygging skor också :D och yes dom blev mina! På kvällen köpte jag och pappa hem mat från amazing thai. Älskar thaimat!!! Sen blev det godis framför Allt för min syster. Jag grät genom hela filmen. Mamma och pappa klagade över mitt val :P "varför valde du en sån sorglig film??"..ja uschaaa, men bra annars!

Som ni kanske märker är jag hemma. Blev inte Göteborg idag. Jag åker på tisdag, bokat och klart. Saknar Oskar!!! Lillen helt ensam i Götebog... nej men har det inte så tokigt ;) Igår var han på skattjakt, sen fest med alla på skolan. wiie kul det ska bli med min nollning!!:D

Glömde säga att jag fått en dator!!!! En rosa sötsak(bläddra ner, se bild i tidigare inlägg!) iiih. Inflyttningspresent av familjen. I'm sooooo HAPPY


19/8

Jag är hemma hos Oskar. Det är tomt.. han åkte till Göteborg imorse. Han har registrering idag, sen börjar nollningen. Jag börjar den 30e augusti. Några lediga dagar kvar alltså. Jag ska bara njuuuuuta ;) hoppas jag hinner bekanta mig lite med götet också. Förhoppningsvis åker jag på lördag(?) mamma och pappa skjutsar ner mig och alla saker. Vi åker till Borås en sväng också :) kolla in min nya skola. Iiiiiiiihhhh snart snart drar det igång.


Igår hade jag en underbar dag med Maya och Elinor i Stockholm. Idag ska jag umgås med Lollo och Ida. och imorgon fikatime med Lollo och Julia. Måste vinka av mina vänner! (:

Kramar!!♥

Ny klocka


I'm leaving

Idag när jag packade mina saker blev jag lite ledsen. Tårarna började rinna. Vet inte om det har gått in än... JAG SKA FAKTISKT FLYTTA!!! Inte bara flytta... jag flyttar hemifrån. Lämnar mitt rum, mitt fina rum(♥) dessutom lämnar jag mycket.. gamla betydelsefulla saker som inte kommer passa in i lägenheten i Göteborg. Mitt rum kommer bli halvtomt.. kommer aldrig få tillbaka det som det en gång var. JAG <3 MITT RUM! och nej det är inte allt. Jag flyttar till en ny stad. Säger hejdå till Uppsala. Hur ska jag klara mig utan mamma och pappa? Kommer sakna mina nära så himla mycket. ALLA MÅSTE KOMMA OCH HÄLSA PÅ, OKEJ?! :)

Inspireras


Mer bling från Spanien

Jag ligger fortfarande efter med Spanien SHOPPINGEN. Här kommer några vackra ting...
Ringarna är justerbara, gillas!

Saknad

Jag och Oskar var förbi Caroline ♥ idag igen. Många fina blommor!
Rosa rosorna med kort är från oss :)

Steghylla

Jag är sugen på en steghylla. Har spanat in en vit från Ellos. Men måste kolla lägenheten igen innan det blir något köp. Hoppas den passar!

Rosa?

Jag hoppas på den ny dator. Behöver verkligen en. Min nuvarande har gett upp. (Sitter jämt med Oskars macbook, mer min!) Funderar på en rosa sony vaio, kan det vara något? Liten rosa sötsak! Svart eller rosa är frågan... lutar dock åt den rosa.

Dots

Olivia Palermo lyckas alltid med sina outfits. Hur snyggt!

Vackra saker


Tänker på dig

Idag skulle Caroline, min kusin, fyllt 30 år. 9 månader sen hon gick bort. Jag och Oskar ska åka och lägga en blomma hos henne. ♥
Jag, Caroline och Amanda

15/8

Idag är dagen då jag blev med dammsugare. En lila SNYGGI SNYGGING! Kommer matcha mitt och Oskars lila och rosa hem helt perfekt.

Kräftskivan


Nytt in

Ny myströja. Så gosig!
Byxor och väska(rea!) från Stadium...

