90210 Season 2


Tack vare Oskar kan jag se hur många serier jag vill iih. Nu ska jag börja kolla på 90210.
 


Onsdag

Jag skulle ju börja med Dagens outfit, men det går väl sådär. Oftast när jag ska ut har jag så himla bråttom, hinner liksom inte. Och sen är det också så svårt att ta på sig själv. Självutlösaren på min mobilkamera är inte direkt den bästa, bliderna blir knasiga. Borde kanske börja fundera på att köpa en systemkamera.


Dear Mr. President

Kollade på Idol nyss. Mariette sjöng Dear Mr. President åhhh bra bra. Jag med flera dansade till den låten för några år sen. Love it♥



Dear Mr. President,
Come take a walk with me.
Let's pretend we're just two people and
You're not better than me.
I'd like to ask you some questions if we can speak honestly.

What do you feel when you see all the homeless on the street?
Who do you pray for at night before you go to sleep?
What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye
And tell me why?

Dear Mr. President,
Were you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
How can you say
No child is left behind?
We're not dumb and we're not blind.
They're all sitting in your cells
While you pave the road to hell.

What kind of father would take his own daughter's rights away?
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay?
I can only imagine what the first lady has to say
You've come a long way from whiskey and cocaine.

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye?

Let me tell you 'bout hard work
Minimum wage with a baby on the way
Let me tell you 'bout hard work
Rebuilding your house after the bombs took them away
Let me tell you 'bout hard work
Building a bed out of a cardboard box
Let me tell you 'bout hard work
Hard work
Hard work
You don't know nothing 'bout hard work
Hard work
Hard work
Oh

How do you sleep at night?
How do you walk with your head held high?
Dear Mr. President,
You'd never take a walk with me.
Would you?



Uppdatering

Brunchträff! Det borde vi göra flera gånger tjejer. Även om man var lite halvtrött så var det lyckat. Jag älskar ju som sagt frukost. Smörgåsgalen typ...

Efter en timme var Ida tvungen att lämna oss, hon skulle hem till Sollefteå, tråk. Men hon blir inte borta allt för länge. I slutet av oktober kommer hon till Uppsala igen, like it.

Nu ska jag ut och springa lite tänkte jag. Jag har ju lovat mig själv att springa minst fyra gånger varje vecka. Avslutar med en bild på Maya, Elinor och Ester, tre fina tjejer. Tänkte på Elinor eftersom jag sprang på henne idag. Vi måste planera in fikan som vi har pratat om i all evighet!


Brunch

Godmorgon bloggen! Hinner inte skriva så mycket, ska strax promenera till stan. Jag, Anna, Maya och Ida ska bruncha. Yeey älskar frukostbufféer. Vet dock inte om det blir någon riktig buffé..men mat blir det i alla fall. Hörs senare, byebye.

Svart kavaj med skärp

Pratade med Anna nyss. Vi har planer på g. På torsdag blir det middag..och sen ut, stocken! Linnéa och Hanna är kanske är på?Vi tänkte i alla fall försöka övertala er! ;)

Om det blir av kanske jag skulle köra svarta kavajen med skärp i midjan. Inspirerats lite av systrarna Olsen. Men hmm undrar om man ska ta stövlar eller high heels till? Och på tal om skor! Jag skulle jättegärna vilja ha Mary-Kate och Ashleys skor, avis!



Svart kavaj och svart skärp(snyggt att stoppa in)...


Mys

Jag har fått en massa bilder från Öregrund av Emma, kul kul. Det fanns många mysiga bilder på mig och Oskar iiih! love love love

Och vet ni! Om en månad har vi varit tillsammans i ett halvår♥

Helgen

Jag tar en paus från pluggandet. Håller på med inlämningsuppgift 2, heja mig! Tänkte berätta lite om min helg. I fredags träffade jag ju tjejerna på stan,finns bilder i ett tidigare inlägg! Kalas att hänga med Ida Pipen igen(hon bor numera i Sollefteå). Vi var dock väldigt trötta och höll på att somna i bibliotekets soffor. När åker du hem förresten? Fika någon gång i veckan kanske? Eller bio? Är iofs ganska pank blä. På tal om mitt behov av pengar så kan jag berätta att jag blev erbjuden ett jobb idag. Men jag tackade nej. Jag provjobbade ju i tisdags..och kände bara att det var helt fel. Tråkigt att jag kände så..men jag hoppas på imorgon! Imorgon ska jag nämligen provjobba igen, på ett annat ställe. Får se hur det går mihi.

