Look-alike?

Jag ser tydligen ut som en hund. En liten cocker spanielflicka. En Lady! Kul att jag fått höra det från flera personer på olika håll. Men jag vet inte..är det så kul att vara lik en hund? En väldigt söt liten vovsing dock! (:

Kärlek

♥ ♥ ♥ Han är rätt så go min pojkvän ;) eller nej... VÄRLDENS GODASTE! ♥ ♥ ♥

Love it

Åh happy day! Jag och Oskar har hängt hemma hos Ida i Vänge. Sol och bad är ju så underbart, jag gillar det! Saknar dock Greklands turkosa vatten. Jag menar hur deprimerande är inte Fjällnoras vatten :o helt brunt.. euw! Men skönt att jag har en solsemester kvar. Spanien heja! Tre veckor kvar.. tre veckor i Sveriges bajsiga vatten. Äsch då.. är ju inte så kinkig egentligen. Ingen badkruka som Oskar. Jag älskar att bada, så härligt! Oskar gillar ju iofs inte sol heller. Vet inte hur det här ska gå i framtiden..? Jag älskar ju solsemestrar! hmpf...


Sommartider

Midsommar firades med Ida, Lollo, Emma och Oskar(lite då och då skulle man kunna säga). Jag, girlsen, Oskar och hans kompisar picknickade vid en midsommarstång någonstans utanför Öregrund. Jag och O hade gjort laxsmörgåsar.. kladdigt japp, men gott oh ja! Jordgubbarna var också med :) ..Lollo körde dock på något konstigt grönt(se bild)? Vet inte vad det kallas :S Små grodorna små grodorna dansade jag, Ida, Emma, Oskar, Adam och Victor. Hade en söt liten tvååring brevid mig som inte ville släppa taget, gull! :)

Efter midsommarstången hamnade vi hos Adam B en snabbis. Adam N kom sen och hämtade oss. Skönt med skjuts till Idas stuga. Hos Ida festade vi tjejer. Grillade osv. Sen kom Kajsa och körde in oss till Öregrund. Där mötte vi upp Oskar med boysen. och efter en timme åkte vi till adams stuga. Där somnade jag och Oskar i soffan medan ungdomarna röjde ;) och vilket liv dom förde :o så vid fyra vandrade jag och O hem till Idas stuga där vi skulle sova. Girlsen dök upp tolv på dagen. Då fick vi höra allt skvaller. Ojvoj haha. Sen blev det kebab, pizza och bad innan hemgång. Blandade bilder...




Solhatten på

Idag blev det sol och bad i Fjällnora. Hade fint sällskap av Ida och Oskar. Så underbart att vi kör imorgon igen :D då blir det poolparty hemma hos Ida. ÄLSKAR SOLEN ! <3
Matilda ♥ Oskar

Naxos 8/6

Här kommer bilder från Grekland. Bättre sent än aldrig som jag brukar säga ;) ..men det här är inte allt. Det kommer mera! Hoppas tjejerna godkänner bilderna.. men annars får ni ringa så tar jag bort! :)
Bilderna är från vår andra dag i Grekland. Naxos beach...

Fantastic


Söndag

Precis ätit frukost/lunch.. skulle inte kalla det brunch eftersom det mer var åt det matiga hållet. Oskar har åkt iväg på work, han är duktig han!:) Själv tänkte jag gå ut och lägga mig i en solstol. Lyssna på musik och läsa Elsas Mode. Jag börjar jobba veckan som kommer. Har ju varit i ledig i fyra veckor nu :D fyra underbara semesterveckor! Inte för jag jobbar så mycket sen..:P kommer fortfarande ha tid för skojigheter hiih. och den 21 juli drar jag ju till Spanien yeeay!! Bra sommar det här!

Räkna med fler inlägg idag. HuGs & LoVe! ♥

Ska nog ta en bit av rabarberpajen som jag och O gjorde igår. Mumsis


Åhhh

Blir man inte lite sugen på Jessica Biels outfit? Jaa! Sött...

