Burberry Prorsum

Burberry prorsum spring 2010
Päls, pastell, draperat och söta volanger. Vill vara burberry fin i vår!


Godnatt bloggi

Idag har jag lunchat med Sofia. Våra munnar gick i ett. Vi hade mycket att prata om. Det var för längesen vi sågs. En annan tjej jag inte träffat på länge är Julia. Sprang på henne idag. Vi bestämde en träff nästa vecka. Perfa! Louisen kommer ju hem nästa vecka också. SAKNAR DIG!!!! ..och vill träffa dig på en gång! Dessutom har jag bokat en heldag (på onsdag nästa vecka) med Maya och Jenny. Det blir pulka eller skridskor. Mysigt.

Blev inget jobb ikväll/inatt. Skönt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Sykurs i Stockholm hela dagen. Blir nog kul. Ser fram emot det!
Bäst att jag hoppar i säng. Oskar har redan somnat. Ligger bredvid mig i soffan och snarkar. Vet inte om jag ska väcka honom? ..eller låta honom sova? Vill iofs ha honom bredvid mig i sängen. Aja. KrAm på er! ♥

Leo på bio

Har också hunnit med att gå på bio i veckan. Jag, Oskar, Jenny och Lindroth var och såg Shutter Island. Fy läskig! Men fortfarande bra :) ..skulle dock vilja se filmen igen.. så kanske man skulle förstå slutet. Nu vet vi ingenting. Vad hände egentligen?

Bullfest

Igår bjöd jag och Oskar på onsdagsfika. Yes yes. Vi har varit duktiga och bakat. Kanelbullar, krämbullar, hallongrottor, cheesecake mm. Mums så gott. Jenny, Maya, Bumbi och Jocke fick hjälpa oss att äta upp allt...

Efter fikat blev det movietime. Maya hade med sig He's Just Not That Into You. Charmiga Ginnifer Goodwin i en av huvudrollerna.

25e februari

Idag är det inte vilken dag som helst. Jag och Oskar har nu varit tillsammans i 10 månader. Och det firar vi med att städa... Yes vi städar och gör fint. Vid åtta får vi nämligen besök av vänner. Vet inte riktigt vilka som droppar in? men blir nog en fin kväll hur som helst. Höris imorgon bloggi.

kRaMar ♥

N.S

Häromdagen såg jag och Oskar Message in a Bottle. Fin historia med Kevin Costner i huvudrollen. Varit förtjust i honom sen jag såg The bodyguard och The Guardian. Önskar dock att jag hade läst boken innan. Enligt Mayen ska den vara bra (det tvivlar jag inte heller på efter att ha sett filmen). Man kanske skulle läsa någon annan bok av Nicholas Sparks? Jag gillade ju filmerna The Notebook och A Walk to Remember. Han kan det där med att skriva fina kärlekshistorier (snyftarhistorier).





I vår har Dear John (kärlekshistoria av Nicholas Sparks) biopremiär i Sverige.


Mer Nicholas Sparks! The Last Song heter den här filmen...
(vet dock inte när den kommer på bio)


23e februari


Trött på vintern. Vill inte vara sjuk...

Hej Tisdag!
Jag har haft en skön morgon/dag i sängen. Behövligt eftersom jag är sjuk. Förkyld. Men jag ska inte klaga. Oskar stackarn har det värre. Hoppas han blir bättre snart! Jag vill se dig skratta och le! :) Dessutom vill jag kunna pussa dig på mun. Och bli pussad tillbaka. Älsky <3

Mm jag är nog en "pojkväns" tjej. Maya sa det igår.. att Oskar dyker upp i min blogg hela tiden. Haha ja han gör väl det. Måste betyda att jag gillar honom lite mycket ;) ..går ju nästan inte att vara utan honom. Vill inte vara utan honom. Bäst bäst bäst.


Nu ska jag iväg på bandy.
Dumt eftersom jag är så förkyld. Men jag vill verkligen. Pyttipanna på flurran med m och p. Kan ju nästan inte bli bättre? hmm.. jo om Ida Ågren hade varit med! (nästa gång!)

Pusshej!
/M

Mac plus Mulberry

Jag är inte så förtjust i Apples datorer. Oskar har en sån. Jag förstår ingenting. Men nu måste jag nästan skaffa en... Mulberry har nämligen gjort flera snygga fodral till Apples datorer. Vill så gärna ha det rosa fodralet...