Tillbaka till helgen! I fredags blev det party. Emma och Elin hade avskedsmiddag. Super god mat! Efter maten tog vi oss till bj. Jag stannade dock inte så länge. Klockan var väl kanske kvart över ett när jag började gå mot stan. Men jag hann inte långt, två killar stoppade mig. De letade efter en bankomat och jag sa att jag kunde visa vägen. Då bar killarna upp mig haha. Kungastolen från bj till stora torget haha. Jag klagade inte, jag slapp ju gå maha. När vi kom till Stora torget lämnade jag killarna som försökte övertala mig att följa med tillbaka till bj, men nej tack. Jag började gå hem, snurrigt var det. Stackars Oskar, han fick återigen stå ut med min fylla. Jag ringde honom varannan minut, riktigt omständig. Dagen efter blev jag tvungen att ringa och be om ursäkt..men då skrattade vi mest åt mina tokigheter haha t.ex. smsen...
Oskar: Du kan ringa mig när du drar från bj! Jag somnar nu. Jag låser upp här nere också ifall du kommer hit inatt!
Jag: Låser du? Kan jag inte komma?

...jag förstår att Oskar blev galen på mig!

Av någon konstig anledning hamnade jag hemma hos mormor. Hon blev inte lite förvånad när jag stod utanför hennes dörr klockan två på natten. Men hon var snäll och tog fram mat och bäddade sängen åt mig. Och dagen efter, igår alltså, fick vi riktig kvalitetstid. Jag stannade hos mormor hela dagen, mys!

På kvällen träffade jag Oskar. Vi följde med Lotta och Björn(Oskars mamma och pappa) på resturang..Kött, kök och bar. Efter resturangbesöket skulle Oskar shoppa. Halv tolv på kvällen liksom? Så vi åkte till Brothers & Sisters, Lotta öppnade. Haha lustigt att vara där så sent, helt tomt. Medan Oskar provade kläder sprang jag runt och kollade på smyckena. Jag såg ett jättefint armband åhh vill ha! Skymtade även en fin klänning precis innan vi skulle gå. Men jag har som sagt no money. Blev lite avis på Oskar, han köpte två t-shirts, en stickad tröja och en rock. Men jag får tänka så här..jag kommer få en jättefin pojkvän! ;)

Nu har ni fått höra en hel del om helgen. Jag har skrivit alldeles för mycket. Nu ska jag fika med mamma och mormor sen är det plugg som gäller. Byebye!

Ingenting är omöjligt


Tack Emma och Elin för i fredags. Hoppas ni får det toppen i Australia!!













Lunch ute i solen

Idag vaknade jag upp hos Oskar boyfriend. Sen blev det en sväng ner på stan. Först träffade jag Ida wihoo..och sen fick vi sällskap av Maya, Ester, Jenny och Manuela.




Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, måste hinna med en massa saker innan jag och Lojs beger oss till middagen. Pusshej!

Divided Exclusive

H&M har fått in nytt. Nedan ser ni mina favoriter.


Bilder!

När min dator dog blev jag helt förstörd. Jag tänkte på alla bilder som poff var borta. Och jag har verkligen sjukt mycket bilder. Eftersom jag har en mobilkamera(mobilen är alltid med) tar jag kort varje dag. Skulle dött om allt försvann. Så tur att det gick att fixa!

Under kvällen har jag kollat på gamla bilder..och jag blev jättepepp!! Yes, taggad inför helgen :D Pratade med Lojsan och även hon var uppe i varv. Det ska bli kul på fredag. Middag hemma hos Emma, sen ut.