Last night

Ojvoj vilken kväll igår. Efter middagen var det ju tänkt att vi skulle dra till bj, men tjejerna splittrades. Jag, Jenny, Pipen, Maya och Oskar hamnade på Terassen där Manuela och Ester befann sig. Kärt återseende med Manuela. Tårarna rann och rann. Oskar sa att jag och Manuela såg ut som ett kärlekspar haha. Maya och Ester skrattade. Ida och Jenny ångrade sista drinken dom hade gett mig.. så det kan bli :P Vid två var vi utanför bj, men då ville ingen av oss gå in. Varför betala 120 kr för en timme? Onödigt tyckte vi.. så vi drog till My Gyros <3 där skämde jag ut mig en aning.. Oskar, Jenny, Ida och personalen hade väldigt kul åt mig. Räcker det om jag säger att jag stod på stolen och dansade till grekisk musik som personalen spelade för min skull :D haha kul nu i efterhand.. Oskar har berättat massa tokiga saker om gårdagen. Jag var knäpp! Lollo (som åkte till bj på en gång) är lite besviken att hon missade mina tokerier. Hon hoppas på samma fylla imorgon..but I don't think so! Skärpning Matilda!

Jag vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän! Min O <3

Fyller man 20 år så!

Ikväll ska jag, Jenny och Pipen inviga våra varsina Absolut Tropic. Den här kvällen kommer ju att sluta bra.. eller hur tjejer?!;) Kul att drickan var det enda jag köpte hem från Grekland :P ..annars så sparade jag på pengarna. Men hur som helst måste jag göra ett systemetbesök idag också. Jag har ju fyllt 20 år! Lojs och jag ska tillsammans vandra upp mot Gränby C och shoppa loss på systemet inför ikväll wohoo. See you later alligatooors!

Update

Förberedelserna inför kalaset imorgon går finemang. Mamma gör paj, mormor gör tårta och pappa är och köper servetter, duk med mera. Vilken snäll familj jag har! :) Själv ska jag göra frågorna till tipspromenaden. Kanske någon lek också. Vi får se vad som hinns med. Innan jag börjar ska jag till mcdonalds och köpa en milkshake. Milkshake är ju bland det bästa som finns!!

Här har vi Lollo ♥


20 år


Imorgon vankas det en liten födelsedagsmiddag. Jag har ju gått och fyllt 20 år. Fredagen den 11 juni väcktes jag av tjejernas ljuva stämmor sådär lagom tidigt på morgonen ;) ..fick en fin frukost! :) och mamma hade skickat med en liten present som Anna hade tagit hand om. Två najsiga tunikor i en färgglad necessär. Familjen hade ju firat mig innan jag åkte till Grekland.. så det kom som en härlig suprise. Tjejerna kommer dock att fira mig igen mihi. Som sagt blir det middag och ståhej imorgon. Men det är inte bara jag som ska firas.. Louise har också fyllt 20 år. Så vi har slagit oss samman :D ..ska faktiskt möta upp henne snart. Vi ska handla gott inför morgondagen. Så vi hörs senare mina fina!

Turquoise

Jag har tjatat om det turkosa halsbandet i flera veckor. Nu har det kommit in på Indiska igen. Mamma smsade igår och skrev att hon hade köpt det yeay. Nagellacket jag köpte igår passar hur bra som helst till. Turkost är ju en av mina favoritfärger! :)

Mys med min Oskar

Godmorgon tisdag! Yes inte förrän nu har jag rört mig från sängen. Jag och Oskar stannade uppe till tre på natten och pratade. Vi har ju två veckor att ta igen ;) ..vi började sätta på en film också..Prinsessan och grodan :D men blev inte så mycket av den. Får kika idag istället..för jag känner att jag måste se den! Vi har ju även Tingeling att ta igen. Vi såg halva innan jag åkte till Grekland. Oskar har dock sett den förut. Lite kul ändå.. ofta han laddar ner Tingeling av alla filmer och tittar på den i sin ensamhet..? haha that's my boy! Nu ska jag gå och hjälpa Oskar med maten. Korv med stuvade makaroner.

Hemma

Kalimera! Igår kom jag och och tjejerna hem efter två veckor i Grekland. Borta bra men hemma bäst! Sista fyra dagarna var riktigt jobbiga. Jag hade sån hemlängtan. Tänkte på Oskar hela tiden. Blev hur glad som helst när jag såg honom på arlanda, lycka! Bilder och sånt från Grekland kommer. Nu ska jag ut och träffa Louise. kRaM!

Pussss

NU DRAR JAG OCH TJEJERNA TILL GREKLAND!!!!!!! Hej så länge! :)

Yeah yeah

Hej bloggisar! Ville bara säga GRATTIS till alla som tar studenten! Love, M!

