Bye

Time to go. Vi hörs när vi hörs. K R A M A R ! ♥

Blandat från veckan

I måndags åt jag och Oskar åt frukostbuffé på Hotel Gillet
Jag stylade Oskars kusins barn :D
Fina colaburkar!
Fina Anna ;)
Glad Linnéa

Klar inför Spanien

Idag fick jag två nya bikinis av mami. Jag köpte ju två bikinis till Grekland också. Så nu har jag fyra nyisar jag gillar. Bra ombyte eftersom jag kommer hänga på stranden och vid poolen varje dag. Har dessutom laddat upp med böcker. Min pojkvän var gullig och shoppade dom till mig. :)

Spanien, Göteborg & Borås



H E J !
För många bilder på sista tiden? För lite babbel? Jag har inte hunnit med.. har gjort så mycket kul ute i solen. och inte kan jag utlova en förbättring. Imorgon morning åker jag till Spanien :D :D ska bli så skönt! Vi får väl se om det blir bloggi därifrån. En update från costa del sol kanske inte vore så dumt?! :)

Vet ni.. Jag har en konstig känsla i min mage. Tror det beror på hösten. Om cirka en månad kommer jag befinna mig i Göteborg. Plugga i Borås. Shit!!! Vilken förändring... Kommer jag att gilla det? Jag är nervös. Men det ska bli bra. Jag vill det här!

Korv och kubb

Lollo, Märta, Oskar och Ida!
grill
Märta & Lojs
Pipen äter MARSHMALLOWS
smutsiga efter grillningen...
Gott!
Vi kubbade...
Jag och Oskar vann över team "Ida"
Segern är vår!!!!

Torsdags

Bilder från Manuelas kväll :)
M för Manuela
Pipen
Ela och Maya
Jag och Ela
Kram!

Sola och bada


Vamos a la playa

Har inte så mycket att säga på bloggen. Jag bara badar och badar om dagarna. Oskar kallar mig badanka :P bada är vad jag gör ;) ..och imorgon blir det såklart bad igen. Jag och Lollo ska hem till Ida. Bada i hennes badbalja. Äta gott och ha det bra. Sen på kvällen drar vi in till stan och fortsätter festen. Sommarfest!

Sommarflicka

15/7

MANUELA 20 ÅR!!!!!! Grattis babe :D



Göteborg

Häromdagen fick jag och Oskar svar från skolorna. BORÅS HERE I COME! Jag ska gå Textil produktutbildning med entreprenörs-& affärsinriktning. Spännande iiiih. Oskar ska läsa ekonomi med kinesisk eller japansk inriktinig i Göteborg. GÖTEBORG HERE I COME! Yes för det är där jag kommer bo. Tillsammans med Oskar dårå :) men har vi någonstans att bo? nej inte så lätt att hitta boende i Göteborg... Men vi ska nog klura ut det. Iiiihhh

In the sun

Jag och mormor är barnvakter till Bella


Idas Dino


Hot hot hot

Hej solstrålar! Någon mer än jag som smälter i den här värmen? Nästan för varmt! Hmm jag behöver air condition i Oskars rum. Vill verkligen haaaaaaa!!!! Jag studsade ur sängen till duschen imorse.. svalkade mig med kallvatten :P ojvoj asså... Idag har jag varit hemma hos kussarna och badat. Ingen sol dock.. jag höll mig i skuggan. Satte fingrarna i en ny bok. Börjat läsa böckerna om Sookie Stackhouse. :)

Imorgon åker jag, mamma, mormor, moster, kusin och pojkvän till Länna. Mystime med släkten. Like it! Hoppas Pipen dyker upp också :D gärna med lilla Olivia (Idas lillasyster på snart två år)?

Nu.. NEW MOON! Efter att ha sett Eclipse vill jag se mer av Bella och Edward. och det var ju rätt så längesen(ett år sen?) jag såg New Moon.. så ska bli kul!

LOVE

Shine like Marilyn Monroe


Dakota Fanning i fint


Ni är lite bra sådär

Tjejer! Vill bara säga hur mycket jag tycker om er. Har umgåtts med Anna dag in och dag ut i sju år. Från mellanstadiet till gymnasium. Min bäst vän i ur och skur. Maya drogs vi med i tre år ;) Hade det så bra med er hela gymnasiet ut :D Ni är grymma! och än idag är ni mina två juveler. Jag mår alltid så bra med er. Jag känner mig hemma. Lojalare vänner går inte att hitta. Kärlek från er Ting!♥

Amazing

Ios

Santorini. Väntar på båten till Ios.
På båten till Ios.
IOS
Vi bodde hos Angela på Pavezzo. Bra läge!
Mylopatas beach
Jenny & Sanna
Jag & Ida :D
Jenny fotade från bussen...
Manganari beach
Angela hade världens sötaste vovvsing!