Gamla och nya(ganska i alla fall) bilder..ni lär ju se!
































Den där Maya

Jag säger som Oskar...
- Vem är den där tjejen? Och vad har hon gjort med Maya? ;)





Tisdagkväll

Hejaaaaaa Zlatan!!! Och nej jag kollar inte på matchen. Men jag hörde något om att han gjort mål varje match han spelat wihoo. Nu(eller snart) ska jag se på gossip girl. Bara ligga i sängen. Åhh ska bli skönt, jag är så himla trött efter dagen. Måste upp tidigt imorgon också. Jag ska på en jobbgrej, får se vad som händer. Förutom jobbet imorgon har jag två andra jobb på g. Så det här ska nog lösa sig snart. Jag är trött på att vara arbetslös. Eller jag är trött på att inte få shoppa. Jag behöver pengar. Money money money. Måste även börja spara till en grej jag vill göra nästa termin. Plus resan till Grekland. Och på tal om den resan! Tjejer, kan vi rida åsna? Snälla jag vill! Precis som Amanda Seyfried och Alexis Bledel.


Från Mamma mia och Systrar i jeans.

Nitar och Paljetter

Stövlar med nitar. Jag är förälskad.


Svart stickad tröja med paljetter, förälskelse nr 2...

Den här tröjan måste jag kolla på imorgon, snygg!!!


Coco avant Chanel

Rachel Bilson på premiär. Alltid så snygga kläder.


Någon som vill se filmen med mig? Maya tror jag är pepp?

Oth

Rachel + Dan ..Är det verkligen sant?


Partaaaaj

Jag tänkte precis på att jag har många festligheter att se fram emot, kul! På fredag är det avskedsmiddag med utgång, på lördag överraskningsfest med utgång. Veckan efter tror jag Fanny och Sara ska hålla kalas. Och för några dagar sen fick jag en inbjudan till Lottas (Oskars mamma) 50 års fest på slottet. Party party! Det här innebär att jag måste shoppa kläder, love it. På onsdag ska jag och Lollo ses på stan, tänkte jag kika lite då. Hittade dock två fina klänningar häromdagen, gillade skinndetaljerna väldigt mycket. Men tyvärr så trivdes jag inte riktigt i klänningarna, synd.


Min dag

Hej bloggen! Idag har jag haft fullt upp. Började med att städa rummet, hade ju lovat pappa. Så hoppas han blir glad när han kommer hem. Det är iofs bara halvstädat, men ändå! Imorgon tänkte jag dammsuga, torka hyllorna osv. Efter städningen blev det en springrunda i källis. Förra veckan sprang jag fyra gånger, och det hade jag även tänkt göra den här veckan, go goo!! Efter springningen gjorde jag en kladdkaka..det var jag ju liksom värd miih. Jag har ju börjat bli proffs på det också, bakar hela tiden. Linus och Oskar bara skrattar åt mig, men det får dom göra. Jag står för att jag gillar kladdkaka hah! Jag har även hunnit med att träffa Oskis idag. Han skulle hjälpa mig med en sak. Världens bästa boyfriend. Men det blev bara en timmes häng med honom, sen var jag tvungen att röra mig till mormor. Hon behövde hjälp med att handla mat..och i utbyte fick jag en god middag, tack mormor! Nu ska jag plugga, sen tänkte jag kolla på Svenska Hollywoodfruar. Hörs kanske senare ikväll, Puss.


Shoppat nya skor wihooo


Idag har jag köpt nya skor. Ta tre betala för två. Gillar skopunkten! Eller egentligen gör jag ju inte det. Klackarna går alltid av..men det får jag ta. Och nu har jag ju bara köpt ett par höga klackisar. De andra klackarna hoppas jag håller.

Hög Stövel från Skopunkten.com Hög Stövel från Skopunkten.com


Boots från Skopunkten.com

Update

Min älskling har kommit hem!! Och nej jag pratar inte om Oskar, i alla fall inte den här gången. Jag pratar om min bärbara dator. Välkommen hem!

