Kalaspuff




England

London London London, jag vill tillbaka! För jag befann mig i skoparadiset. Sju par klackisar fick följa med mig hem.

Londonresan började på tisdagen. Jag, Jenny Wes och Amanda träffades tidigt på morgonen och åkte till arlanda.



När vi kom fram till London letade vi upp tunnelbanan till hotellet. Pelle, vår lärare, lyckades fixa jätte billiga biljetter...alltså mer pengar till shopping yeeah. Hotellet var riktigt mysigt. Rosa tapeter, det gillade jag!

Efter incheckningen åkte vi till "stan" och kollade på Big Ben, The Globe, Tower Bridge, The Tower och massa annat.Världens längsta promenad. Mina fötter dog. och tro det eller ej..men jag hade faktiskt låga skor(bara att kolla på bilderna, bevis!) Vid femtiden fick vi vår "fritid". Jag, Jenny JB, Jenny Wes, Amanda, Moa och Sara tog oss till Oxford Street(shoppinggata). Jag hittade jätte mycket fint...men jag höll på pengarna, duktiga jag.











Vi kom hem vid elvatiden...och då var det inte bara jag som var död. Alla deckade i sängen.

Onsdag, andra dagen i London, besökte vi british museum. Vi var där i tre timmar. Lite segt kanske, men mest kul.







På eftermiddagen åkte vi till Covent Garden och strosade runt där. Jag, Jenny, Moa och Sara hittade bästa lunchen....eller bästa affären "Fast Food", billigt och bra(mer pengar till shopping). Och shopping blev det!! Jag tvingade med mig Jenny och Moa till en skoaffär. Vi var där hur länge som helst. men jag var tvungen att prova alla skor. Killen som jobbade i affären sa till och med "You scare me" och fem minuter senare kom han tillbaka och sa "You're one of a kind" och så vände han sig till Jenny och Moa "Isn't she..."

Senare på kvällen blev det skoshopping igen. Jag hittade fyra par skor på New Look. Efter det var jag nöjd...och hade ny energi. Så efter en vilopaus på hotellet åkte vi till stan igen. Vi(hela gänget) hamnade på gaybar med rosa och blåa lampor och flashdancemusik. Lovely ;)

Torsdagen började med den vanliga frukosten klockan åtta på morgonen. Sen samlades vi och åkte till Camden Market. Där gick jag, Jenny, Moa och Sara runt själva på marknaden, mysis.

äsch nu orkar jag inet skriva mer. Mer imorgon!

London

Om några timmar åker vi till London!! Hemma på fredagkväll.


Lycka

Dansen till skolkampen blir såå bra. Jag älskar att dansa. Jag älskar att dansa med tjejerna.

Projektarbetet, en tjejtidning...

Tidningen blev 68 sidor. Vi är nöjda!





I skolan

Hey Bloggi!
Nu sitter jag i skolans bibliotek och pluggar med Anna, idrottsarbetet ska in. men jag känner för en fikapus. Det vanliga: geisha och smakis(päron)...som det alltid slutar med när vi står i gluggen.

Det går bra med tidningen. Jag och May har varit uppe hela nätter och pluggat...så nu är jag tröttis. Vill bara sova.

Jag och mina bästisar har fixat biljetter till studentfesten på Skarholmen. Skönt att ha det klart.

På tisdag åker jag till London!! Lugn Jenny, mitt pass kommer på måndag!

Fina fina Anna♥




På min önskelista...

Den vita kavajen!

Kate Moss och Ashley Olsen

Maya och Jenny, jag vill(måste) prata med er!

Nu har jag lagt upp några bilder från fotograferingen. Bilderna kommer hamna i min och mayas tidning, vårt projektarbete. Det går framåt med tidningen! Vi har samlat in allt som behövs. Nu är det bara att knyta ihop allt...men det kommer ta tid. Jag känner mig stressad! och jag känner att jag och may behöver prata, en update. Plus att jag saknar min Puff.

Det är mycket nu! Mamma var snäll och gjorde en "kom ihåg"lista tilll mig. Sju punkter. En är struken. och imorgon ska nästa strykas. Jag ska fixa nytt pass...eller jag måste! annars blir det inge London. Jenny, få inte panik. Det ordnar sig! och varför svarar du inte när jag ringer??hallå!? Jag behöver prata med dig.Viktigt!