Mer fint från Chanel



Love brunch

Last week's brunch. Vi hade det bra!
Bilderna kommer från Jennys blogg.




Oskar


Älsklingen


Från Unt.

JAG SKA DÖDA ROMBOSPELAREN!!!
Nej men så har jag alltid sagt till Oskar "Om någon gör dig illa tänker jag slå honom" Men jag slåss? Tänk om jag varit på plats. Hade kanske kastat mig över killen? Jag tror faktiskt det. Hade blivit så himla sur. Eller... Nej jag skulle nog ha blivit helt handelsförlamad och om jag hade sett Oskar ligga där på planen, blod överallt. Jag hade fått panik.

Stackars Oskar. Tandraden intryckt. Han berättade att han hade känt tänderna långt inne i munnen. Men det värsta var hålet. Det var ett hål rakt igenom. Under underläppen. Han har fått sy. 25 stygn. Det ser så hemskt ut. Fy för killen som gjorde sån ful grej på Oskar. 

Min Oskar <3

Torsdag

Min torsdagslista...
Jobb CHECK!
Seminarium CHECK!
Träning CHECK!
Sola CHECK!

Nu är det bara att vänta på min boy. Han har träning till elva. Sen är han min! :) Vi ska dricka varm choklad (med grädde) och äta bullar. Vi bakade nämligen häromdagen.

Oj, nu ringer han. Time to go. BYE! ♥

hmm...

Just nu skriver jag ihop ett nytt cv. Men jag vill inte beskriva mig själv som glad och positiv. Känns så vanligt. Skriver inte alla det? Men Oskar säger att jag ÄR glad. Jag vill komma på ett nytt ord. Ett nytt magiskt ord. Jag ska fråga Lotta, Oskars mamma, nästa gång jag träffar henne. Hon jobbar på Brothers & Sisters. Om det nu finns ett magiskt ord så lär hon veta det!

Jag tycker det är svårt att skriva cv:n. Jag tycker det är svårt att skriva bra saker om mig själv. Som Oskar sa "känns som man sitter och skryter" ..mm faktiskt sant. Så jag frågade Oskar vad han skulle säga ..om han fick beskriva mig med tre ord. Omtänksam, impulsiv och hängiven. Men jag vet inte.. Känns fortfarande bättre att skriva glad och positiv ;) aja nog om detta. Hörs later bloggi.

Onsdag



Idag kommer två ladies på besök. Jag bjuder på brunch. Ä L S K A R brunchisar. Vi ska kolla flyg till Grekland också. Jag och Jenny kom ju inte så långt sist vi hade "Grekland"träff. Vi ville ha Maya hemma. Lättare så. Nu är hon ju home. Bara att boka.

Senare idag ska jag plugga engelska. Har en del att göra.. Seminarium imorgon. Förhoppningsvis hinner jag med ett träningspass också. Sen tänkte jag träffa Oskar. Pussa på honom.

Ha en fin dag! KrAm ♥

Fint

Imorse kollade jag Chanels modeshow (spring 2010). Gillade det mesta. Speciellt träskorna<3 ..såna vill jag ha i sommar!! Lily Allens hårsmyckning var också fin. Eller alla hårsmyckningar var i och för sig fina.


 


Gillar måndagar

Jag gillar verkligen sykursen. Kunde inte ha blivit bättre känner jag. Roligt att få åka till Stockholm också (där Tillskärarakademin ligger). Hinner ju gå i affärer innan kursen börjar mihi. Tågresorna är inte heller så tokiga. Mys med godis och tidningar. Heja måndagar! ..och lördagar! Blir nämligen kurs på lördag också. Kul! :D

Ellis 20 år

Några bilder från Ellis birthday. Lite sent men äsch. Pussssis


















Matilda hjärta Oskar


Så här fint var det när jag kom ner till Oskars källare. Iiiih gillar dig!

Helgen

Äntligen bloggi!! Jag har haft fullt upp i helgen. Började i fredags då jag jobbade hela dagen. Efter jobbet skyndade jag hem och bytte om. Skulle på Jennifers 20 års fest med 90-tals tema. Jag inpirerades av Beverly Hills och kom på en outfit. Det var kul att träffa Jennifer igen. Hon fick en fika av mig. Så nu måste vi ses inom en snar framtid :D Efter några timmar åkte jag ner på stan. Mötte Oskar och Erik på Gillet. En full Bumbi kom också förbi. Vi slutade i alla fall på Subway sen hemgång.