Det är lördag. Vad gör jag hemma? Jo jag sitter och pluggar. Eller inte längre..jag blev klar för ett tag sen. Har bara några finjusteringar kvar att göra, men det får bli imorgon. Nu kollar jag kurser och program till våren, blir helt snurrig. Det finns dock en kurs som jag känner mig säker på, men den börjar i höst..typiskt.

Förresten..Män som hatar kvinnor är en riktigt otäck film. Jag och Oskar kollade på den igår. Varför lyssnade jag inte på mamma som varnade mig, dumma mig. Jag klarade inte av att se vissa saker, blev tvungen att gömma ansiktet mot Oskar. Och när det blev för läskigt frågade jag Oskar om vi kunde tända lampan. Hallå jag brukar inte bli så rädd? Vet inte om det berodde på att det var en svensk film eller något? Ingen aning. Vågar jag se Flickan som lekte med elden?

Nu ska jag hoppa i säng. Godnatt bloggi.

Planning

Någon har tagit min sadel? Vem gör det? Någon som bara vill förstöra, blää på den personen. Istället fick det bli bussen till stan. Jag och Anna lunchade, blev subway med mina superkuponger. Vi pratade lite om nästa termin..och att vi vill göra något kul tillsammans. Överst på önskelistan står London. Vi vill stanna i tre veckor..så det kanske blir en språkurs. Men om det inte blir av så har vi ju Grekland att se fram emot. Jag, Anna, Maya, Jenny och Ida planerar att båtluffa nästa sommar yeheeej. Jag och Lojs måste också ut på äventyr, just you and me! Och inte glömma OSKAR<3 vi ska såklart hitta på något baby!



Leopard

Klickade nyss hem den här väskan...


Onsdagkväll

Åhh vilken mysig kväll jag har haft. Och att den blev så mysig var nog tack vare min kladdkaka mihi. Jag har äntligen förstått mig på ugnen. Vår ugn är nämligen knäpp. Jag och mamma ogillar den väldigt mycket, men pappa säger att den fungerar normalt. OMÖJLIGT! För att kladdkakan inte skulle bli bränd var jag tvungen att ändra på under och övervärme hela tiden, kaos. Nerå resultatet blev ju bra. Nästan lika god som mormors hiih.

Efter baket blev det Idol, Bacherlorette och nya OTH!!!! One tre hill är min favoritserie..även om det har blivit sämre. Hmm tror det mest beror på att jag verkligen gått in för serien och kollat om och om igen. Jag hjärta oth liksom. Men fy så ledsen jag blev när jag fick reda på att Lucas och Peyton lämnat serien. Why? Brooke är i alla fall kvar, min favvo.

Oth säsong 7




Bye Lucas och Peyton




Gossip Girl och Chuck är tillbaka

Igår missade jag Idol, tråk. Men jag fick i alla fall se Gossip girl. Jag och Oskar satt framför hans dator och kollade. Nu längtar jag till nästa avsnitt!!


Kände ni igen Bree Buckley? Det är ju Joanna Garcia från Priviliged. 


Dagens outfit

Vet ni, jag tänkte börja med "dagens outfit", kul va? Det tycker i alla fall jag när jag kollar andra bloggar. Nu kommer ni får se lite av min klädstil, hur jag mixar och matchar kläder. Kommer dock inte lägga upp bilder på outfits varje dag. Det får bli ibland när jag har tid.
 Välkommen till min garderob! 
   


Det går framåt!

Imorse vaknade jag vid nio och satte igång med läsningen på en gång. Jag har 140 sidor kvar att läsa innan jag kan fortsätta med uppgiften som ska in på söndag. Jag måste skynda!! Nej men jag känner mig lugn. Jag ligger i fas. Och eftersom jag ligger så bra till så kunde jag unna mig en lunch på stan med Lollo. På samma gång sprang jag runt och delade ut cv:n. Jag har även hunnit med en körlektion, dubbel. Jag börjar bli riktigt duktig på att köra bil, tro det eller ej liksom hihi. Nästa körlektion ska jag boka in halkbana..plus att jag måste kolla upp teorilektionerna.