Girls


Milos

Frukost
hej!
Pizza åhh
Vi åkte båt runt Milos...
Alla fyra :)
Kleftiko
Blev en och annan glass...
Sol
Bad bad bad
S K Å L
Benny
Sarakiniko
Gulliga hus... (:
Väntar på bussen. Lite morgontrötta tror jag...
Papafragas
M, I & J

Chanel

Inspireras av Chanel i vinter. Så vackert!

Onsdag

Igår var vi ett gäng som skulle äta och kolla fotboll. Men det var ju fullt överallt :o till slut hamnade vi på red room. Innan blev det pizza på jalla. Inte precis kvällen vi hade tänkt men ;) ..huvudsaken är ju sällskapet. Mina fina vänner
Några bilder från kvällen. Ida har dock flera pics (maila till mig).



Sommarmys

Hej håå people! Idag har jag jobbat mitt sista långa pass på Max. Nu väntar tre korta. Sen har jag gjort mitt på Max i Uppsala. Vet dock inte vad som händer i Göteborg. Har redan fått ett samtal från Max ullevi.. hmm kan det vara något? Eftersom jag ska leva som en fattig student kan det ju vara bra med lite extraknäck. Så jag kan shoppa miih. Men får se. I nuläget är saker och ting lite oklara. Vad kommer hända?

Vilken fin sommar vi har! När jag och tjejerna kom hem från Grekland började pangvädret ;) Idag har iofs inte vädret varit så bra..men annars! Vad jag vet så kommer det bli sol imorgon. Good eftersom jag och Oskar pratar om att gå ut och äta. Sommarmys

Nu ska jag och O kolla Shutter Island (andra gången) innan vi sussar. Jag ska göra mig några mackor (åhh gott) också.

KRAMAR! ♥

Mix

Picknick i stadsparken. Anna!

Jag och Jenny med FANTA LEMON.. :D

Ärtan
M&M mums mums
Louisen ♥
BAD

Träff med gilrlsen. Anna & Ellis
Tycker om er!

Sommarkväll


Blandat

Bilder från vår första kväll på Santorini...
Bakismat hello! Vi gick tufft ut kvällen på Naxos ;) så vi unnade oss PIZZA.
MAJS
Söta girls
Beachen
Jag plockade "santoriniska" stenar till Oskar.
J, M & I
Jag, Ida och Anna!

Eclipse

Nu är jag inne i Bella och Edwards värld igen. Borde man läsa om böckerna? Mm jag känner nästan det! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Movies

I dagarna har jag och min boy kollat film. Draktränaren och Percy Jackson och kampen om åskviggen. Trots att jag är 20 år hoppas jag att det är okej att gilla såna filmer.. :D Är ju en allätare när det gäller film. I alla fall. Om ni nu står i valet och kvalet, ni måste välja mellan dessa filmer så röstar jag på Draktränaren. Gosig film! Skulle också vilja ha en egen drake miih.

Fredag

Godmorgon sweeties! Jag och Oskar är helt inne i The Sims 3. Vi gör gubbar, bygger hus, inreder och spelar hihi. Älskar att vi leker så bra ihop :D han är min bästa vän! Nu blir det dock paus från spelvärlden. Jag ska bege mig till jobbet. Hoppas ni får en fin dag i solen. Ät en glass åt mig. KISS & HUGS!

LOOK! Vilken underbar reklam. Så här får man mig på fall. Rosa sött...


SJP


Sommarläsning

Under somrarna brukar jag läsa mer än vanligt. Visst är det fler än jag som gör det? :) Brukar lägga mig i en solstol. Sol och bok på samma gång, hur bra som helst! Gillar att ta med böcker och tidningar till stranden också. Mys! Nu har jag precis läst ut Elsas mode. I Grekland läste jag ut Karriär och köksbesvär. Två härliga tjejböcker. Gillade dock Elsas mode bäst. så den kan jag tipsa om! Ser fram emot uppföljaren som kommer.

Pilutta dig

Känner mig trött och hängig efter gårdagens utgång. Hur vi dansade, ojvoj... Gjorde vi något annat än att hänga på dansgolvet? nja inte vad jag minns. Jag och Jenny shakade ass hela natten lång. Like it! På lördag kör vi igen. Ska dansa dansa dansa! Då blir det förpartaj hemma hos Louisen med girls. Men först ska jag utstå två långa jobbdagar på MAX. Känner mig inte så pepp. Jag vill jobba med något jag tycker är kul och brinner för. Och nej inte brinner jag för hamburgare. Men min tid kommer! :)

Jag och O har precis insett att vi inte kan koka korv. Alla korvar sprack. Måste googla på hur man kokar korv till nästa gång... Men spruckna korvarna smakade bra ändå. Nu ska vi (eller i alla fall jag!) proppa i oss godis. Får äta godis två gånger i veckan. Mitt "nya" liv har börjat... istället för att äta godis varje dag får jag nu äta två gånger i veckan. Jag ska klara det! Ska dra ner på läsk också. Heja Tingeling!
Nu börjar Madicken på tv. Hörs bloggi. kRaMar! ♥

RSS 2.0