Heey

Just nu sitter jag och laddar med godis inför jobbet 23.00-04.00 go go go! Vad skulle jag göra utan godis. Maya sa det idag.. hon känner ingen som äter lika mycket godis som jag. Maya känner ju ganska många..så det måste ju innebära att jag faktiskt äter sjukt mycket godis. Oskar säger samma sak...men vad ska jag göra? Jag är så van. Skulle aldrig klara av ett godisförbud. Eller jo en vecka har jag klarat!:) ..men då har jag ätit chips istället. Eller Milkshake! Ibland kan jag få världens sug efter milkshake... så mumsigt! men aja.. jag har gett upp där med förbud. Jag klarar det inte. Punkt slut!

Imorgon smäller det. Ida och Maddes skiva wohoo! Blir förfest hemma hos Oskar. Alla är välkomna! Så om någon (som ska på skivan) inte har något annat för sig så är det bara att slå en pling.

Min inspiration inför skivan imorgon. Yeaaah!


Blandat från London


Pricilla
vill jag gå på nästa gång jag är i London...



Hejhååå hejhåå. Nej men förutom någon cider och några öl (öl för Oskar) blev det Herbie (en bil som lever) på hotelrummet. Gosigt sådär. 


På väg till flygplatsen. Vi skulle försöka boka om våra flygbiljetter..dum tanke! Det var helt tomt på flygplatsen. Så det blev bara en tur och retur.





British museum...


Kaos på busshållplatsen. Vi köade i en timme för våra biljetter till Amsterdam. Peace!


Vi fick en till dag i London. Fint väder!


Paus på mcdonalds. Milkshake som jag älskar!


Buss till Amsterdam...


En glad Oskar i Amsterdam. Happy boy.. :)


Vi hamnade på en fin och dyr (hade egentligen inte råd) restaurang i Amsterdam. ALLA drack vin förutom jag och Oskar. Heja cola!



Vi väntade och väntade på våra pappor. Hejhopp...


L Y C K A !
Äntligen i bilen på väg hem! :D


Sussa...

London pryls

Jag ligger efter med londonbilder. Blir något inlägg per dag istället. Här kommer bilder på mer shopping... presentpåsar, kort, solglasögon och solhatt (en till mamma). Mer bloggi ikväll eller imorgon. Nu ska jag på sykurs.






Titta vilken fin regnjacka jag köpte till lilla Bella! Så söt!

Hyde Park


1 år

18 minuter kvar av min och Oskars 1 års dag. Ganska lång tid ändå! Känns dock som om vi varit tillsammans i flera flera år. Jag och min kära. Vad skulle jag göra utan dig..!
I LOVE YOU!

Torsdags

Sjöng för Oskar på hans födelsedag. Nyvaken gulligull! Han fick en hink med godsaker av mig. Jag hade bakat kanelbullar (som han älskar!), köpt bokstavskex och festis. Mycket gott! I hinken låg också en handduk med muffinsrecpt på. Plus att han fick kuponger. Mina egna kuponger.. picknick, Entourage (jag är inte så förtjust i serien men nu måste jag kolla), Twilight (Eclipse på bio alltså!), Matildas taxi, ahlgrens bilar (Oskar älskar bilar) med mera.




Familj och släkt firade Oskar. Han fick glas, bestick, tallrikar, kaffekoppar, stekpanna, strykjärn, vattenkokare, mixer med mera. Så nu är han redo att flytta hemifrån! (Göteborg here we come?)





Hello

Yesterday! Tack Sanna! Mums vilken god smörgåstårta.. lax, räkor och skagenröra. Och mums vilken god efterrätt! Rosa cheesecake med bär och choklad. Min mage var överlycklig hih. Efter allt gott tog vi taxi till bj. Men under kvällen kom jag undefund med att jag inte är någon "ute"människa. Eller mer att jag inte är någon "bj"människa. Efter Emils tal, då han ratade bj och alla människor, har jag tänkt på de lite sådär. Igår tänkte jag definitivt på det! Det är inget place för mig. Jag skämtade med Oskar "Innan vi går! Kan vi inte klippa sönder ditt vip-kort och kasta bitarna på vakterna?!" ..typ så kände jag ;) men egentligen kan jag inget annat än skaka på huvudet, skratta och ta det hela med en gnutta humor.

Mitt place! Hos mina tjejer <3


Klänning

Klickade nyss hem en klänning från h&m. En långis! Japp jag gillar långklänningar.


Pusshej

Hemma från Storvreta. Nu är det mys med min boy som gäller. Men får inte stanna uppe för länge..sykurs imorgon! Efter kursen måste jag skynda hem. Sanna bjuder på middag. Party med tjejerna wohoo! Önskar er en trevlig helg! Hörs på söndag! ♥
Me and Oskar i London.. :)

Fredag

Åhh så skönt att vakna upp utan huvudvärk idag! Fick världens migrän igår usch. Hade så himla ont. Oskar fick inte röra mig. Men han fick inte gå (ifall jag skulle dö). Han låg brevid och vakade över mig. Fina fina pojkvän. Pappa var tvungen att komma förbi (var hemma hos Oskar) med migräntabletter och cola mihi.