Jag avslutar det här inlägget med en bild på Petter.
Louise: Haha kul att den enda bilden från kulturnatten är på Petter!?
Haha men Petter är fin han!


Inglourious basterds

Igår blev det en söndagsbio för mig och Lussan. Vi såg Inglourious Basterds med Brad Pitt och Diane Kruger. Filmen var bra, ingen film jag skulle hyra..men en bra biofilm!




Whiskykväll

Tänkte berätta lite om gårdagen. Jag, Lollo, Julia, Anna-Lisa hamande på framfickan. Där träffade jag Ida, Madde, Emma, Anna, Jenny och Sofia. Anna, Jenny och Sofia hade haft whiskykväll hemma hos Anna. Fy så jobbiga dom var haha. Anna hade till och med en whiskyflaska i väskan, hon försökte tvinga i mig det där äckliga. Och Sofia bara snodde min goda drinkar.Men efter ett tag blev jag likadan själv..så det är okej haha. Mina tokigheter fick Oskar ta. Han hade en hemmakväll.

Jag:
Anna dricker en förtrollad drink. Hon tvingar mig att dricka whisky :O döööööd
Oskar: Haha hur kan en drink vara förtrollad?:P men nej du får inte dricka whisky nu...det ska vi ju göra på whiskykvällen ju :) men ta det lugnt nu.
Jag: Lollo bjöd mig på svamp
Oskar:Om hon bjuder på mer så kan du avstå det! Lät inge bra!
Jag: Hon sa att hon skojade. Meen jag ska aldrig mer dricka whisky :O
Jag: Jag känner mig lustiq nu vad ska jag höra liksom
Oskar: Bra det! Haha nej det är rätt äckligt!! Haha är du lustig :) vart är ni någonstans?
Jag: Jag tror man eman piskar mattor här...eller vi kissär liksom :D
Oskar: Hahaha men asså jag tänkte lite större...hos vem?Vart bågonstans lixom?
Jag: Jag sa ju det man piskar mattor här :O men nu är vi framfickan igen. Jag gömmer mig för anna hon tvingar i mig w
Oskar: Aha hade ingen aning vart man gjorde det...men framfickan vet jag ju :) haha jaa göm dig för anna! :P har du kul annars då?
Jag: Men nu är det lugnt för anna tar hand om jenny som spyr:P jag klarar mig yeey. ska fixa drinkar nue men egentligen behöver jag inte mer..typ. Vad gör du?Puss
Jag: Lollo trögar mig att inte kissa
Oskar: Ojvoj Jenny då :P okej men drick inte för mycket drinkar då! Annars kanske du slutar som Jenny... ;) jag målar fortfarande,men snart orkar jag inge mer!
Oskar: Men kissa om du vill! :P

Jag:
Oskar vill du möta mig?
Oskar: Ahh det kan jag göra!

Kvällen slutade inte så bra. Jag tappade en sak. Varför är jag så klantig??blää. Men vad ska jag göra? Jag kanske mognar? Tur att mamma är så förstående och tröstar mig i alla fall.

Kulturnatten

Körkortsteorin blev inställd idag, jobbigt att gå upp halv åttta i onödan. Hade liksom hellre stannat kvar hemma hos Oskar. Men men jag får se det positiva..ingen körkortsteori imorgon heller, det betyder att jag kan festa galet ikväll yeey. Det beror iofs på plånboken..och den säger nog faktiskt nej, men jag har ju mina knep så det kommer bli bra.

Snart ska jag cykla ner på stan, kulturnatten you know. Jag och tjejerna ska dansa, kul! Känner mig dock lite osäker på det nya i dansen. Äsch det kommer gå bäst(det ska jag i alla fall försöka intala mig själv)!

Bye bloggi♥

Det var ett tag sen

Jag hittade några gamla bilder på pappas dator maha...

Jag och Ylva. Linnéa och Hanna.