Can't make up my mind

Idag har jag, Oskar och mormor åkt runt till olika möbelaffärer i Uppsala. Jag shoppade present till Jenny, Oskar hittade köksknivar och mormor slog till på stort (shoppade på varje ställe). Iiih det är KUL att kolla möbler :D blir dock lite snurrig.. måste stanna till och tänka vad jag/vi behöver. Förut var vi inne på vitt, men nu har vi gått över till ek..men hmm tänk om jag vill ha svart? Gardiner är också svårt. Vi ska ha paneler i vardagsrummet, men vilka färger? Egentligen vill jag ha rosa.. men måste tänka på Oskar. Nu är vi inne på lila, petrol och grått, helt okej ändå!:)


Vi har varit till coop och handlat kräftor m.m. idag också. KRÄFTSKIVA hemma hos Oskar imorgon!!:D En liten hejdåfest innan vi drar till Göteborg. Kommer bli kuuuuul!!

Baglady

Jag har upptäckt två nya väskor i mitt rum. Fina fina! Förstår inte varför dom legat undangömda? Knappt använda liksom.. En väska är från butik i Toscana, den andra från stort varuhus i Boston. Båda ska med till Göteborg.

Coco avant Chanel

Skönheten Audrey Tautou är som klippt och skuren i rollen som Gabrielle Coco Chanel. Jätte bra film, gillar gillar! Inte visste jag att Coco Chanel var så cool. Inspirerades av hennes stil!! Och tänk om man kunde sy som henne. Vilken sömmerska! Åhhh hon är super cool!

Bra väskförvaring?

Det är mycket att tänka på inför flytten. Har redan börjat rensa och packa kläder. Men allt kommer inte att få följa med. En del blir kvar hemma. Tror dock att alla väskor åker med. Måste fixa någon smart förvaring bara.

Oskar blev lite skeptisk när han såg väskorna på bilden... (och nej inte är det alla!)

Ängskär

Snart åker jag och Ida till Sofias sommarställe i Ängskär. Ska bli så kul att träffa Sofiie!! Hon har bott på sommarstället i flera månader. Men nu äntligen får vi träffa henne :D jag kommer hem imorgon. Hörs bloggi!♥
Jag, Ida och Sofia Ängskär 2008

Glad att jag har er som vänner!

Moschino!

Köpte den här "Matilda"väskan i en fin butik i Spanien...

Ikea

Det här fick jag och Oskar med oss från IKEA igår...

Handdukar med mina färger!:)
Frukostbricka
Vi köpte tolv koppar för 12 kr (1kr per kopp)

Stockholm

Usch vilken seg dag.. bakis från gårdagen. Jag, Oskar och familjen var i Stockholm och firade Amanda och Sebastian, mina kusiner. Kräftskiva och ståhej :D blev en oplanerad utgång också. Jag och Oskar hängde med Sebban till SOMMAR, uteställe på Kungsholmen. sjukt mycket folk! jätte lång kö i baren :o men annars härligt dansgolv utomhus! Gillade att man kunde köpa grillad korv i baren också. Jag blir ju alltid hungrig på fyllan. Vid tvåtiden hade jag fått en härlig fyllehicka haha. Då skulle vi åka hem med familjen till Uppsala. Jag, Oskar och pappa i baksätet. Vilken fyllotrio! Stackars mamma och brori :P

Mer sommarläsning

Jag har börjat läsa böckerna om Sookie Stackhouse. Ser fram emot Living dead in Dallas, andra boken. Är lite nyfiken på True Blood (tv-serien som är baserad på Sookie-böckerna) också. Enligt mamma ska serien vara bra. Men jag vill nog läsa ut andra boken först. Bättre att läsa innan man kollar?!

 

Andra boken om babbeldrottningen Lizzie Nichols är inte lika bra som första. Första boken är iofs inte heller så jätte bra. Men ibland är det skönt med lättlästa böcker! så jag kommer säkert att läsa tredje boken också, vet dock inte när den kommer?

