Tisdag

Hey bloggi! det har blivit dåligt med uppdateringar nu. Det beror delvis på att jag typ saknar en dator. Det fina vädret spelar också en stor roll. För vem vill sitta inne nu liksom? Just nu tar jag bara en paus från solen. Tänkte göra lite saft till mig och Oskar. Jag är törstig!!!! Saft har blivit min nya grej tror jag. Jag har skippat cola. Saft känns nyttigare..men det är det säkert inte. 

Jag måste tipsa om Sigtuna! Jag och Oskar var där igår, hur mysigt som helst. Gulliga hus, gulliga affärer och gulliga fik. Fint med vattnet också! :)

Nu ska jag tvinga Oskar att sätta på musik. Jag är trött på att läsa. bara en sak till! Vi ska till grönan imorgon, iiiih.

Onsdag

Nu sitter jag på jobbet. Men jag är faktsikt klar, ska börja gå hem snart. GÅ! hörde ni? Yes, för jag gick till jobbet imorse. Det tog en timme. Vad är det för fel på mig?nej men jag tänkte att det kunde vara skönt i solen..och det var det också!

"Festa festa, här kan man festa. Fest fest, här är det fest" stämmer det Emma? äntligen har jag det! Japp för ikväll blir det party. Lollo har bjudit hem ett gäng på grill hemma hos henne. Sen tror jag att vi fortsätter festen på stan?

Låten som spelades hela midsommar


Midsommar

Dagen började klockan åtta på morgonen, några timmar senare var vi i Idas sommarstuga. Vi åt en god lunch med köttbullar, sill, potatis, prinskorv, janssons m.m. sen promenerade vi till midsommarstången. Jag, Ida och Lollo körde några låtar innan vi frös till is. Efter dansen blev det tårta hemma hos familjen Aronsson. Vid femtiden var vi tillbaka i Idas stuga, då kom Emma..och festen kunde börja ;) Det blev grill till middag. sen partajade vi i gäststugan. Jag, Ida, Lollo, Emma och Petter, kalas! Vi fick sällskap av småttingarna...och även av "gamlingarna". Mamma och Kattis var galna..eller bara sjukt taggade?haha kul var det i alla fall!









Vid tiotiden fick vi skjuts in till Öregrund. Sen blev det kaos kaos kaos. Hemgång vid ett, somnade tre. Vaknade nio. Sen blev det lucköppning. Jag, Ida och Emma försökte pussla ihop saker och ting. Slitet...










Tisdag

Jag är trött, suttit med excel hela dagen. Jag är trött på siffror. och jag är trött på radion. Nu vill jag hem. Men jag kommer säkert cykla vilse..som jag gjorde imorse. Jag virrade runt i Ultuna, blev tokig efter ett tag. Mamma var en dålig guide, jag skyller på det.

Igår var jag och Oskar i Stockholm. Vi skulle hitta ett rosa album till mig, men det gick inte så bra. Vi letade överallt...utan resultat. Lite tråkigt, för jag vill verkligen ha ett rosa album. Men jag kom på att man kanske kan beställa på internet? måste kolla upp det. Istället för albumet tröstshoppade jag två glittriga papper, blir fint när jag pysslar. Det blev en väska också, en svart med guldkedja. Oskar shoppade skor och en tavla. Han ska måla. Han målar jämt. Han köper nya tavlor varje dag..typ.

Nu måste jag röra på mig, har lite grejer att fixa. Bye Bloggi!


Heroes


Söndag

Gårdagen med Lollo blev bra. Jag har saknat henne! Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma åkte till gränby c och kikade lite, hittade ett par skor ååååhhh. Men jag måste hålla i pengarna. Spara, ett ord jag inte gillar. hmm undrar hur det blir med det imorgon. Jag och Oskar ska till Stockholm liksom, och Stockholm är lika med shopping. Men jag tänker så här...ser jag något fint till midsommar så får jag köpa det. Inget annat onödigt.

Jag har fixat jobb! bara i två veckor...men ändå :)


Hej! Jag heter Matilda, och jag är en shopaholic

Oskar försökte väcka mig. Kommer knappt ihåg att jag pratade med honom...
Oskar: Ska vi gå upp och äta?
Jag: Nej, jag ska drömma klart först...
Oskar: Vad drömmer du om?
Jag: Jag shoppar!


Vår älskling






Puss från M och L!

Parapapapa




Jag sitter hemma hos Lollo och förpartajar(har aldrig gillat ordet förkröka). Jensa, Lollos pappa, serverar oss drinkar. Wiie, längesen vi gjorde det här. Bara jag och Lojs. Parapapapa!!! Jag kan inte sluta nynna på låten. Om någon timme ska vi på inflyttningsfest hos Ida Sandberg. Lollo har ingen aning om vem tjejen är, men jag tvingar med henne ändå. Maya, min vapendragare, som skulle med är ju sjuk. Parapapapa!!! Jag sjöng hela kvällen igår också. Först för mamma, sen för Oskar och Bumbi. Hamnade på nattligt äventyr med hockey. Robinson Emmas pojkvän och Detroit förlorade. Men jag gillade "En shopaholic får en syster" bättre, blev läsning för mig.