Maja, Robin och Anna

Harry heeeej!


Georg!








Louise och Julia! förlåt tjejer men jag var tvungen ;)


Unlimited

Love it


Någon som vill äta sushi med mig?

Igår när Sanna viftade med ett resturangchansen-häfte blev jag och Maya helt lyriska haha. Vi är två matglada tjejer! Resturangchansen passar oss därför jättebra. Nyss när jag bläddrade i det hittade jag en massa bra kuponger t.ex. buffé på Amazing Thai, pizza från brantans pizzeria(när mig), pastasallad från Martina, Original hamburgare på Max, Mackor på subway och en hel del sushikuponger(bra eftersom jag är nyfiken på sushi, har bara ätit det en gång förut). Nu förväntar jag mig lunchsällskap!

Spring aldrig med en iphone i byxfickan, bara en varning! Jag hittade inte shufflen, så jag blev tvungen att låna min Linus iphone. Jag springer inte utan musik. Men usch va jobbigt. Jag höll på att tappa byxorna, broris iphone var för tung. Kunde inte riktigt koncentrera mig på att springa, blev så mycket krångel. Jag var ju tvungen att dra upp byxorna hela tiden. Fy, inte igen säger jag bara.

Nu kanske ni undrar varför jag bloggar istället för att kolla på fotboll. Jag borde väl egentligen kolla på fotboll? Men så kul är det inte. Eller det är väl okej. Om det är en viktig match så anstränger jag mig. Men nu är det väl ingen viktig match?eller?aja, det är i alla fall mycket roligare att kolla på folk man känner, då är det kul med fotboll. T.ex. när min kusin spelar. Nu är hon dock skadad, men snart tillbaka hoppas jag. Heja Jossan!


Förresten! Bloggen är back on track, visst känner ni det? Nu har jag tillgång till en dator, så jag ska försöka blogga varje dag. Kul att ni hittar tillbaka! Nu säger jag hej för ikväll. Jag ska fortsätta läsa Professionell marknadsföring, sen Idol.


Shout dödar mig

Nu har jag precis avslutat en frukost/lunch..alltså brunch. Nu väntar plugget. Jag ska fortsätta läsa Professionell marknadsföring.

En sak till! Det borde vara förbjudet att ha Shout som alarm. Varje gång jag sover hemma hos Oskar vaknar jag till den här låten(låten börjar efter 17 sekunder)...



Innan texten börjar är det okej. Men jag tänker ju bara "Nej nej nej, snart kommer det, snart kommer det" och så bara You know you make me wanna shout..lalalala. Då bara "NEEEEEEEEJ" ..och så vill jag slänga Oskars mobil i väggen! Är det okej eller?




Vill läsa!


För ett tag sen läste jag ut Asyl, andra boken om Mia Eriksson. I vanliga fall brukar jag inte läsa den här genren av böcker..men tack vare Maya och Elinor så blev det så. Jag fick nämligen Gömda, första boken, i födelsedagspresent av tjejerna. Sen blev jag tvungen att läsa andra boken, så himla spännande. Lollo, du skulle gilla böckerna!


Nu är jag sugen på att läsa En shopaholic i väntans tider...

Ge mig boken bara!


Jazzlinje, lyckad audition och bästa vänner.

Nu har jag bestämt hur det kommer bli med dansen den här terminen. Eftersom jag inte kommer ha någon dans(jazz och balett) i skolan längre så ville jag börja på jazz. Mm, så det fick bli jazzlinje på uppsala dansakademi. Jag trivs jättebra, skönt att vara tillbaka i ekebys danssalar. Under vaksalatiden bodde man ju i ekeby..och nu är jag back! Lektionen igår var kul, det var längesen jag gjorde långa diagonaler(dansar över diagonalen i danssalen)..man fick tänka som en tok, men jag gillar det. Och istället för enkla piquer körde vi dubbla över diagonalen, större utmaning yeyee.