 

I guccikrigen får man en inblick i en av världens största modehus. Jenny Gucci, en före detta "Guccifru" avslöjar hur det var att leva i familjen Gucci. Jisses vilka intriger :o att det är möjligt? fy vilken familj.. Efter att ha läst boken blir jag inte ett dugg sugen på att shoppa Gucci. Tur att jag från början ändå inte var så förtjust i märket ;P

Homestyling

Idag träffade jag Anna och Pipen på stan. Satt vid ån och åt sallad. Sen kikade vi i inredningsaffärer. Ida hurrade haha :D hennes kompisar har äntligen blivit intresserad av saker till hemmet ;) ..blir ju så nu! Jag flyttar till Göteborg och Anna till Stockholm. Stora tjejerna! Hittade en jätte fin kudde på Trolltyg, men den var lite för dyr.. vet inte om det är okej att köpa kudde för över tusenlappen om man ska leva som fattig student.. det är nog inget man kan unna sig? Men rea på Stockhome är en helt annan sak! 50% på allt! Köpte en födelsedagsbricka (ååh frukost på sängen när jag fyller år) och några underlägg. Pappa fick en bok också, kände att det var dags att överraska honom med paket. (:

Pretty in pink


Blommigt fint

I Spanien shoppade jag en blommig kjol från spanska märket Desigual. SÅÅÅ FIN! Gillar det mesta från Desigual. Synd att det inte finns (vad jag vet?) en hel butik i Sverige. Vet dock att Janemars har lite. Skulle så gärna vilja ha en kappa från Desigual. En önskan! (:

Kjolen
Annat fint från Desigual


Nytt in

Godmorgon torsdag! Är fortfarande bubblis i kroppen. Är så glad att allt löste sig igår. Vill flytta till Göteborg nu på en gång :P ..och börja om på nytt med min garderob. Får inte plats med allt hemma. Nu ska det här lösas! :)
Nya klänningar från Spanien...

Från Zara, rea!

Från butik i Torremolinos

Bilden gör inte klänningen rättvisa. Finare i verkligheten!


Hittat boende i Göteborg

Vår dag började med tåg till Stockholm halv åtta på morgonen. Sen vidare till Göteborg. Fick en "iiiih"känsla när vi kom fram till götet, vår nya hemstad! Så mycket att upptäcka :D I'M SO EXCITED ! och vilken tur att vi lyckats få ett så fint boende. Vi ska hyra en andrahandslägenhet i ett år. Sen planerar vi att köpa. En tvåa på ca 50 kvm. LYCKA! Nu känns allt så himla bra.

Jag och O firar med milkshake♥

Spanien del 3

En av Oskars dagar åkte vi till Fuengirola. Vankades marknad. Jag och mamma shoppade många fina armband. Jobbigt nu när jag flyttar.. jag och mamma kommer ju inte kunna låna av varandra..:( Efter marknadsbesöket åkte vi vidare till Puerto Banus. Vi promenerade längs hamnen och spanade på alla lyxiga båtar. Många fina butiker fanns det också vid hamnen.. Louis Vuitton, Gucci, Dior, Versace osv. Fönstershoppa kan man ju alltid... (:

Dagen efter blev det Malaga. Vi spenderade några timmar i Larios, ett stort shoppingcentrum. Sen ville Oskar vara kulturell och se katedralen. Så vi tog en milkshake(♥) och beskådade Luis Ortiz skapelse. Senare på kvällen gick jag och Oskar runt i Torremolinos. Hand i hand som alltid!<3 Vi satte oss på en resturang längs stranden och åt god paella, ett måste i Spanien!

3/8

Tisdag! Idag ska jag träffa mormor, luncha med henne, Rosel och Amanda?, sy på min klänning, träffa Ida, hälsa på Lollo (ligger på sjukhus), möta Oskar, köpa en tröja och... vad mer vet jag inte. Eller jag måste hem och välja ut kläder och packa en liten väska, för imorgon åker jag och O till Göteborg!!! Men lugn lugn vi kommer tillbaka. Imorgon ska vi bara kolla några lägenheter. Hoppas vi hittar ett bra place! :)

Tänker på dig Lollo. Och idag kommer vi och hälsar på dig!