Till Center Stage

Magda Matilda Sanna Madde

Fotografering Fotografering

Walk the Line
Maya och Jenny




Stolthet och Fördom
Cissi och Jenny Wes



Almoust Famous
Maya och Anna



Fotografering

Brookeback Mountain

Harry och Ted


Boondock Saints

Bergis och Oskar

Fight Night

Igår uppträdde vi på Fight Night, fyrishov.
Förutom några små fel som jag gjorde(jag har räknat till fyra) så gick det bra.


Gossip Girl



Magda, Helena och Malin

Legally Blonde



Sanna som Elle Woods

Breakfast at Tiffany's



Noomi som Audrey Hepburn

Yeah Yeah Wow Wow



Pontus och Robin

Louise Manuela Matilda



Skärtorsdag

Idag saknar jag er♥


Tre klänningar

Idag har jag sett tre klänningar som jag vill ha. En vit med volanger, en orange med volanger och en rosa/blå/grön/svart/vit/orange klänning i zebramönster. Till sista klänningen vill jag ha ett par skor från bianco. Svarta pumps med inbyggd platå som är i zebramönster. Det låter galet..och det är det. Drömmen! Ge mig!

Men! Jag ska vara duktig och hålla mig. Nu är det London som gäller. London London London.


Vi går under smeknamnet Piff & Puff





Onsdag

Nu ska jag ner på stan och fika med Maya och Emma. Vi ska titta på bilderna från fotograferingen och välja ut några, lite spännande. Sen ska vi hem till Ellis och mysa med klassen. Eller vi ska planera inför skivan. men jag kan nog inte stanna så länge. Träning halv sju tror jag. och efter blir det mer jobb med projektarbetet. Om jag har tur så blir det en träff med Lussan också. Så ser min onsdag ut. Hej så länge Bloggi.


...och så är det ju påsk snart

En shopaholics bekännelser

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Fast and Furious

Hej bloggi! dålig uppdatering...jag vet(skyller på att jag har sovit borta två nätter). Men nu är jag hemma igen, dags för plugg och annat tråk. Innan tänkte jag berätta lite om vad som hänt, en uppdatering. Det mest otippade, JAG HAR ÖVNINGSKÖRT! eller det var väl på tiden kanske? Pappa drog min nästan till bilen. så nu är det gjort. och det gick faktiskt bra. Jag kan nästan säga att det var kul också. I alla fall tillräckligt kul för att jag ska vilja köra igen. Torsdag, Fredag och Söndag har jag lovat pappa. och efter att ha sett Fast and Furious har jag blivit riktigt taggad. Jag, Manuela och Sanna såg filmen på bio idag. och Manuela tror att vi kommer vara som Toretto och O'Connor i sommar. Det tror jag med.




Shoes


Dessa gladiatorskor med nitar kostar bara 299 kr.
Så nu är klackisarna på väg hem till mig. Hoppas dom passar!

Fotografering

Ni kan talet strykas från "att göra"listan. Det gick sååå bra! förvånadsvärt bra, jag är nöjd. och ikväll ska engelskan göras. så imorgon kan jag börja slappna av. eller nej juste. Projektarbetet!!!panik?lite kanske...men jag ska tänka positivt. Det här klarar vi mayiie. I fredags gick det i alla fall bra. Emma hjälpte oss och fotade till tidningen. Anna och Maya till Almoust Famous.Sofia, Ida, Robin och Pontus till Grease. Jenny Wes och Cissi till Stolthet och fördom. Harry och Ted till Brokeback Mountain. Maya och Jenny till Walk the line. Noomi till Breakfast at Tiffanys.Jag, Madde, Magda och Sanna till Sex and the city. Sanna till Legally blonde. Oskar och Bergis till Boondock Saints. Magda, Malin och Helena till Gossip Girl. Tack för hjälpen!



smakprov från fotograferingen...
Magda, Malin och Helena.

Torsdag

Eftermiddagen har spenderats med Lollo, Hanna och Julia. Helt otippat. Egentligen skulle jag bara snabbt ner på stan och köpa en sak. men när jag träffade tjejerna så blev jag tvungen att stanna kvar. och det resulterade i shopping. Det blev en svart kofta med fransar, svarta leggings och en vit tyllkjol. Jag har även hittat ett par skor till studenten, men det fanns ingen storlek kvar. så det är väl bara att bege sig till Stockholm...under påsklovet kanske?


RSS 2.0