I lördags var det jobb som gällde. Nio timmar men en halvtimmes lunch. Jag var helt slut efter. Men ingen vila nej nej. Efter jobbet åkte jag till Storvreta. Min morbror hade 50 års fest. Kul kul. God mat och god efterrätt mumssss. Vid tolvtiden skjutsade mamma hem mig till Oskar där jag sussade så gott.

Söndag jobb igen. Slutade vid tre. Sprang då runt på stan och letade efter en blomsterbutik. Men inte många som finns kom jag på. Hittade till slut en blomma till mamma och pappa. Köpte även en chokladask :) .. Oskar fick ett fint litet hjärta på pinne (blompinne). Blev så fint i hans rum. Jag överraskade honom med biobilljetter också. Vi såg Valentines Day. Passande! : )) Av Oskar fick jag en söt goodiebag med choklad och ett halsband i. Halsbandet var som gjort för mig. Rosa bling. Av mamma och pappa fick jag en chokladask, armband mm.


Hoppas ni hade en lika mysig hjärtans dag som jag hade! :) kRaMar / M

Lördagens outfit


Jossan i Expressen

Igår var jag hemma hos Oskar när jag läste Expressen. Vi läste tillsammans. Jag började gråta och Oskar fick hålla om mig. När jag pratade med mamma berättade hon att hon också hade börjat gråta. Mormor med. Rosel med. Vi saknar Caroline.

Se hela artikeln här..  klick

Mysdagar

Jag och Oskar har som sagt varit väldigt mycket med varandra sen helgen. Och det slog mig nu att vi bara kollat på tv-serier/filmer som jag velat se. Oskar... Nästa gång får du bestämma :) Vad vill du se? Entourage eller How I met your mother?

Mina val...
One Tree Hill

Sex and the city

The Bachelor

Melodifestivalen (reprisen)

The Time Traveler's wife


Tisdag

Här bloggas det inte mycket. Men heey! ..skyll på Oskar. Jag har bott hos honom sen i lördags. Nu är jag dock hemma en snabbis. Mamma och pappa gillar inte när jag är borta så här många dagar. De vill ha mig hemma. Men Oskar snor mig från m och p hela tiden mihi.

Vet ni! Igår började sykursen i Stockholm :D mer om det sen. Nu ska jag väcka mamma som har tagit en powernap. Det blir träning för oss. Yoga. Jag behöver verkligen röra på mig efter helgens gottande. Juste tänkte lägga upp bilder från helgen också. Hoppas jag får tid imorgon :) Pusssshej!




Jag och min dunderunderbara supervän. I Love you. <3

I'm moving on

Heej på er. Nu är jag tillbaka efter några dagar. Jag har inte känt för att blogga. Jag har inte varit på så bra humör. Många jobbiga saker. Har inte känt för att ta upp allt här. Men hoppas saker och ting blir bättre snart! Senaste månaderna har varit deppiga. Mörk period som jag säger. Vill ha slut på det. Men en ljus tid kanske kommer i och med att våren snart är här? Bara några månader kvar. Sol och värme tack.

Ikväll/Inatt ska jag jobba. Känns helt okej. Jag är ju ledig imorgon :D då ska Ellis firas. Hon blev ju 20 år häromdagen. Yeye party party. Blir helfestligt!

KrAm! /M

Nu One Tree Hill

Jag kom nyss hem från frisören. Klippt och färgat håret lite grann. Skönt att få bort utväxten. Funderar på att sola också.. hmm. Får bli senare idag i så fall. Jag känner mig faktiskt lite illamående. Så det får bli One Tree Hill och sängen för mig.




Ikväll (förhoppningsvis mår jag bättre) ska jag och mamma gå ett yogapass. Lite spännande sådär. Pilates vet jag hur det går till :) ..men yoga har jag aldrig provat.

Förresten! Kanske slänger upp en bild på mitt nya fina halsband senare idag. Snälla mamma åkte till Stockholm för att få tag i det. Verkligen fint!

RSS 2.0