En shopaholic i Spanien

Mycket fint fick följa med mig och mamma hem från Spanien. Blev lite problemas med vikten på hemvägen men det löste sig till slut. Bilder på några av mina skatter... (Det kommer mera!)
Jag hittade 20 euro på gatan TUR! :D tog fem min sen hade jag shoppat upp 20-lappen...
"Is it rebajas?" något slog fel i mitt huvud. Oskar och mamma fick sig ett gott skratt haha. Aja det jag skulle säga är att alla skor fyndades på rean!

Spanien del 2

Oskars andra dag med mig och familjen! Vi åkte till Aqualand Torremolinos YEHEJ. Hade så sjukt kul :D tipptopp! Vågade dock inte åka Kamikaze (den högsta i Europa!).. men det gjorde Oskar. Se bild nedan. Efter aqualand och stopp på BK (hamburgare alltid mums) åkte vi till Nerja. Pappa ville att vi skulle se Europas största grottor. Grottorna hittades för 50 år sen av unga pojkar som var på fladdermusjakt. Grottorna var riktigt coola. Som Oskar sa när vi gick i grottorna "känns som en film" mm häftigt! :) Pappa (har alltid varit en guide, sån är han..:P) ville dessutom visa oss Europas balkong. Det gjorde han bra! Såååå vackert iih :D och senare på kvällen åt vi på en resturang (känd för sin paella) vid stranden. Ännu en bra dag!

Jag i min nya fina leopard klänning (:
OSKAR WOHOOOO (till höger)
Googlade den här bilden.. Nerja grottorna!
Mot balkongen!
"Europas balkong"
Maaaaaat
hej tröttis

Studentslösa

Blivit många bilder i bloggen. Men jag gillar det.. att få dela med mig av det jag gör. Tänk om jag hade en systemkamera iiih. Men får hålla ut. Vänta på tomten kanske? Hoppas han är snäll i år! för en systemkamera är inget jag kan lyxa till med just nu. Jag börjar ju plugga till hösten. Typ nu! Ska leva på studiebidrag.. ca 8000 kr(?) i månaden. Ojvoj hur ska jag klara mig? Är ju en riktig slösa... hmm nej jag har faktiskt ingen aning. Ska bli spännande att se hur det går för mig.. don't you think? (: Pipen får hjälpa mig! Hon lever ju studentliv i Sollefteå. Men juste! Kom på att Oskar fick en bok i födelsedagspresent.. "Studentkokboken" den skulle man kanske börja läsa. eller i alla fall bläddra genom.

Oskars första dag i Spanien

När vi hämtade Oskar på flygplatsen stod jag och viftade med en "Oskar"skylt haha. Tror han gillade det!:D Efter hämtningen blev det beach på en gång. Från regniga Sverige till Costa del sol. Var dock rädd att jag inte skulle få i älskyn i havet.. han är the biggest badkruka! Men det gick bra. Vi åkte banan efter motorbåt också. KUL! På kvällen tog vi bilen till Mijas. Åt middag på en jätte fin resturang. Utsikten var magisk! (: därefter flanerade vi runt i byn innan hemgång. Perfect day!

LOVE YOU

Lite Spanien

Oskar lämnade av mig och familjen på Arlanda. Mot Malaga!
Torremolinos beach
Härligt med alla färgglada parasoll! (:
Jag och mamma promenerade till stan. Shopping på G!
Glass i stora lass
Great!
Vart tog solen vägen? Mulet en dag.. :o Men fortfarande fint med alla parasoll!;)

Home

Hola! Nu har jag kommit hem från Spanien. Har haft tio sköna soldagar med familjen. Oskar kom ner efter fyra dagar också :D hur bra som helst! Fick honom i fem dagar, sen var han tvungen att åka till hem till Brothers (hans jobbplace). Men idag är han ledig OCH ÄR MIN!!! Vi ligger i soffan och degar.. en riktig söndag! :)

Har mycket i huvudet just nu :o önskar jag kunde slänga ner alla mina tankar i en hmm.. tankeask? Aja mer om mina tankar sen. Nu ska jag krama min pojkvän, då blir allt bra! :)
I Spanien upptäckte jag OREO. Finns kakorna i Sverige? Köpte med hem i alla fall. MUMSIGT

RSS 2.0