Studenten 2009


Bikinis

När det gäller bikinis struntar jag i utseenden. Det är passformen som räknas. Men visst är inte mina nya bikinis så tokiga ändå..? Gillar den prickiga med hög midja. Lite 50-tal sådär, likie! Blommig överdel till :) ..och att jag gillar att mixa och matcha bikinis är inget nytt. Jag blandar hej vilt! Förutom mina nya bikinis följer två gamla med. Eller hur många ska man ta med sig? Jag är så himla dålig på att packa smart... :P

Ljus till sommaren

Efter frisörbesöket vandrade jag hemåt utan nyckel. Fy så glömsk jag är :o ..fick sitta ute och vänta på att någon i familjen skulle komma hem. Efter en lång väntan kom Oskar och hämtade upp mig. Tur att jag har honom! I väntan tog jag några bilder (himla blåsväder) som jag skickade till Oskar. Ville ju visa hur håret blev. Ljust wohoo! Lite för gult dock... men jag och frisören har en plan! Hon gjorde det gult eftersom jag ska till Grekland. I Grekland kommer håret blekas. Kommer alltså bli perfekt! Om hon inte hade gjort det så gult hade håret blivit vitt i grekland.. inte den blonda färgen jag är ute efter. Jag vill vara lite guldig! :)

Torsdag


Borde kanske packa istället för att blogga...

Hey bloggi! Min dag började fantastiskt bra. Oskar överraskade med frukost på sängen :) sånt uppskattas! Och snart ska jag till frisören. Vilken vardagslyx! I eftermiddag väntar dock hard work.. eller inte (; ..ska ta hand om lilla Bella, men det är ju bara kul! Blir en sväng med vagnen på stan. Hoppas Oskar hänger på..?! Måste få in lite tid för Grekland också..prova kläder med mera. Och mer bloggi ska det såklart bli! Så kika in senare ikväll people :) Byeee♥

Update

Åhh vilken underbar dag! Härligt :D Imorse var jag på stan och hittade två bikinis (äntligen!) på Stadium. Jag bojkottar h&m och New Yorker..vem vill visa halva rumpan? Inte jag i alla fall :o hurra för Stadium och deras rejäla bikinis! Efter bikinijakten följde jag med Oskar och hans mamma till kusinerna. Lunch och fika ute i det fina vädret, lovely! Blev en trip till en golfbana, Bro Hof Slott GK, också. En golfbana med stora rolexklockor i guld ute vid hålen. Enligt Oskar måste man betala 350 000 kr för att vara medlem i golfklubben :S vilken vettig människa lägger så mycket pengar på golf när det finns så många lyxväskor att köpa? ;)
Det går bra med min lista. Snart har jag inskaffat allt...

♥ Jeansshorts
Vita shorts från h&m
Top från h&m
Magväska
Bikini
Böcker
♥ Tidning
♥ Hårspray
Hårsnoddar och hårnålar
♥ Sminkspegel
♥ Ryggsäck som rymmer 60 liter

Grekland snart lalalalaaaa!!!

Wohooo

Till alla er som gett filmen dålig kritik.. SLÄNG ER I VÄGGEN! Jag gillar verkligen SATC (♥) och inte blev jag besviken över andra filmen. Visst jag kan hålla med om att första filmen är bättre.. men det betyder inte att tvåan är dålig. Jag skrattade hur mycket som helst :D

Yeah yeah!!

Lucky!

Igår samlades jag, Maya, Ester och Oskar hemma hos Julia (Esters kusinvitamin) för att göra oss i ordning. Simones skiva hade temat "Så här kommer du aldrig se mig igen" samma som Idas skiva :P ..jag, Oskar och girlsen gick i alla fall all in! Maya kom på idén att vi skulle vara små puppies.. 101 dalmatinerna alltså! Oskar blev Cruella de ville mihi. Succé! Vi fick applåder när vi entrade bj woohoo! Det ni ;) men jag förstår fortfarande inte varför alla (inte alla då ..men många!) var så tråkiga? Inte ens klasserna gick in för temat..? Men alla gillar väl inte att spöka ut sig så som vi gjorde hiih. Eller spöka ut sig.. Vi var ju rätt söta ;) Mer bilder kommer!

RSS 2.0