I lördags var jag på audition. Vi fick lära oss fyra olika danser..afro, jazz, street och disco.  Afron gick väl sådär, men annars gick det bra. Jag hade på känn att det skulle gå vägen, och det gick det också! Åsa, som höll i auditionen, ringde mig igår och meddelade att jag kom med i Footprintz. Footprintz är en uppvisningsgrupp som Åsa kommer att hålla i. Jag vet inte riktigt vad det är som gäller, men det visar sig. Första träningen är om två veckor. Jag ser fram emot det! För förutom jazzen ville jag göra något kul, bara släppa loss! Och det kommer jag att få göra i Footprintz, bara stå på scen och dansa.

Jag kommer också att dansa med mina bästa vänner. Vi har ju alltid dansat tillsammans, men aldrig riktigt startat en grupp. För att få träna i uppsala dansakademis lokaler måste man vara en grupp, så nu är vi det(men egentligen har vi ju alltid varit det). Heja oss! Det finns inget bättre än studsa runt i danssalen och på scen tillsammas mer er!































Små men glada

Tack för igår Fanny, bästa värdinnan! Hon bjöd på hemmagjord pizza och en massa tilltugg t.ex fetaostgeggan ,mumsi. Till en början var det kanske femton tjejer där..men efter klockan tio var Fannys lilla lägenhet proppfull. Galet mycket folk! Fanny är galen miih! Eller Anna är galen! Min Banana var i toppform igår. Vi hade jättekul inne på toaletten. Maya lurade in folk som vi skrämde. Jag och Anna satt i badkaret och gömde oss bakom duschdraperiet, sen hoppade vi fram och skrek. Maha roligast. Kvällen avslutades sen tillsammans med Anna, Emil, Ellis, Marcus och Oskar, baby! Vi planerade whiskykväll hemma hos Anna, parmiddag liksom yeaah.








Banana i toppform!




Lördag

Jag är helt slut, dansat non-stop i två timmar. Nu ska jag börja fixa mig, middag hemma hos Fanny väntar. Jag lovar att ta bilder..så kika in imorgon!

Veckans stjärna är Oskar! Tack för att du står ut med min slarvighet. Jag ska bättra mig!

Jag vill ha Vanessa Hudgens garderob















Idag blir jag jordgubbsblond

♥ Två äggulor i ett ägg?Är det möjligt?Jag har i alla fall inte varit med om det förut..?

♥ Idag ska jag och lojsen färga håret, yeey. Jag gillart, man känner sig alltid så fräsch efter.

♥ Borde man sola?hmm jag får ångest. Oskar påminner hela tiden om att man kan få hudcancer.

♥ Feminine vibe ska jag och Maya prova på ikväll. Kul! 

♥ Jag vaknade av ett sms imorse. Mina böcker för 1347kr har kommit. Jag måste till posten! Sen är det plugg som gäller.

♥ Pingpong är fortfarande oförståeligt, men jag har fått tre kompisar. Henrietta från USA, Olle från Karlstad och Jessica från...någonstans! Vi ska bilda grupp(veckans uppgift). På måndag sätter det igång på riktigt. Men som sagt tänkte jag tjuvstarta, jag har ju böckerna.

♥ 3600kr (blä blä blä) kommer lagningen att kosta. Sen får jag tillbaka min dator. Hur har jag klarat mig utan i fyra månader?

♥ Fick nyss reda på att jag, Maya, Anna, Jenny, Sofia och Teresia ska dansa på kulturnatten. Nytt tillfälle för nya dansen.  

♥ Jeanine vann sytycd, bra!
 

Update

Idag har jag och Mayen dansat, så hilmla skönt. Jag mår bra. Jag funderar på dans imorgon också. Annars blir det på lördag och söndag. Måste ta tag i det här med friskis och svettis också. Jag vill gymma! mm så måste skaffa kort. En annan sak att fixa är kårleg. Sanna, vad säger du om torsdag?Fixa då?

Vet ni..jag börjar tröttna på att övningsköra. Jag får liksom inte tröttna. Nu ska jag intala mig själv att bil är det roligaste som finns. Hej och hå vad kul det är att köra bil!


RSS 2.0