Förutom huvudvärken på kvällen var dagen kanooon! Oskars birthday! Och så var jag och Maya tillbaka på vår gamla skola. Vi var konferencierer på Madde och Idas dansföreställning "Jävla amatörer!". Showen var bäst! Stolt över tjejerna! :)
Nu ska jag mysa med godis, Project Runway och Americas Next Top Model. Ikväll ska jag till Storvreta. Vill träffa lilla Bella. Sötungen! Sen blir det mystime med Oskar. Gosig dag helt enkelt! :D
Hittade en bild på Maya och mig från igår!

Världens bästa fyller år idag!

Hej Oskar här på Matildas blogg!
Hon vill skriva men hon har tyvärr fått migrän:( Det hon ville skriva var att jag fyller år idag!:) Så GRATTIS till mig! wihoo! ♥

Skoshopping

Blev som sagt en hel del shopping i London. Härligt kul! Idag tänkte jag visa lite :) ..fick med mig sju par skor hem (ett par till mamma och två par till brori). Bruna shoes från Zara, rutiga från Primark, svarta med band från Office och ett par blåa Converse. Ville egentligen ha ett par ljusrosa men hittade inga..får leta vidare här hemma.
 






Converse till mamma och tygskor till brori...

Kommer mer bilder på shoppingen!

Vi fick användning av extra sängen hihi.

Grease is the world

"You're the one that I want oh oh ooh honey (Oskar!)" sjöng jag med i Grease musikalen. Sååå kul! Jag trivdes verkligen. Älskar Grease <3 blir alltid så glad av musiken! :)

Yeah för musikaler! Synd att biljetterna är så dyra bara. Annars hade jag sett allt! Mamma mia, Phantom of the opera, Les miserables, Pricilla queen of the desert, Dirty dancing med mera.


Två söta

Bilder från London kommer! Tänkte visa min shoppingbag också. Mycket fint fick följa med hem. Här är några bilder från tisdagen...


Väntar på flygplatsen


Däckade i sängen så fort vi kom till hotellet.Tröttis!


Min Oskar <3


Bye London

H E M M A ! Jag är så glad. Trodde vi skulle bli kvar i London i all evighet. Allt kändes hopplöst. Men tur att jag och Oskar har våra pappor. Papporna (♥) räddade oss! :D De bilade ner till Amsterdam för att hämta oss. Lucky! Och tur att jag och Oskar fick tag på en buss (inklusive båt) till Amsterdam. Heja oss! Men fortfarande tråkigt att vi blev tvugna att lägga ut så mycket pengar. Sånt vi inte hade räknat med... två hotellnätter extra, två tågbiljetter, tunnelbanekort för en dag, taxi, bussen till Amsterdam..med mera och med mera. Jag ligger verkligen minus på pengafronten... :( men men ska inte deppa. Är som sagt glad över att vara hemma. Och glad att jag slipper buss och bil :P ..vi började hemfärden i söndags klockan åtta på morgonen. Var i Amsterdam sju på kvällen. Blev hämtade vid niotiden. Kom hem igår (måndag) tre på eftermiddagen. Ojvoj (som Oskar skulle säga) vilken roadtrip.

Snart snart snart

Om några timmar åker jag och baby till L O N D O N iihwiie! och förhoppningsvis har jag en massa fina bilder att visa sen när vi kommer hem. Kanske blir lite bilder från Märtas birthday också. På lördag ska hon firas. Restaurang och utgång. Hur bra som helst! Hörs på söndag mina vänner. Många kRaMar! ♥

Bilder från London 2009





























Sommarlängtan

Snart kommer Emma hem, yeaay va kul! Längtar till i sommar. Då ska vi åka till Idas stuga i Öregrund och ha det kalas. Vi fyra (jag, Ida, Emma och Louie) hjärta Idas stuga <3 ..och Oskar på ett hörn ;) som Lollo sa "Oskar känns som en i tjejgänget" haha så sant. Min Oskar det!
Bilder från i somras. Ett av våra äventyr på Idas sommarställe. Och låten! Kopplar ihop den med tjejerna :D


10/4

Idag skrev jag högskoleprovet. First time. Kändes bra precis efter, men nej nej. Vill inte prata om det säger jag till alla som frågar hur det gick. Men aja. Bättre lycka nästa gång! Nu har jag ju koll på läget.. hur högskoleprovet går till osv! :) Vet dock inte om det blir en nästa gång. Kanske börjar plugga till hösten. Allt kan hända.

Inatt är det jobb som gäller. Skulle egentligen vilja gå ut med alla andra. Men nej, det är bara att bita ihop. Heja! Sen är jag ju trots allt ledig i två veckor. Då ska jag mysa i London med Oskar och sen hemma med mina vänner.

