Körkort...

Idag har jag bokat in körlektioner. Nu gäller det. Jag har ju som mål att ta körkort det här året.
JAG VILL JAG KAN JAG SKA! Heja mig!!!


Hemma



Hej Bloggi! Jag är tillbaka. Jag är hemma! Gotland, Kivik och hemma hos Oskar. Inte sovit hemma på två veckor. men nu är jag som sagt hemma. Gotland med Sanna och Lollo blev jätte bra. Manuela hoppade över resan..frågetecken liksom. Vi bodde på ett vandrarhem, Fängelset. Det var fest dygnet runt. Vi hade ju oroat oss för att vi inte hade någon musik. men det var ju verkligen inget problem. Grannarna spelade hela tiden. Det blev nästan för mycket. Det gick inte att sova om man inte var död efter en utekväll. Helt död blev jag två gånger. Det räckte bra. Jag ville inte göra om förra året. Nu sov jag inte bort dagarna. Det blev fika, promenader, affärer, sol, bio och annat mys. Tack Lollo, Sanna, Georg och Martin för en toppen vecka!

Gotland


Snart bär det av till Gotland. Imorgon åker vi. I år blir det jag, Manuela, Louise och Sanna. Förra året var det jag, Manuela, Helena och Kryckan. Jag och Manuela kör igen alltså! men det kommer nog inte bli samma sak som förra året. Det hoppas jag i alla fall. Det är svårt att beskriva hur jag och Manuela hade det förra året. Vi var där i fem dagar, fem dagars kaos. Vi ska inte göra samma misstag, för nu har vi lärt oss. Man kan inte lita på alla.

Mina tre blondiner!

Bounce



Bästa tjejerna!









Torsdag och dåligt väder

Saker att göra nu när det är dåligt väder...



Läsa, spela the sims, pyssla och äta bullar.
Där har vi min torsdag!



Gotland snart!

Förra året började jag packa på tolv på natten. Blev klar tre. Sov till fem. Sen var vi tvugna att åka. Tror ni jag var trött eller? Jag kände mig tung hela dagen. I år ska jag inte göra samma misstag. Jag ska börja i tid. Redan imorgon! Sen kan jag fylla på med saker. och jag ska göra en lista. Listor är bra.

ååhhh klänningen och skorna skulle jag vilja packa ner i min väska.
...tänk att få trippa runt i dom där skorna!

Fjällnora














Nytt i garderoben

Shopping från igår...







Måndag

Jag och Lollo var tidigt på stan. Första timmarna fixade vi en massa viktiga saker. Sen kunde det roliga börja. Första affären blev New Yorker. Jag gillar New Yorker! Det är billigt och bra, man kan göra riktiga fynd! t.ex. så köpte jag en kjol för 79 kr och ett linne för 40 kr. Hur bra som helst. Jag skulle gärna köpt mig en bikini också. det fanns många fina. Förra året köpte jag en bikiniöverdel som bara kostade 10 kr, toppenbra. Heja New Yorker!

Efter några timmar dök Sanna upp. Vi fikade och planerade Gotland. iiiiihh det är snart. Jag är taggad!!

Efter fikapausen blev det mer shopping. En blus och t-shirt från h&m..och en t-shirt och kofta från gina tricot. Jag kanske visar imorgon om jag får tid. Nu ska jag hoppa i säng. En dag imorgon också. Godnatt!


JAAAAARÅÅÅÅ!!!!


Snart är klockan två. Jag borde verkligen sova. Jag ska, typ nu. Godnatt bloggi♥


Tjejer, låten!!!!







Söndag

Idag har jag städat mitt rum, rensat osv. Påsar med kläder som ska ner i källaren. Nu har jag plats för nytt, great! För imorgon ska jag shoppa..även om jag inte har pengar. Jag måste köpa lite till Gotland, bara en vecka kvar. Jag och mina tre blondiner Lollo, Sanna och Manuela ska ha det BÄST!

Ikväll ska jag kanske hem till Sofia och träffa tjejerna, dunderbra. Jag saknar att hänga, alla är ju så upptagna nu för tiden. Det går liksom inte att ringa och fråga "ska vi ses ikväll?" nu måste man ringa en vecka innan för att boka in sig. Jag som trodde vi skulle få mer tid efter gymnasiet? men nej nej.

Förresten! Jag och Oskar har facebookat vårt förhållande. Men vet ni vad han gör? Precis när det blivit officiellt så åker han till Japan(och sen förbi Kina)..hallåååå??eller han har ju iofs lovat att shoppa saker till mig, då är det kanske lite okej! Det ska bli spännande och se vad han kommer hem med iiiih. men vet ni när han kommer hem?om två veckor. och vet ni vad jag gör då?Jag åker till Skåne och sen Danmark. Det blir alltså tre veckor utan Oskar. Jag kommer sakna honom!

Idag kom Louise hem. Jag är glad. Vill du träffa mig imorgon? eller ingen fråga. Vi ska ses imorgon. Jag har ju som sagt lite att göra på stan..och jag vill ha sällis. Ringer dig ikväll. Puss


Grönis


Grönan

Grönan igår blev super. Jag, Oskar, Lindroth, Hanna, Jocke och Jocke, vilket gäng! Vi började klockan ett på dagen och var hemma vid tiotiden. Det blev många åk. Jag vågade till och med åka Insane. Det var inte så farligt. Jag vill ha en tuffare utmaning! Bilder från dagen kommer sen, det lovar jag. Jag avslutar med ett wiiiiiiiiieeee som bara vi förstår! 

RSS 2.0