19 år

Igår, min födelsedag, fick jag besök av mina favoriter. Temat var mjukisstyle. Jag ville ha en goskväll. Vi tittade på film och proppade i oss massa gott...chips,popcorn,godis, muffins, chokladkaka(med grädde och maränger) och glass med chokladsås. Tjejerna rullade hem.


Jag fick ett fint kort av Ida. och ja, 19 år kanske är något att fira ändå!

STUDENTEN

Som Sommaren




















Födelsedag

Idag fyller jag 19 år!!!!!!!!!!!!


Tallrikar

Igår lunchade jag med Jenny, Anna och Maya på stan. Det blev en wrap med kyckling, guacamole m.m. mumsi. Vi blev kvar i timmar och pratade, mest om våra framtidsplaner. Vi vill tågluffa genom Europa och båtluffa i Grekland, let's do it! Anna och Jenny ska sjunga, Maya spela gitarr och jag ska dansa..och så ska vi tjäna pengar yeaah.

Efter lunchen blev det shopping. Jag köpte två "Matteus"tallrikar. Nu har jag fyra, åtta saknas. Hoppas jag får en imorgon av m&p, för vet ni..imorgon är ingen vanlig dag. Det är min födelsedag!! Jag fyller 19 år, mitt sista år som tonåring.


Bästisar



Igår när jag gick och la mig insåg jag att jag faktiskt tagit studenten. Efter 12 år i skolan, efter sju år med Anna och efter tre år med Maya. Mina favoriter. Jag kommer sakna er mest från min skoltid! För vet ni..bara att få sitta brevid er under lektionerna har varit mysigt, kommer sakna det. Annars vet jag ju att vi fortfarande kommer ses. Jag älskar er♥

Jag fick många fina studentpresenter, bl.a. en amulett(som blingar), så fin! och gissa vilka två tjejer som kommer få plats där i...

Flaket med S3IDC

Klassens låt















Glädje

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!

Bilder kommer!

Torsdag

Godmorgon bloggi!

Nu är håret ljust, riktigt ljust. Men det är inte som jag ville ha det..men aja, helt okej ändå. Tänker i alla fall aldrig klippa och färga där igen. Jag och frisören hade ingen connection, blää. Jag saknade min gamla frisör Maria, men hon är så fullbokad.

Jag och David sitter i elevrådsrummet, sista hänget. Vi dricker smoothie. Jag vill inte lämna tillbaka nyckeln till rummet, den är ju min. Men jag måste väl. men! jag kom precis på att jag har en biobiljett att hämta ut wiihiii. Det får jag inte glömma!

Snart åker jag till Stockholm. Jag ska som sagt köpa clips. Kanske hittar en kofta till imorgon också, hoppas. Sen när jag kommer hem ska jag fixa naglarna igen, tid klockan fem.

STUDENTEN IMORGON LADDA!!!!!

Studentskor

Ida sa att mina skor fanns på Kenzas blogg, och visst gör dom det. Eftersom jag inte kan lägga in några bilder så får ni en länk till Kenzas blogg. Dom vita skorna är mina studentskor, visst är dom fina :D  vita och höga, precis som jag vill ha det!

Onsdag

Mycket text och lite bilder brukar inte vara likt mig...men nu är det som det är. Jag har fått en ny klipptid, idag!! åhh jag längtar efter att bli ljusare i håret. Bara det blir bra, annars dör jag. Hemskt om det skulle bli tok nu till studenten, fyy. och om det blir för ljust måste jag åka till Stockholm och köpa nya clips. så jag får räkna med Stockholm imorgon. en annan sak jag tänkte på...om det regnar och är kallt(på fredag) måste man ju ha en kofta eller något. hmm jag måste rota lite i garderoben...

Jag: Maya, kan jag ha den här(håller upp en tröja med paljetter) eller blir det för mycket?
Maya: Heter man Matilda Linblom kan det aldrig bli för mycket!

Så rätt, Less is never more!

Ikväll är det klassträff, vi ska tälta :S men jag vet inte..vill inte riskera att bli sjuk nu. Maya pratade om skiva också, lockar mer...

Update

Jag är inte bara datorlös, nu är jag även mobillös. eller om jag är snäll kan jag få låna broris gamla innan han säljer den (jag ska vara världens snällaste), för hur ska jag annars hålla kontakt med alla? Jag kommer bli isolerad, men nej :(

Nu är det inte många dagar kvar i skolan, bara onsdag och torsdag, sen smäller det. Studenten! Klänningen är klar, skorna är klara, naglarna är fixade. Nu behöver ja bara klippa och färga håret(tid på torsdag)...och kanske köpa smycken. Det blir nog en sväng ner på stan imorgon, Louise är du på? Jag kanske borde sola också...

Det går i alla fall att kontakta mig nu, jag har en mobil i några dagar.





RSS 2.0