Bilder från igår. Bus med hemma hos familjen Öqvist.



Jag, mamma, Bella, Amanda och två hundar. Gosigt...

Alexa Chung

Får jag säga att jag är sugen på Mulberry väskan som är uppkallad efter Alexa Chung? Så fin och så perfekt! Men nej det är inte tillåtet att unna sig två Mulberry på ett år (har dessutom inte den ekonomin). Jag är stormförtjust i min bayswater ♥ ..men jag är ju tyvärr så svag för väskor. Nästa stora väskköp blir om några år. Så det så Matilda!



Tummen upp för Alexa Chung och hennes inspirerande klädstil.







Happy Events

Jag ser verkligen fram emot tiden som kommer nu. Vår och sommar!<3

Nästa vecka åker jag och Oskar till London. Underbart! Hoppas på fint väder. Vill så gärna picknicka i Hyde Park. Men oavsett väder blir det nog bra hur som helst. Vi kommer hem på lördag. Då hoppas jag någon är på en utgång? Veckan efter har vi två födelsedagsbarn. Sanna fyller 20 år och Oskar 21 år. Lär ju bli en hel del kalas. Samma vecka firar jag och Oskar ett år tillsammans. Åhh mysis! Nästa roliga event på tur är Idas studentskiva (29e april) yeah! Den tänker jag inte missa. Bästaste Ida (♥). Sista april vill jag inte prata om... (jobbar åtta på kvällen till sex på morgonen).


Snart firar vi ett år tillsammans.

Nu har vi kommit in i maj månad. I min almanacka står Lady Gaga med stora bokstäver. Längtar längtar! Hmm nu ska vi se vad som mer står... Jag har har skrivit in biopremiärer..så bio blir det definitivt. Dear John, The Last song och Satc 2. Som om inte det vore nog har vi en hel drös födelsedagsbarn att fira. Bland annat Maya. Hon har redan börjat planera kalaset. Kul!



Efter maj månad är det bara Grekland som gäller iiih. Eller nej. Vi får inte glömma att Ida med flera tar studenten. I'll be there heja heja! :D men sen så... G R E K L A N D ! En annan stor(?) händelse är att jag fyller 20 år. Fortfarande lite nojig, har inte riktigt bestämt mig för om det är något att fira... Jag tror jag gör som Samantha i Sex and the city och stannar... Jag stannar vid 19 år. Bara så alla vet!


Bild från när jag tog studenten.

Efter Grekland börjar midsommar närma sig. Då åker jag, Ida, Lollo med flera ut till Idas stuga utanför Öregrund. Great!

Efter midsommarhelgen hoppas jag på jobb. Vill jobba några veckor innan jag och familjen reser utomlands. Tror det blir Spanien..? Eller Turkiet? hmm vi får se! :)

Vårmys

Jag har inte bloggat på några dagar nu. Firat påsk med familj och vänner. Men istället för att berätta om det hela får ni en bildbomb... :)

Hemma hos Nisse och Kattis med familjevänner.
Ida och Lotta

Kalle och Mamma

Jag och Ida



Hemma hos mig (och familjen). Mamma bjuder på kalas!
Amanda och Bella

Jag och Jenny hälsade på Anna. Mysig lunch!

Träffade Lussan och Ida på stan. Mat på Cupido MUMS!

Påskafton

Påskafton var en stressig dag. Städade hela förmiddagen. Hjälpte mamma att duka mm också. Vi hann klart precis innan gästerna dök upp, puhh! Blev en mysig fika. Mycket gott. Men tyvärr så hade jag inte min vanliga aptit. Kände mig illamående. Har ju varit lite krasslig sen i torsdags. Så påskmiddagen hemma hos Öqvist i Storvreta blev inte heller någon höjdare. Mitt under middagen var jag tvungen att lägga mig ner. Stannade i soffan hela kvällen. Glad att Oskar var med. Han har varit så snäll och pysslat om mig under mina sjukdagar. Känt mig som en prinsessa. Åhh Min fina fina pojkvän! ♥

Påskägg från påskharen...


Påsk

Glad påskis på er mina fina :) hoppas ni får en happy dag imorgon! Mycket godis yummie yum. Jag tjuvstartade dock idag. Annars brukar jag köra godisförbud veckan innan påskafton. Men jag har mått så dåligt... och enligt mig är godis bästa medicinen ;) hiih. Haft huvudvärk flera dagar i rad. Inte bra... om jag inte blir bättre måste jag nog ringa vårdcentralen. Vet inte vad det beror på? Jobbigt... Inte går det att sova heller. Eftersom jag brukar jobba natt är jag inställd på att vara vaken vid den här tiden. What to do liksom? Skulle behöva sova eftersom jag och familjen får främmande tidigt imorgon. Men men det ordnar sig..! Nu ska jag kolla på Project Runway. Hörs kanske imorgon. kRaM kRaM

RSS 2.0